Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Če okt 19, 2006 12:24 am

Jakazak je napisal/-a:Sem že ob nakupu vedel, koliko kilometrov ima, rad bi samo, da se mi km na števcu ujemajo s tistimi v servisni knjižici. Enostavno zato, ker mi paše nadaljevati knjižico.
Zato pa prosim vse, ki imajo kako informacijo o teh mojstrih za prevrtavanje km, naj mi jo posredujejo. Logično, da tisti, ki zbija km, lahko tudi dvigne km.
Ampak jaz nobenega ne poznam! Pa bi rabil enega dobrega. To je to.

Lej brez zamere ...sam tezko ti bo kdo napisu ime , priimek , naslov cloveka ki se s tem ukvarja- ze sam zarad varnosti le tega.Drgac je pa cena digitalnega stevca okol 15 tisoc(tko sm jst slisu) , navadnega pa lohk tud sam zavrtis- google prijatelj ti bo pomagu

lp

Jakazak
Nov uporabnik

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Jakazak Če okt 19, 2006 12:58 am

Imaš prav. V bistvu na to niti nisem pomislil. Ja pa nič.
Ga bo treba pa kako drugače najti... Kolega, ki pozna kolego, ki pozna enega, ki mu je to naredil. Dobro saj ni panike. Snači ču se več nekako.

P.S.
avto ima 90.000/190.000 km

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če okt 19, 2006 2:04 pm

jest bi ti rade volje dal naslov pa ime samo nimam pojme kako mu je ime na katerem naslovu ga najdem vem pa kako priti do njega sem ti opisal par postov nazaj

Jakazak
Nov uporabnik

Napisal/-a Jakazak Pe okt 20, 2006 12:30 pm

Sem videl, ja. Hvala! Mogoče bo pomagalo. Bom poskusil.

Jakazak
Nov uporabnik

Napisal/-a Jakazak Po okt 23, 2006 11:09 pm

Evo, rešen problem!
Prijateljev prijatelj mi je dal telefonsko številko enega ljubljančana, ki se s tem ukvarja. Danes sem ga poklical in gas k njemu. Prijazen možak in nič ni kompliciral.
Je pa res, da nisem pričakoval, da bo moral števce ven iz avta pobrati in jih razstaviti na mizi. Celo spominski čip je moral odlotati, da ga je lahko popravil.
Ampak zdaj kaže kot mora!

Čare:
ko sem se vrnil domov, sem ponovno prebral tvoj post z opisom poti do tega, ki si ga ti omenjal: točno pri njem sem bil jaz. :D
Dejansko je v Tacnu. Kaj več pa tule tudi jaz ne bom pisal.

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna To okt 24, 2006 12:47 am

Jakazak je napisal/-a:Evo, rešen problem!
Prijateljev prijatelj mi je dal telefonsko številko enega ljubljančana, ki se s tem ukvarja. Danes sem ga poklical in gas k njemu. Prijazen možak in nič ni kompliciral.
Je pa res, da nisem pričakoval, da bo moral števce ven iz avta pobrati in jih razstaviti na mizi. Celo spominski čip je moral odlotati, da ga je lahko popravil.
Ampak zdaj kaže kot mora!

Čare:
ko sem se vrnil domov, sem ponovno prebral tvoj post z opisom poti do tega, ki si ga ti omenjal: točno pri njem sem bil jaz. :D
Dejansko je v Tacnu. Kaj več pa tule tudi jaz ne bom pisal.

Mogoče si prvi, ki je to storil. Se bi lahko zapisal kam... na kakšno tablo, kot... al pa kaj. Te je gospod pogledal čudno, ko si mu povedal svoje želje, ali je vajen tudi takšnih strank, ki previjajo naprej.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov