Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
deo
Novinec

Napisal/-a deo Sr jun 18, 2003 9:02 pm

Ja belo Vectro so razbili(v MB na Teznem pri odcepu za AC), pa rabijo nekaj novega... seveda hujšega.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jun 18, 2003 9:16 pm

deo je napisal/-a:Ja belo Vectro so razbili(v MB na Teznem pri odcepu za AC), pa rabijo nekaj novega... seveda hujšega.

Jaz sem tudi o tem cul, baje da je orng poknalo! :))
Sicer pa ce zaj ze majo Alfe gTA matr, bomo mogl orn zacet avte navijat da jim bomo kos :P :P :P !
Vcasih je ze bil luksus ce so meli golfa2ko :)

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 18, 2003 9:33 pm

monster_d je napisal/-a:Sicer pa ce zaj ze majo Alfe gTA matr, bomo mogl orn zacet avte navijat da jim bomo kos

...kos jim nikoli ne bomo, ker vozijo služben avto in jim puca k*** za avto, ti pa na svojega paziš in ti ni vseeno če ga uničiš...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr jun 18, 2003 9:34 pm

Hehe majo prave stroje naši policaji!!! :D
No GTA pride nekih 10,5 miljonov ,če pa še prištejemo policijsko opremo polek pa je njihova kr vredna kakih 17 miljončkov!!
No samo proti nemčiji smo še pa švohtni....sem gledal reportažo kao autobahn polizei, pa je baba vozla policijsko S8 brez blokad še malo dodatno natunano!! :shock:
Je bil posnetek ,ko je enga ferarrija 355 lovila!!! :shock:

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr jun 18, 2003 9:38 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy Sr jun 18, 2003 9:51 pm

k***, zjeban avto gor al dol, ni fajn, če te vzamejo na piko. In policaji, ki jih vozijo (provide) se dobro izurjeni, tako da se resno sprašujem, kdo od nas bi jim bil kos, magar z močnejšim avtomobilom... Pa še to... Mariborska bela Vectra je bila (še je?) nekaj predelana (nobeden na policiji mi ni hotel povedat kako in kaj, samo pravli so, da leti kot pr***** (krepko čez 200)), zato si sploh ne morem zamislit, kaj bi bilo, če bi se na to GTA spravli predelovat (3.2 motor še ima veliko rezerve). In pri legi na cesti, ki jo ta Alfa ima ne vem od kod bistroumne ideje o tem, da je samo za na avtocesto. Njenih 6 sec do 100 km/h se po moje odlično obnese pri kakšnem podivjanem vozniku v mestnem jedru :D

Provida te lahko ziher snema na 500m, po moje tud na 1 km bi se dalo. Ne vem... Saj avto ne rabi letet tolko kot porše, važno je, da ga posname kako jo je prehitel. Potem pa kaseto s položnico vred v kuverto :twisted:

LP
Gargy

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Sr jun 18, 2003 9:58 pm

policijski avti niso nič predelani...vsaj v mariboru ne, ker dela od fotra bratranec na policiji (je avtomehanik)

seveda je novejša bela vectra letala, saj je bla 2.6 V6

sicer pa v vectri že dolgo ni provide vgrajene, so jo premontirali v mondeota, ko so ga dobli

lp

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Sr jun 18, 2003 10:02 pm

G-4S je napisal/-a: In to sploh ni prvi avto, ki ga je zjebal.

Kaj ne zna vozt??
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr jun 18, 2003 10:29 pm

D.J. je napisal/-a:
G-4S je napisal/-a: In to sploh ni prvi avto, ki ga je zjebal.

Kaj ne zna vozt??

...po mojem veliki frajer...sem ga enkrat vidu kak se je basal z ZASTONJ sladoledom...nagravž...
...ne smem kar želim...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr jun 18, 2003 10:49 pm

Ja v Poletu je blo nekaj časa nazaj o teh "letečih" policajih.
Posnamejo pa ze na kilometer daleč. (Zna pa bit zanimivo, če ti res pošljejo videokaseto - se lohk vsaj kolegom bahaš, da si šel 200).

Jap in to Alfico bi pa kar mel. Čeprav ma očitno menjalnik v kur..
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jun 19, 2003 6:04 am

1. kaste ne dobiš (samo položnico :evil: )
2. schumacher pa itak ne zna vozit!!!! :P
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če jun 19, 2003 6:20 am

D.J. je napisal/-a:Jap. Jst sem vidu rdečo včeri. Gledam, uuu, GTA, pol pa :shock: :shock: :shock: kapsi??? Men nič jasn. Faq, morš met pa Ferrari da temu pobegneš :? :(

ja zdej majo pa kapsi moj sanjski avto (btw. ta alfa ma 250 hp in pride prbližn 9-10mio; to mi je reku en prodajalc k sm ga uprašu);ampak nč skrbet tko al tko bomo mi vse plačal (davkoplačevalci) pa morte si mislt kok to žre. ta W8 ma pa 275 hp sedel sem v rastavnem modelu ki je stal tut prbližn 10mio.Mislm da se mal preveč razvajajo.Pa kot da rabjo take avte.
Bolš bi blo da ta denar porabjo za nabavo reševalnih vozil ša posebi pa motorjev, ki bojo v poletnem času še posebej dobrodošli.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jun 19, 2003 6:25 am

sej je res, naj bi jim raj dal honde za tri štir miljone, pol jih pa stunajo na 300 KM!
al pa rajš korejce, pa mamo tri leta al pa 100k km mir!
bodite resni, vsak ki je nekaj časa prživel v avtu ve, da more avto bit avto (varnost, udobje, ergonomija,....)! pa da ne bo kdo užaljen! (H)
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če jun 19, 2003 6:33 am

G-4S je napisal/-a:
alfa_25 je napisal/-a:"Schumacher vozil po sloveniji ko je v Gorici fuzbal špilal in je mogla po njegovi vožnji takoj na servis ker je zjebal menjalnik"

to se je pa mogu potrudit :)

Menjalnik je zjebal Ališič, ko se je s to Alfo peljal naslednji dan v Zeltveg. Očitno je hotel posnemati Šumija, ob katerem se je na sovozniškem sedežu peljal iz Trsta v Gorico. In to sploh ni prvi avto, ki ga je zjebal.

kaj češ model ne zna vozt :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jun 19, 2003 6:53 am

Bomo pa še eno turbino dal u avto, pa servo motorček za tablico, da se bo okol obrnila, ko bo tak avto ostal zadaj, da te ne posname.

LP
Nebivedu

P.S. Sej jo bodo kmalu razsul, pol pa bo.

V kranju pa rabijo tak avto(rojen sem v Kr in sem kar nekaj časa tam živel), ker ma v povprečju folk tam kar veliko avtomobilov, ki imajo 170+ KM in večinoma ti norijo čez center mesta in pa po okoliških cestah.

primozb
Novinec

Napisal/-a primozb Če jun 19, 2003 7:09 am

AirBrush ta je bla pa dobra, Šumi jo je vozu pa menjalnik zjebou?.Jao to zihr zato govori kje ta tovj prjatu namest u prvo rikverc dau namest u drugo :lol:

ampak...nikol se ne ve :D [/quote]

Gargy
Nov uporabnik

Napisal/-a Gargy Če jun 19, 2003 7:27 am

[YuGo] je napisal/-a:policijski avti niso nič predelani...vsaj v mariboru ne, ker dela od fotra bratranec na policiji (je avtomehanik)

seveda je novejša bela vectra letala, saj je bla 2.6 V6

sicer pa v vectri že dolgo ni provide vgrajene, so jo premontirali v mondeota, ko so ga dobli

lp

No ja, jaz sem drugač slišal (pa sprva tud nisem verjel). Ampak če dela od "fotra bratranec", potem pa bo že tak...

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če jun 19, 2003 7:39 am

Slika
Slika
Slika
Slika
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če jun 19, 2003 8:55 am

primozb je napisal/-a:AirBrush ta je bla pa dobra, Šumi jo je vozu pa menjalnik zjebou?.Jao to zihr zato govori kje ta tovj prjatu namest u prvo rikverc dau namest u drugo :lol:

ampak...nikol se ne ve :D
[/quote]

Že naprej povem da nočem provocirat in se opravičujem če bo tko zvenelo. Ampak vseeno:

Ne bodi pameten če ne veš o čem govoriš. Če bi dobro spremljal dogodke takrat ko je bla tekma pri nas in bi mal gledal televizijo bi videl da se je Schumi vozil z to alfo in podatek da je avto tiščal do konca je prišel iz ust Mirze (to je drugače njegovo pravo ime) Alešiča. Da je pa menjalnilk zjebal je pa tudi živa resnica, ker sem se pozanimal. Zato se ne delajl neki pametnega.

G-4S

Napisal/-a G-4S Če jun 19, 2003 9:01 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov