Mad je napisal/-a:... Ja Humvee ... Škoda mularijegregga je napisal/-a:js osebno....majhna moznost....cetudi bi meli Audija A8...al pa kaj podobnega, k je res tank....
... razkladal sem jih in ti povem da je iz samih profilov in to debeline 3 mm ... kaj ti misliš da se to da zmečkat ? Ubije te njegova notranjost če nisi privezan ker je vse okrog tebe železno - jebiga vojaško vozilo ... L.p. Madabbe je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Ja Humvee ... Škoda mularijegregga je napisal/-a:js osebno....majhna moznost....cetudi bi meli Audija A8...al pa kaj podobnega, k je res tank....
temu bi jst mau nasprotoval.kokr sm jst seznanjen so usa avti zelo ne-varni.to se k skatlca od cikou zmeckajo.lah da je hamvee izjema
esem je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Dejstvo je, da je velikokrat neprilagojena hitrost tista, ki ubija pa čeprav mnogi na tem forumu drugače govorijo.
Dejstvo je, da ne ubija neprilagojena hitrost, ampak "prehitro prilagojena". To, da se ne strinjamo s policijskimi poročili o nesrečah glede tega "vzroka" (neprilagojena hitrost), je pa zaradi tega, ker nas za razliko od policije, Žlendra in še koga zelo skrbi varnost na naših cestah. Neprilagojena hitrost ima lahko samo en način reševanja - splošno omejevanje hitrosti.
To je seveda najlažji način obravnavanja vzrokov nesreč, žal pa tudi kontraproduktiven, saj prikriva dejanske vzroke nesreč in s tem onemogoča delovanje, ki bi bilo bolj učinkovito, ki je nujno potrebno (tudi današnji primer, žal) in ki ga očitno še dolgo ne bomo deležni. Zato postaja civilno-družbena iniciativa nuja in očitno edina rešitev.
Mad je napisal/-a:... razkladaj sem jih in ti povem da je iz samih profilov in to debeline 3 mm ... kaj ti misliš da se to da zmečkat ? Ubije te njegova notranjost če nisi privezan ker je vse okrog tebe železno - jebiga vojaško vozilo ... L.p. Madabbe je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Ja Humvee ... Škoda mularijegregga je napisal/-a:js osebno....majhna moznost....cetudi bi meli Audija A8...al pa kaj podobnega, k je res tank....
temu bi jst mau nasprotoval.kokr sm jst seznanjen so usa avti zelo ne-varni.to se k skatlca od cikou zmeckajo.lah da je hamvee izjema
Fante sm poznal navidez,niso moja generacija.So jih pa kolegi bolje poznali.Predvidevam da je šlo za veliko količino alkohola.Saj so od gostilne pri Skalci odšli v kobarid v drugi bar,na poti nazaj pa se je zgodila nesreča.TommyGun je napisal/-a:zaradi martinovanja sem pričakoval več takih nesreč.
sožalje usem ki so jih poznali.
Liquid ti veš še kaj več?
Res je,da je Idrsko bolj znano pod imenom Radarsko.Samo policaji tudi nemorejo bit 24/7 tm.TommyGun je napisal/-a:zanimivo je da v vasi Idrsko redko mine dan ko ni radarske kontrole.
esem je napisal/-a:Dejstvo je, da ne ubija neprilagojena hitrost, ampak "prehitro prilagojena".
Polo78 je napisal/-a:esem je napisal/-a:Dejstvo je, da ne ubija neprilagojena hitrost, ampak "prehitro prilagojena".
To je točno to, kar sem napisal: Obvladovanje avtomobila v kritični situaciji. Če ga ne obvladaš pri določeni hitrosti in določenih razmerah na cesti, moraš postopoma prilagoditi hitrost. Seveda se moraš pa tega zavedati vnaprej oz. moraš to predvideti! Promet je eno samo predvidevanje različnih situacij. Če si sposoben predvidevati, lahko preprečiš marsikatero nesrečo. Folk ne da tega ni sposoben ampak tega enostavno noče počet.Tu pa spet pridemo na našo vozniško kulturo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov