Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lexuss
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lexuss Sr nov 01, 2006 1:36 pm

ja jst u sloveniji še nism vidu G60-ke. razn enih koradotov k so se že prodajal oz se še. ampak golf je le golf. predkratkim sm dobiu eno servisno knjižco z neta in se use jasno vid kko je kej sestaulen, tko da ja WOB ti maš prow. ker pa maš že dva si resn kandidat za svetovalca :)) sam še to mi povej na kašn način si iskou v italiji. a prek posrednikou z velikim znanjem italjanščine al prek internetnih strani? lažje je itak prek neta zto bi te uprašu za par naslovov, če bi mi jih posredvou.
tanx
golf 3 vr6

Uporabniški avatar
WOB
Nov uporabnik

Napisal/-a WOB Sr nov 01, 2006 5:07 pm

Golfa G60 sem iskal od leta 2002 obrnu vse možne verjante okol in okol. Slovenijo sem takoj odpisal, Nemčija pa Avstrija sta ji tudi hitro sledili, čeprov gor jih je še največ sam so pa tud cene takih ki so še kolker tolk vredu krepko zasoljene da je pa še kakšen Edition One je pa cena takoj še 1000 evrov več. Ostala mi je samo še Italija, dol jih pa tud ni veliko, so pa še.
Italjansko znam ravno toliko da ne bi bil žejen pa lačen :D sej te zastopjo če govoriš malo po srbo-hrvaško malo po italjansko malo po nemško malo po angleško malo kriliš z rokami pa se vse zmeniš :D, ko boš pa reku za račun in to po slovensko ti ga pa takoj prinese :lol:
Prvega sem dobil čisto po naključju (sem šel iskat neko robo za dizelčka od punce), so ga ravno pripeljali na tovornjaku, tam je bil problem ker so mu mankali neki papirji za izvoz(al kaj jest vem kaj mi je trobentov od nekih papirjev) v glavnem celega mi ni hotu dat iz odpada pa če sem po glav skakal dol okol, pa je šov pol do njega moj dober prjatu, ki že sigurno 10 let čene še več od njega kopuje avte pa mu ga tud ni hotu dat ven, pa smo probaval na vse načine, brez uspeha.
Drugega je pa ta prjatu dobu čisto po naklučju, ko se je vozil po Benetkah ga je vidu tam na enem park placu ke so ga ravno nakladal na šlepar, tako da je hitro okrepal ga preparkiral na en odpad dol v Benetkah, pol je un odpadar zrihtal paperje od lastnika oz. sta se že s prjatlom menila, pol sva ga pa šla samo še iskat.
Dve leti nazaj sem hodu v Italijo vsak teden enkrat zdaj mi pa čas ne dopušča več, tako da tud ne sledim več kaj se prodaja tam doli.
Največ sem pregledvov tole stran http://www.autoscout24.it
pol so pa še:
http://www.autosupermarket.it/
http://www.automobili.com pa še kaka bi se najdla.

LP Dejan
ko zakoni fizike izginejo, in ko adrenalin zamenja kri..... G60

audi a3
Novinec

Napisal/-a audi a3 Sr nov 01, 2006 5:35 pm

V idrji je bil eden g60 zelene barve ene 7 let nazaj!

Uporabniški avatar
WOB
Nov uporabnik

Napisal/-a WOB Sr nov 01, 2006 8:45 pm

audi a3 je napisal/-a:V idrji je bil eden g60 zelene barve ene 7 let nazaj!

Ja prjatu je mel zelenga Golfa Rallye(pošerjena verijata + 4x4), mislem da je zdaj ene 4.leta odkar ga je prodal. Je pa dočakal zelo klavern konc ta golf, zdaj mislem da se nahaja nekje v okolici Murske Sobote, vmes je zamenjal še dva lastnika in vsak ki ga je dal iz rok je bil v slabšem stanju.
ko zakoni fizike izginejo, in ko adrenalin zamenja kri..... G60

jakich
Nov uporabnik

Kraj: po

g60

Napisal/-a jakich Sr feb 14, 2007 11:51 pm

Tizga raly golfa je mel najprej Pelhan pol moj frend iz ilirske pa ga je prodal nazaj v Idrje kjer so ga tudi fino razbili baje. Se je pa prodajal en g60 v Italianskem Merkatinu-oglasniku od prvega lastnika za cirka 1500eu, sam do njega prit to je pa primorska poje. Kdor išče ta najde a ne Dejan? Jaz sm ga čist po naklučju kupu, zdej ga pa počasi rihtam, ker res ni poceni. sam gušti so gušti lep vw pozdrav vsem Matjaž

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Sr feb 14, 2007 11:57 pm

isti k***. vse si je zmislu Roots.
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če feb 15, 2007 8:11 am

Ne vem če ste že omenjali: od moje sosede bivši je mel tut Rally golfa nekoč (moder, če me spomin ne vara). Dodatno je še sprednjo havbo predelal s tisto grbo od Lancie Integrale, sam so zadevo čist zaprl (zašvasal) in je po kakem letu vse skup počilo in zacvetelo. To je bilo že leta nazaj, kje je ta avto sedaj nimam pojma.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov