Debate, ki niso vezane na ostala področja...

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Če okt 12, 2006 8:08 pm

Ja res...to te tko zakur da kr res ni...se bl k pa ce bi ti ker babo nategnu :D
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če okt 12, 2006 8:17 pm

Ja sej to je najhujs, ker ce bi mu kaj naredil bi me obravnaval, kot da sem poskodval cloveka. Velika vecina je za to da se tipa nalomi, prebuta in pusti izkrvavet. Jaz samo pravm da mu sam ne bi naredil nic. Mam druge za to :twisted: :twisted: :twisted: (solan varnostnik.press).

In seveda da te lahko tozi, ce zakone sestavljajo ljudje ki hodijo na fakultete za socialno delo, kjer jih ucijo da je tak vredn tvojga truda bolj kot nekdo ki posteno zivi in lahko placuje mocne kazni za minorne prekrske - 20 km/h prehitr in gres lahko v zapor ce si ne mors prvosct odplacevanja kazni. Po drugi strani ce pa komu kaj ukradem je pa velika verjetnost da sploh ne bom su v zapor?! Kje zivimo - banana republika?!
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če okt 12, 2006 8:20 pm

AS_ je napisal/-a:Ja res...to te tko zakur da kr res ni...se bl k pa ce bi ti ker babo nategnu :D

Babe mi ne bi noben nategnu - punca se zna brant se pa se. 2x ni za rect da bi se nrdila d ji pase pol bi pa kej odgriznla :twisted: :twisted: .

Ce bi pa sama to hotla... Pa sam upam da bi me varala z zensko - se takoj javm za nepristranskega opazovalca 8) 8)
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Če okt 12, 2006 8:54 pm

Misak je napisal/-a:
AS_ je napisal/-a:Ja res...to te tko zakur da kr res ni...se bl k pa ce bi ti ker babo nategnu :D

Babe mi ne bi noben nategnu - punca se zna brant se pa se. 2x ni za rect da bi se nrdila d ji pase pol bi pa kej odgriznla :twisted: :twisted: .

Ce bi pa sama to hotla... Pa sam upam da bi me varala z zensko - se takoj javm za nepristranskega opazovalca 8) 8)

hehe...nism mislu posilstvo.
Mislu sm pac uno sceno...bla sm pjana.
Se mal razpizdis pa jo nabijes na k.
Me pac ne bi tok zakurl kukr pa ce bi mi kdo vdru u MOJ avto in vzel MOJ radio :x
GTi rocks?!

FastRider
Nov uporabnik

Napisal/-a FastRider Če okt 12, 2006 9:40 pm

"Me pac ne bi tok zakurl kukr pa ce bi mi kdo vdru u MOJ avto in vzel MOJ radio"

ja no glede te izjave se lih ne strinjam- raj dam radio ka zensko ;)
drgac pa mislm da niso krivi sam dzankiji ka kradejo ampk lih tuk tud polcaji pa sodniki ka jih spuscajo kao da majo bol pomembno delo :evil: [/img][/list][/list][/code][/quote]
RIDE OR DIE

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če okt 12, 2006 10:17 pm

To al raj dam radio ali zensko je sam odvisno od vrednosti radia in zenske ( predvsem radia :P )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če okt 12, 2006 10:51 pm

Men so na Audiju naredli čez celo levo pa desno stran ris z ključem al kar pač je blo, pa bi tud drugič razmislo parkrat če še bo to naredo, ko bi ga poleg dobil. Vsak prst posebaj bi mu verjetno zlamal na rokah p..ka jim materna. Pa na passatu je isto blo, enkrat brisalec odlomlen, drugič porisan avto, tretjič polit z nečim... Nahoblat jih ko bike :twisted: :evil:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Če okt 12, 2006 11:17 pm

Če že vlomjo, nj to nardijo tako da na avtu ne bo škode..

Js drgač vedno radio, no ploščico gor nesem s sabo, tako da ni nč kj tazga v avtu in nimajo motiva enostavno.

Ne vem kaj je avto vsega kriv vedno?? :x

Drgač pa če zalotm, pa ne vem če bi mi še kj zdrave pameti v glavi pomagal, da ga nebi nalomu dokler se v mukah nebi zvijal na tleh...
..no v bistvu se je to že zgodil enkrat, ko sta mi dva mulčka pijana hotla po avtu hodt pa se neki preseravat, pet minutk kasneje sta pa vsa krvava na pločniku ležala. Sploh posumla nista da bi jima kdo sledil.

Kaj bi šele blo da bi kj avtu nardila, joj...
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Pe okt 13, 2006 12:25 am

Sami fizikalci tukaj na tem forumu. Vas izgleda sploh ne moti kri na čevljih. Kje je potem vaša meja? Se vas je najverjetneje potrebno bolj bat kot tiste nasilneže (karikiram, drugače niso nasilneži, oz. uporabljajo nasilje nad pločevino), katere bi pretepali in bi se poskušali potem, ti pretepeni predrzneži, pred vami branit. Po moje je manjši zločin poškodba stvari, kot pa poškodovanje drugega človeka, pa karkoli je že naredil. Mučenje, pretepanje, je manj humano kot povzročitev smrti (srednjeveških metod več ni, čeprav smrtna kazen še je). Sploh pa je potrebno psihiča, da takšno dejanje stori, za kar pri poškodovaju tuje lastnine (stvari) ali odtujitvi ne moremo vedno govoriti.

Takšnim kot ste vi, takšnim bi bilo potrebno dati eno lekcijo s kakšno nestabilno, agresivno, krvoločno osebo. Me zanima koliko bi potem cenili pleh in koliko človeka.

(Se spomnite tiste reklame, ko je bil fuzbal v nemčiji, ko tista punca leti gola po igrišču in vsi navijajo? Potem pa še enkraten prikaz od začetka... gre za antireklamo, govori proti izkoriščanju žensk. S takšnim brezglavim reagiranjem, kot ga navajate, bi kaj hitro postali tisti, ki bi to žensko na koncu še pretepli - kao agresivnni, brezglavi redarji igrišča)

Biti sodnik ni vaša pravica. Če pa vam ne paše to kar dela država, pa tam kaj naredite, če ste sposobni.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe okt 13, 2006 3:07 am

kromfelna je napisal/-a:Sami fizikalci tukaj na tem forumu. Vas izgleda sploh ne moti kri na čevljih. Kje je potem vaša meja? Se vas je najverjetneje potrebno bolj bat kot tiste nasilneže (karikiram, drugače niso nasilneži, oz. uporabljajo nasilje nad pločevino), katere bi pretepali in bi se poskušali potem, ti pretepeni predrzneži, pred vami branit. Po moje je manjši zločin poškodba stvari, kot pa poškodovanje drugega človeka, pa karkoli je že naredil. Mučenje, pretepanje, je manj humano kot povzročitev smrti (srednjeveških metod več ni, čeprav smrtna kazen še je). Sploh pa je potrebno psihiča, da takšno dejanje stori, za kar pri poškodovaju tuje lastnine (stvari) ali odtujitvi ne moremo vedno govoriti.

Takšnim kot ste vi, takšnim bi bilo potrebno dati eno lekcijo s kakšno nestabilno, agresivno, krvoločno osebo. Me zanima koliko bi potem cenili pleh in koliko človeka.

(Se spomnite tiste reklame, ko je bil fuzbal v nemčiji, ko tista punca leti gola po igrišču in vsi navijajo? Potem pa še enkraten prikaz od začetka... gre za antireklamo, govori proti izkoriščanju žensk. S takšnim brezglavim reagiranjem, kot ga navajate, bi kaj hitro postali tisti, ki bi to žensko na koncu še pretepli - kao agresivnni, brezglavi redarji igrišča)

Biti sodnik ni vaša pravica. Če pa vam ne paše to kar dela država, pa tam kaj naredite, če ste sposobni.

Lastninska pravica je ultimativna, vendar so res človekove pravice "višje na seznamu".
Naj vam malo podražim možgančke: Kaj bi storili v primeru, da ste varnostniki v galeriji, kjer je razstavljena (z veliko) Mona Lisa in pride nek vandal, ki jo raztrga?
Vaša primarna naloga v službi je zaščita slike, kulturne dediščine, neprecenljive vrednosti. Kaj bi naredili? Od tega je odvisna vaša zaposlitev...doma imate ženo na bolniški in dva majhna otroka...

Težko je govoriti o takih situacijah, vsak osebek odreagira po svoje, zase se bojim, da sem preveč temperamentnega značaja, nasploh pa sem civilizirano in kultivirano bitje, ki se (če je le možno) izogiba konfliktom, predvsem fizičnim, ne zaradi strahu pred nasprotnikom (tehtam nekaj čez 100kg, redki so, ki se zaletavajo vame na ulici, v diskoteki..), temveč zaradi našega pravnega sistema, ki deluje "by the book" ko ni treba in "off the record", ko to ni v interesu legitimnosti, ne glede na legalnost.

Kar se tiče poškodovanja druge osebe - tega je zmožen vsak, moč ni v mišicah, temveč v psihi, če si vročekrvne narave in te nekdo spravi v afekt, ni pomembno, če je sam Bob Sapp, naredil boš vse, da mu iztrgaš še bijoče srce. Zato tudi upam, da nikoli ne vidim koga, ki bi pred mano poškodoval moje bližnje, mojo lastnino...
V orožje ne verjamem, že roke in noge lahko pustijo preveč škode, še posebej finančne. ;)

Kromfelna, "kri na čevljih" osebno me moti, a če je nuja se bom z njo tudi sprijaznil, kakor se bo morala tudi oseba na drugi strani čevlja.
Ne igraj angela (to velja za vse), obstaja situacija v kateri bi tudi ti umazal čevlje, nebi zdaj o tem, a vsi smo ljudje in vsako početje ima svoje meje, če se jih prestopi so posledice. Konec koncev smo še vedno v 99% enaki šimpanzom. S tem, da imajo oni svoje družbene razmere bolj enostavno urejene (zakon močnejšega), kar je po eni strani pravilno. Ljudje s tega vidika kljubujemo naravi, evoluciji, ki izloča šibke in to s tehnologijo, znanostjo in seveda s pravom. Živalski instinkti pa v nas ostajajo, pa če ima vsaka država 100 ustav, žal.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Pe okt 13, 2006 6:11 am

jst ne zastopim več:) a nej bi mi bezal zdj ce vidmo ksnga k vdira? pa poveš policiji pol ja sm mogu bezat da ga neb prevec razmazu mislim dab te sm gledu :P
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Pe okt 13, 2006 7:18 am

Hehe, fight fire with fire. Tu mamo en zlo dober primer kako za k**ac deluje naša država.
Daje potuho lenim in nepoštenim. :roll:

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Pe okt 13, 2006 10:00 am

@kromfelna: Lej, sej se ne gre tu za nasilje. Tu se gre za spoštovanje tuje lastnine. Zakaj bi nekdo, ki na svoji lastnini tega nebi nikoli naredil, storil to isto stvar na tuji? Pa ne mi z izgovori ker ni njegova. Problem je v tem, da nekdo naredi necivilizirano dejanje, potem pa od sistema in ostalih zahteva, da z njim ravnajo civilizirano. To je sarkazem! Pa pri našem sodnem sistemu še uide kazni.

@ShowDown: Se popolnoma strinjam s teboj, ker poznam 5 primerkov iz moje neposredne bližine, ki so navadni lenuhi in postopači, pa prejemajo od države socialno pomoč. Za koji k.....? Nič jim ne manjka, imajo vse roke in noge, pa nočejo delat. Ukinit socialno pomoč tistim, ki si jo ne zaslužijo! Trije se ukvarjajo še z "trgovino", pa to policija ve in ne naredi ničesar. Eden je bil še celo tako idiotski, da je kradel po ulici na kateri živi! :shock:

Drugače pa tudi sam ne vem kako bi ravnal v primeru, da nekoga zalotim pri dejanju nasilništva nad mojo lastnino.... težko da bi ostal miren.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 13, 2006 10:01 am

No v duhu tegale pogovra... Včeraj so v LJ s ključem in s flašo precej poškodovali enega najlepših avtov daleč naokoli. Tule na forumu (če bere mogoče) vršilcu dejanja povem, da ga bomo 100% dobil in takrat se bo brezveze skrviat. Prič mislim mislim da je bilo zadosti, da se bo kdo najdu, ki bi povedal kdo je bil... Lep dan še naprej.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 13, 2006 10:02 am

kromfelna je napisal/-a:Sami fizikalci tukaj na tem forumu. Vas izgleda sploh ne moti kri na čevljih. Kje je potem vaša meja? Se vas je najverjetneje potrebno bolj bat kot tiste nasilneže (karikiram, drugače niso nasilneži, oz. uporabljajo nasilje nad pločevino), katere bi pretepali in bi se poskušali potem, ti pretepeni predrzneži, pred vami branit. Po moje je manjši zločin poškodba stvari, kot pa poškodovanje drugega človeka, pa karkoli je že naredil. Mučenje, pretepanje, je manj humano kot povzročitev smrti (srednjeveških metod več ni, čeprav smrtna kazen še je). Sploh pa je potrebno psihiča, da takšno dejanje stori, za kar pri poškodovaju tuje lastnine (stvari) ali odtujitvi ne moremo vedno govoriti.

Ti ki si tak levičar, ali lahko vsem na tem forumu plačaš škodo, ki so jo vandali storili na njihovih vozilih, ko so vlamljali vanje?
Če tega ne moreš storiti, bodi vsaj tiho, ker takih bednih levičarjev mam jst osebno že povhn falus. Zaradi takih levičarjev kot si ti je tut slovenija povhna doge, v porastu so kriminalna dejanja vseh vrst, samo gospodarski kriminal upada, ker nimajo več kaj pokrast. Taki kot si ti ovirajo preiskave in iščejo dlako v jajcu, pa pomagajo hanžku pri njegovem nesposobnem delovanju, pa da pomagajo čeferinu in CO da branijo morilce in podobne tičke.
Namesto, da tuki pametuješ pa zganjaš socialo, pojdi pa pomagaj tistim 30% slovenskim familjam, ki so na robu preživetja, fiksarje in ostale lopove pa nehaj ščitit. Razen če si en izmed njih, pa se boriš za svoje "pravice" da boš lahko kradel naprej, brez da ti policija kaj more.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Pe okt 13, 2006 10:26 am

Kitajci majo to dobro urejeno
http://pslasswell.blogspot.com/execution.jpg
Mislim, da bi se v dvomilijonski državici hitro umirila zadeva.
Zakon je pa tak, da lahk en u nedeljo zvečer , med gledanjem Mariota, pride v bajto, vzame televizijo pa gre. Če ga usekaš, te bo pa tožil. In tožbo dobil. Prekleta oblast nesposobna, kriminal podpirajo :evil:

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Pe okt 13, 2006 11:26 am

Pugi je napisal/-a:No v duhu tegale pogovra... Včeraj so v LJ s ključem in s flašo precej poškodovali enega najlepših avtov daleč naokoli. Tule na forumu (če bere mogoče) vršilcu dejanja povem, da ga bomo 100% dobil in takrat se bo brezveze skrviat. Prič mislim mislim da je bilo zadosti, da se bo kdo najdu, ki bi povedal kdo je bil... Lep dan še naprej.

O kjermu bolidu je govora?? :cry:

Pa kje blo? Fak so eni kreteni res.
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Pe okt 13, 2006 1:29 pm

@kromfelna
Če se človek igra z mano ali mojim na pošten način pridobljenim premoženjem, mu je pač potrebno vrnit na tak način da se bo kaj naučil. Nevem zakaj bi ga mirno gledal da naredi svoje, potem mi bo pa še zavarovalnica očitala, da sem to videl in da nisem nič naredil. in svoje mnenje si napisal tako kot da smo zdej mi ( ki branimo svoje premoženje) negativci oziroma popolnoma nezreli in necivilizirani. Takim kot si, bi človek bi človek privoščil da jih eden okrade, da bi potem videli kako se bi ti odzval.
Jaz pravim j****š človeka, če tebi nekaj stori, kaj se pa vtika v tvoje zadeve. pa takšni ljudje, kot si ti, ki izkrivljajo resnico, so mi vedno šli na jetra.
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe okt 13, 2006 1:31 pm

O temle.

Slika

Do šipe poscan čez cel bok, pa s ključem/šraufncigrjam potegnen čez bok...
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 13, 2006 1:36 pm

Da tega dobim, ko se spravi na taki avtek, pa jaz mu vse okončine spolamam kaj jih ma pa še tiste ki jih nikol ni mel. Take bi trebalo že male vtopit pa bek spravit. :twisted: :lol: :-:o
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov