Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr nov 01, 2006 6:03 pm

Polooo je napisal/-a:
Neyo-Neyo je napisal/-a:eh brezveze take debile na cesti gledat
enkrat smo mel podobn problem edn pred nami nikakor ni pustu da ga pehitimo je delu škarjice pa po sredi vozu pol smo ga pa po travi prehitel pa direkt zabremzal da je poču uzad 8) lepo poklical policijo pa rekli da je šu mačk čez cesto :D

Nimam srca,da bi avtu to naredu... :?

Če rabiš nov odbijač pa luči zastonj, bi! :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr nov 01, 2006 6:16 pm

:nae

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Sr nov 01, 2006 6:33 pm

Po žlajfaf da se mi u rit prbije....bi mi kr koristlo...da bi zastonj dobu zadnje lexuske pa zadnji GTI odbijač pa še strešni spojler bi probu dobit.. :D
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr nov 01, 2006 6:50 pm

... omenjate zadnjo meglenko.... si preveril, da ti ni meglenka gorela, ali pa crknil stop šalter, pa ti je avto zadaj kot novoletna jelka???
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Sr nov 01, 2006 6:52 pm

Black Jack je napisal/-a:Po žlajfaf da se mi u rit prbije....bi mi kr koristlo...da bi zastonj dobu zadnje lexuske pa zadnji GTI odbijač pa še strešni spojler bi probu dobit.. :D

Ja pa še gti felge bi ti dal...kot bonus :idea:

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Sr nov 01, 2006 6:53 pm

Teh pa ne rabim....bom raje ene druge vzeu :D
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Sr nov 01, 2006 6:55 pm

Učeraj je blo tudi par pacientov zamano ponoči na relaciji MB-LJ.

1) na nasprotni strani sem videl enega ki se je vozil ponoči s SAMO modrimi pozicijami spredaj

2) nek model s oplom karavanom belim prehiteval kot i****, skos meglenke pržgane

3) nek model (za katerega bi po avtu verjel da je še tukaj gori) s cliotom in 2 pari meglenk prižganimi spredaj. Sej nebi rekel če bi KJERKOLI bilo kej megle. Samo vidlivost super, a on s 2 pari meglenk in zasenčenimi za mano na AC. Če to slučajno bereš: Vidlivost je bila nad 50m, tak da ne rabiš meglenk. Pa clio ti tudi nič bolj ne leti zato, ker imaš več luči na njem, kot majo na rally avtih.

Drugače je bilo pa tjagrede izjemno kulturno za po naših cestah. Vsi so se odmikali, če si bil hitrejši, ljudje so te spuščali na križiščih in podobno.
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr nov 01, 2006 7:02 pm

jst sm bil tut dons zadovoljen na naših cestah :) na avtocesti še posebej, mi nikjer ni blo treba za kakega debilkota iz 170 bremzat na 100, ki ne rečem, da je šel samo prehitevat en avto pa se umaknil, ampak pol ostane na levem pasu še kake par kilometrov, kljub temu, da vidi da se je za njem nabralo km kolone.. danes sem celo doživel, da je nekdo (pazi to), pogledal v vzvratno ogledalo, ko je šel prehitevat, me videl da sem hitrejši in se umaknil nazaj.. sem ga hotu kr ustavt pa mu čestitat matr. drugače pa kokr sm reku na splošno zelo zelo kulturna vožnja danes

lp
Slika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr nov 01, 2006 8:06 pm

Hja no... ti si npr imel dobre izkušnje. Recimo... grem v službo pred enim mesecem... V naselju kjer se ne da peljat več kot 30 (ozka cesta, ležeči policaji...) se i na rit prilima en tip s Fabio karavan. Na sedežu poleg njega pa sedi ena luštna pupa :oops: . No... 50 sem se peljal tam kjer je pač taka omejitev, izven naselja pa pač 90... o.k. ene 95 km/h pa res. :oops: Pa mi tist tip ne da in ne da miru in se mi nonstop lima na rit češ: "ne moreš mi pobegnit" :evil: Njegovo punčarco je to sila zabavalo.... Prideva spet v naselje kjer naletiva na strnjeno kolono... tip mi je skor v havbo zlezu :shock: . Pol pa mi je res film poču. Sem se obesu po bremzi tik pred blokiranjem koles.... skor dobu tipa v havbo :? ... Odvit je moral na levo, nasprot pa spet kolona.... poleg tega sem tut mal cuknil z volanom v levo. Sem si mislu... al drži razdaljo, al se pa čelno raztrešči... Moral bi videt faco od tiste punčarce (prej se ji je smejalo) :huh: priceless.
p.s. vem, da je blo to neodgovorno od mene sam... sovražim frajerčke, ki za zabavo in "show off" živcirajo druge udeležence v prometu - vožnja za ritjo je prva stvar, ki jo sovražim in je ne prakticiram sam (imam pa par močnih zadnjih meglenk) :twisted:

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr nov 01, 2006 8:16 pm

Na nasih cestah velja pravilo mocnejsega...zal.
There is no time...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr nov 01, 2006 8:21 pm

Takega obnašanja v Ljubljani je ogromno, rdeča luč ne pomeni nič, izsiljevanje iz nasprotne smeri, cijazenje s 35km/h... AC je pa sploh krizno območje.
Če ni dežja jaz ponoči na AC prižgem meglenke, ker je preveč "skakalcev" v podhranjenih avtomobilih, ki skočijo z 90km/h na zaseden levi pas, tako je vsaj malo več luči in si bolj opazen.
Ljudje (vsaj okrog LJ) enostavno ne razumejo, da je levi pas za višje hitrosti, ne glede na omejitev.
V nedeljo sem šel do pirana in ponoči, na poti nazaj sem brez težav tekoče vozil cca 170, 180, če sem naletel na promet sem vklopil levi smerokaz, če je bilo potrebno sem na kratko 1x poblendal in ljudje so se kulturno umaknili - vse do okolice LJ, kjer se je takoj našel "skakalec", ki je z 80km/h zapeljal na levi pas in sem bil prisiljen skoraj na polno zabremzati. Pa zdaj začnite, da kršim zakon, blablabla. V tem primeru bi moral tudi s 130 konkretno bremzati, gre se za kulturo in ne zakon.
Načeloma se sicer po AC vozim cca. 110, ker imam tako zelo nizko porabo, a avto mora vsake toliko zadihati.

Kar se pa tiče dirkačev, ki vozijo v zavetrju za mano, imam močni zadnji meglenki, če pa to ni dovolj pa še rahlo pohodim zavoro. Večini kapne, a ne vsem.
Kolega ima idejo, da si bo na zadnjo polico zmontiral fotografski fleš, ki utripne 5x v sekundi in, če bo kdo preveč vztrajen - blic-blic-blic-blic-blic!
Mislim, da bi bilo še največjemu debilu jasno, da naj se odmakne, ali pa bi mislil, da ga je slikal radar.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Sr nov 01, 2006 8:39 pm

V zadnjem tednu sem videl kr precej pacientov:
-enega ko je vztrajal na zadnjih meglenkah kljub temu da mu je bilo z poblinkanimi dolgimi in vklopljenimi ter izkloplenemi to signalizirano.

-en pacient včeraj ki je z šibično škatlo od Bravota na 1km odseku 3X!!! prehiteval v škarje. Mislim da za take so delane alu bejzbolke.

-izsiljevanje pri vključevanju na cesto

-vožnja v nasprotni smeri krožišča

-vožnja po odstavnem pasu v vse smeri

Včasih potem dejansko ugotavljam smiselnost nabave H1 samo zato da bi bil varen pred takimi idioti...mogoče še montaža nerjavečega pluga(je lažje sprat) ne bi bila tako napačna
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr nov 01, 2006 9:23 pm

fantje ne se pritoževat mene vsak dan gdo izsili ker mam star avto, pa vsak dan gdo za ritjo fura tak da se sploh ne sekiram za take.Zej bom pa šou še na starejši avto ki ma pa tri prednosti ;) sprednje meglenke in DVE zadnji meglenki ter zgleda kot da se bo razpado in pol se sploh nebom več sekiro če ga ruknem 8) tak da vam poročam kako bo stanje :lol:
LP Rok

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Sr nov 01, 2006 9:55 pm

samo glede meglenk jih pa jaz že ob dežju na avtocesti vklopim tako sprednje kot zadnje ne samo ob megli. Je prš vode za avtomobilom dostikrat tako močan, da je dejanska vidljivost manjša od 50m se mi zdi.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Sr nov 01, 2006 9:59 pm

glej prve meglenke niso motece ce so prv nastelane......

sam zadna je pa zlo moteca,moteci....in vecina jih nezna uporabljat zadne meglenke....

zadna meglenka je da jo ti uklops ce si sam (recmo avtocesta) da te bo tist zadi porajtu k se ti hit prblizuje.....k on pride zravn bi jo moru isklopt

drugac kar se tice izivljanja ....kupte tak mejhn avto kokr mam jst pa boste vidl kako si usi uzamejo prednost in podobno....
Slika

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a cakani Sr nov 01, 2006 10:13 pm

Spucas sipe in tko se njegovo mal zamazes se takoj odlepijo :lol:

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr nov 01, 2006 10:25 pm

nam se je zogdilo, ko smo sli v trst.. en m****n je vozu za avtobusom z passatom.. MI smo vozili po prehitevalnem pasu 130km/h... seveda ker je tisti i**** videl da avtobus usi prehitevajo se je odlocu da gre se on prehitevat...
in kar brez zmigauca je su na nas pas.. seveda takoj po bremzi, ker bi biu kreš! pol je frend pohupu in un pol CAR fakiča kazu...
kak folk...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Sr nov 01, 2006 10:49 pm

4 mesece imaš izpit pa so sami psihopati na cesti? :D

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če nov 02, 2006 12:47 am

ker tolk stokate, sem vam ročno priskrbel rešitev problema. Samo kupit ga je treba (in homologirat :lol: ). Bedaki bodo žal ostali bedaki, ceste pa poligon za njihovo izživljanje

Slika Slika
Slika

če koga še kaj zanima
http://englishrussia.com/?p=381

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Če nov 02, 2006 8:06 am

AudiRSboy je napisal/-a:glej prve meglenke niso motece ce so prv nastelane......

sam zadna je pa zlo moteca,moteci....in vecina jih nezna uporabljat zadne meglenke....

zadna meglenka je da jo ti uklops ce si sam (recmo avtocesta) da te bo tist zadi porajtu k se ti hit prblizuje.....k on pride zravn bi jo moru isklopt

drugac kar se tice izivljanja ....kupte tak mejhn avto kokr mam jst pa boste vidl kako si usi uzamejo prednost in podobno....

Žal je to res. Tud sam vozim majhen avto in imam podobne izkušnje kot ti. Ker idioti se ne zavedajo, da se v tistem avtu pelje nekdo, ki si morda ne more privoščit boljšega, večjega in varnejšega avta. Pač tako je, če vidiš manjši avto pred seboj to pomeni, da je tisti, ki ga vozi slabič in ga je treba na vsak način prehitet, izsilit....
Pač tudi debili imajo izpit. Se pa zavzemam, da bi pred opravljanjem izpita moral vsak obvezno opraviti en konkreten psiho test. Bi bilo takoj manj gužve na cesti.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov