Hja no... ti si npr imel dobre izkušnje. Recimo... grem v službo pred enim mesecem... V naselju kjer se ne da peljat več kot 30 (ozka cesta, ležeči policaji...) se i na rit prilima en tip s Fabio karavan. Na sedežu poleg njega pa sedi ena luštna pupa

ops: . No... 50 sem se peljal tam kjer je pač taka omejitev, izven naselja pa pač 90... o.k. ene 95 km/h pa res.

ops: Pa mi tist tip ne da in ne da miru in se mi nonstop lima na rit češ: "ne moreš mi pobegnit"

Njegovo punčarco je to sila zabavalo.... Prideva spet v naselje kjer naletiva na strnjeno kolono... tip mi je skor v havbo zlezu

. Pol pa mi je res film poču. Sem se obesu po bremzi tik pred blokiranjem koles.... skor dobu tipa v havbo

... Odvit je moral na levo, nasprot pa spet kolona.... poleg tega sem tut mal cuknil z volanom v levo. Sem si mislu... al drži razdaljo, al se pa čelno raztrešči... Moral bi videt faco od tiste punčarce (prej se ji je smejalo)

priceless.
p.s. vem, da je blo to neodgovorno od mene sam... sovražim frajerčke, ki za zabavo in "show off" živcirajo druge udeležence v prometu - vožnja za ritjo je prva stvar, ki jo sovražim in je ne prakticiram sam (imam pa par močnih zadnjih meglenk)