Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po nov 20, 2006 7:09 pm

takele teme bomo zaprl in vrgl na deponijo; nekje se cudite oooo kako je lahko toliko
nesrec... nekje pa izivate usodo na max... :jao:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po nov 20, 2006 7:10 pm

sport je napisal/-a:Jest grem s tabo, pa če ga vsaj 200 ne pokneva čez rdečo nisva nič nardila...
L.P.

Moj avtocek ne gre 200 :cry: ..mah za 20k evrov kupim 2 nova tk da js sm za... ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Po nov 20, 2006 7:15 pm

speedfreak je napisal/-a:Moj avtocek ne gre 200 :cry: ..mah za 20k evrov kupim 2 nova tk da js sm za... ;)

Gre moj kr dost čez 200 tko da ni pene.
Vozi hitro in reskiraj

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 20, 2006 7:21 pm

sport je napisal/-a:Gre moj kr dost čez 200 tko da ni pene.

Povprecje bo kr ok, moj gre ene 195 ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po nov 20, 2006 8:12 pm

sport je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:grem u sarajevo po 20k evrov..fuknen sm dost dnar pa tud rabm :D

edit:
... počivaj v miru... :D

Jest grem s tabo, pa če ga vsaj 200 ne pokneva čez rdečo nisva nič nardila...

L.P.

Če boš že šou pa,da bi se u koga zaletu upam,da se boš v enga od svojih bližnjih
:evil: PA kwa ti pišeš...Če rabš dnar pejt delat!

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Po nov 20, 2006 8:18 pm

Polooo je napisal/-a:
sport je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:grem u sarajevo po 20k evrov..fuknen sm dost dnar pa tud rabm :D

edit:
... počivaj v miru... :D

Jest grem s tabo, pa če ga vsaj 200 ne pokneva čez rdečo nisva nič nardila...

L.P.

Če boš že šou pa,da bi se u koga zaletu upam,da se boš v enga od svojih bližnjih
:evil: PA kwa ti pišeš...Če rabš dnar pejt delat!

Nimam sorodnikov dol :D , delam pa tud :D ..mi gres zravn druzbo delat ;)

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko To nov 21, 2006 1:51 pm

TITan je napisal/-a:Zadnič pri rutarju smo gledal koliko preveč denarja ima policija za benz, ker so se nekje 3 različni avti okoli vozil med (od nas proti funu, pa do nas), ter tudi ustavljali ljudi (zimska oprema?).

Sem bil tudi jaz tu ta vikend. Sem šel s kolegom neki iskat v mcdonalds in sva tm na parkirišču jedla in se režala ljubiteljem. Policajov pa res kot fuka, bili so pa 2x octavia karavan, ta star focus karavan, ta nov focus ne karavan pa golf IV.
In potem se odpraviva do enga kolega ki živi tam blizu in me takoj ustavjo in so sprašval če smo kaj dirkal tm (me je najbrž videl pred rutarjem parkiranga). Sem mu rekel da če mu zgledam tak pa da nisem jaz tak ljubitelj, in v tistem je šlo mim ene 10 renaultov z raznimi spojlerji in lučkami. Potem smo pa skupaj s policaji crkaval od smeha k smo to vidl. Potem me je še vprašal če je kej predelan avto in sm reku da je spuščen in da če mu dam homologacijo, pa je rekel da ni treba.....

Mislm a folk res nima druzga dela kot to da se tam zbira, naj si kakšne punce najdejo al pa kej druzga za počet.

Sem bil pa tudi kake 3tedne nazaj tm in samo smeh kaj tm dogaja, folk ga kr uleti iz mb, ms, ce in ne vem iz kje še vse. Enga roverja z kk tablicami so ustavli in kazvnovali (edino prav).
Samo kaj je pa delal en model z peugeot 406 sive barve reg LJ z4..... Skos gor pa dol mim leklerka in je hotel nakazat tko k uni arabci k driftajo po cest, samo mu ni glih ratval. To vam sploh ne morm opisat kaj je model delal, naslednjič pridem s kamero in vam bom pol pokazal. Pa model kr sam v avtu pa musko nabijal pa gor in dol skos. Kakšen jadnik more to bit, se mi kar mal smili, ampak morjo tud taki bit da se lahko pol mal smejimo.

Ta vikend grem zihr spet pogledat.......poročilo sledi............
Slika

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW To nov 21, 2006 2:02 pm

royko je napisal/-a:
TITan je napisal/-a:Zadnič pri rutarju smo gledal koliko preveč denarja ima policija za benz, ker so se nekje 3 različni avti okoli vozil med (od nas proti funu, pa do nas), ter tudi ustavljali ljudi (zimska oprema?).

Sem bil tudi jaz tu ta vikend. Sem šel s kolegom neki iskat v mcdonalds in sva tm na parkirišču jedla in se režala ljubiteljem. Policajov pa res kot fuka, bili so pa 2x octavia karavan, ta star focus karavan, ta nov focus ne karavan pa golf IV.
In potem se odpraviva do enga kolega ki živi tam blizu in me takoj ustavjo in so sprašval če smo kaj dirkal tm (me je najbrž videl pred rutarjem parkiranga). Sem mu rekel da če mu zgledam tak pa da nisem jaz tak ljubitelj, in v tistem je šlo mim ene 10 renaultov z raznimi spojlerji in lučkami. Potem smo pa skupaj s policaji crkaval od smeha k smo to vidl. Potem me je še vprašal če je kej predelan avto in sm reku da je spuščen in da če mu dam homologacijo, pa je rekel da ni treba.....

Mislm a folk res nima druzga dela kot to da se tam zbira, naj si kakšne punce najdejo al pa kej druzga za počet.

Sem bil pa tudi kake 3tedne nazaj tm in samo smeh kaj tm dogaja, folk ga kr uleti iz mb, ms, ce in ne vem iz kje še vse. Enga roverja z kk tablicami so ustavli in kazvnovali (edino prav).
Samo kaj je pa delal en model z peugeot 406 sive barve reg LJ z4..... Skos gor pa dol mim leklerka in je hotel nakazat tko k uni arabci k driftajo po cest, samo mu ni glih ratval. To vam sploh ne morm opisat kaj je model delal, naslednjič pridem s kamero in vam bom pol pokazal. Pa model kr sam v avtu pa musko nabijal pa gor in dol skos. Kakšen jadnik more to bit, se mi kar mal smili, ampak morjo tud taki bit da se lahko pol mal smejimo.

Kaj pol sploh hodiš tja če so tam po tvoje same budale in neki norci :?:
Slika

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 To nov 21, 2006 2:04 pm

royko je napisal/-a:... Sem šel s kolegom neki iskat...

Ti maš kolega k nimaš punce, drugi pa tm pričajo o autih k nimajo punce :lol: :lol: :lol:
8)

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko To nov 21, 2006 2:07 pm

Saj sm napisal kaj. Po navadi grem v mcdonalds kej pojest pa se ustavm še tm in se smejim in norca delam (pa ne samo jaz, poznam kar ene par ljudi ki se hodijo posmehovat tja) :woohoo
Upam da bom ta vikend ujel unga pežojista v objektiv moje kamere da boste vidl o čem govorim.
Slika

Uporabniški avatar
royko
Novinec

Napisal/-a royko To nov 21, 2006 2:09 pm

Drey #24 je napisal/-a:Ti maš kolega k nimaš punce, drugi pa tm pričajo o autih k nimajo punce :lol: :lol: :lol:
8)

hahaha si me pa nasmejal zdele poba :har :har :har
Slika

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Kraj: 1230

Napisal/-a DeLux To nov 21, 2006 2:09 pm

get MOVIN,start LIVIN!! :lol:

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW To nov 21, 2006 2:11 pm

royko je napisal/-a:Saj sm napisal kaj. Po navadi grem v mcdonalds kej pojest pa se ustavm še tm in se smejim in norca delam (pa ne samo jaz, poznam kar ene par ljudi ki se hodijo posmehovat tja) :woohoo
Upam da bom ta vikend ujel unga pežojista v objektiv moje kamere da boste vidl o čem govorim.
Pol pa vi kaj pokažte,se bomo še mi mal smejal :lol: pa da nebote sam jest hodil ;)
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To nov 21, 2006 2:14 pm

Najprej praute, da če noriš, nori sam u avtu, pol pa k je biu model sam, pa royko pravš, da je biu kr sam. Sej edino tko je prou, da je biu sam. :?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr nov 22, 2006 8:27 am

Drey #24 je napisal/-a:
royko je napisal/-a:... Sem šel s kolegom neki iskat...

Ti maš kolega k nimaš punce, drugi pa tm pričajo o autih k nimajo punce :lol: :lol: :lol:
8)

Eni pridejo pa s puncami tja, da se s kolegi mal dobijo. :P
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr nov 22, 2006 10:04 am

royko je napisal/-a:Saj sm napisal kaj. Po navadi grem v mcdonalds kej pojest pa se ustavm še tm in se smejim in norca delam (pa ne samo jaz, poznam kar ene par ljudi ki se hodijo posmehovat tja) :woohoo

Posmehovat se hodite :rofl Višek zabave... Raj se dobim s frendi pa debateram o avtih, kt pa da grem jest v meka v petek zvecer...
Če pa ta s pezojem dela to tm na prazni cesti pa tut ni taka groza... Lahko mu pa na pm kej poves če želiš, je na forumu... (ne vem pa kok še kej sodeluje)..

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr nov 22, 2006 10:07 am

lahko pa tut v živo greste ljudem povedat, o katerih si kej mislte.. tukej na forumu je lahko se kur*it pa skrivat se za nickom pa se nekaj posmehovat..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr nov 22, 2006 10:37 am

... eeej glupog li razgovora ... to so za denar delali v Puli pred 15 leti na obvoznici pa po Italiji se še sedaj dogaja ... ljudje pač več nimajo ciljev v življenju ... če rabijo adrenalin naj skačejo raje Bunjee brez elastike ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr nov 22, 2006 10:43 am

royko je napisal/-a:

A mas ksne probleme?

Igrou sm se tm ker je tist pac moj teren in po tvoje mi ni ratval. Mogoce zato ker so ble nove gume in sm se se "uvaju" na njih. Naslednc k bos me poisc pa mi ti pokaz kako se po tvoje dobr voz... :roll:

Pa se to, kokr so ti ostali rekl, nehod tja kjer so "budale"

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr nov 22, 2006 10:44 am

W|zz je napisal/-a:

Posmehovat se hodite :rofl Višek zabave... Raj se dobim s frendi pa debateram o avtih, kt pa da grem jest v meka v petek zvecer...
Če pa ta s pezojem dela to tm na prazni cesti pa tut ni taka groza... Lahko mu pa na pm kej poves če želiš, je na forumu... (ne vem pa kok še kej sodeluje)..

Sodelujm zdj :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov