Mad: ja lol no hehe nisem se spomno tega :P ... da bo zadnji lastnik to vse kril kr poglej malo cigane pa to kaj delajo pa nikomu nista tak da V dravi ga tak nebi najdli al pa savi. res pa je da nevarne tekocine bek dati to pa ni dobra ja...
LP
No stvar je taka...se preden je kolega uspel avto prodat oz. podarit komu so mu ukradli tablico , akomulator , nekaj bencina pa se ker del bi se najdu In avto ni bil na enem odmaknjenem parkingu ampak pred blokom kjer hodi veliko ljudi mimo!Sedaj je drugo vprasanje ...kaj naresti k ni vec ene tablice??...kraje nocmo prjavt ker ce pride policija bo iskala porocilo o prometni nesreci katerega kolega nima
vuko87: to bo pa zaj kr problem ja. zakaj si ni shranil nekam na varno ene tablice...
jaz sreca da sem mel vsaj se eno tablico in sem lahko vse naredo. ceprav je tudi tecnarila da rabim porocilo od policije. Tak da zdaj pa edino avtoodpad placat da ga vzamejo.
LP
za policijo ne rabiš met nobenga potrdila o nesreči pač si se zaletu u blok al pa u kakšen avto in sta se z lastnikom dogovorila za plačilo škode kao,ker če bo šel tisti ki je tablco ukradu tankat pa pobegnu ti bojo kolega zajebaval tko da kr prijavi
Hvala vseem za pomoc,ga bom probu v cetrtek odjavit iz prometa!"user562" lohk ga prids iskat,sam res nevem kako se bos odpelu dam- avto hoce prepisat tko kot je treba, da lohk dobi nazaj kes od zavarovalnice!Pa nevem kako se bos odpelu k spredne luci so zbite in prva sprednja sajba pocena- policija.press!
Vuko sva na vezi,vidim da je problem odpeljat zaradi sipe.Bom prasal kolega za vleko pa on ti zrihta papir o odvozu avta da lohka ti vse zrihtas naprej.
user562 je napisal/-a:Vuko sva na vezi,vidim da je problem odpeljat zaradi sipe.Bom prasal kolega za vleko pa on ti zrihta papir o odvozu avta da lohka ti vse zrihtas naprej.
OK!Sam neki ma zanima ...kako pol glede zavarovalnice(ima avto registriran do aprila in bi rd dobu se neki kesa od tega ) A nebi blo bols da bi avto prepisala na tebe,tablco vzamem dol,in pol ti delas z avtom kar hocs
user562 je napisal/-a:saj ti bos normlalno avto odjavu iz prometa in dobu dnar.kolega ti nardi potrdilo da je sel avto v unicenje ker ma to firmo ki se z tem daje
No pol pa super :P Kdaj priblizn bi pa prsu po avto??