kljukec je napisal/-a:sej ne gre za to da ga ubijejo- čeprov ga po mojem prepričanju ne bi smeli, gre za to, da bi bili lahko pod mostom nedolžni ljudje
lp
Colateral damage!!!
eclipse_R je napisal/-a:ma primer sem dal samo kot smiselnost tožb, ki so se dogajala v ameriki.. in dobile!
mi je pa to neumno, da te kr ustreljo.. si tujec pa ne razumeš kaj ti govori in se zato ne odzivaš pa te po 3 opozorilih kar pokne.. ko gledam kdaj tiste policijske love, mi je kdaj kar slabo.. ko kdaj res po nepotrebnem ubijejo al pa hudo ranijo človeka..
lp
nebivedu je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:ma primer sem dal samo kot smiselnost tožb, ki so se dogajala v ameriki.. in dobile!
mi je pa to neumno, da te kr ustreljo.. si tujec pa ne razumeš kaj ti govori in se zato ne odzivaš pa te po 3 opozorilih kar pokne.. ko gledam kdaj tiste policijske love, mi je kdaj kar slabo.. ko kdaj res po nepotrebnem ubijejo al pa hudo ranijo človeka..
lp
Tujca ne bodo kr tko ustrelili. Če si tujec dobiš na rent-a-caru posebne tablice in policaji jih prepoznajo - tko da te ponavadi večkrat opozorijo, ali pa celo pred tebe zapelje in prižge luči pa zmanjšuje hitrost. Tega pri "domačinih" ne delajo, ampak se vedno ustavijo zadaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost