nesrec... nekje pa izivate usodo na max...

sport je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:grem u sarajevo po 20k evrov..fuknen sm dost dnar pa tud rabm
edit:
... počivaj v miru... :D
Jest grem s tabo, pa če ga vsaj 200 ne pokneva čez rdečo nisva nič nardila...
L.P.
Polooo je napisal/-a:sport je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:grem u sarajevo po 20k evrov..fuknen sm dost dnar pa tud rabm
edit:
... počivaj v miru... :D
Jest grem s tabo, pa če ga vsaj 200 ne pokneva čez rdečo nisva nič nardila...
L.P.
Če boš že šou pa,da bi se u koga zaletu upam,da se boš v enga od svojih bližnjihPA kwa ti pišeš...Če rabš dnar pejt delat!
TITan je napisal/-a:Zadnič pri rutarju smo gledal koliko preveč denarja ima policija za benz, ker so se nekje 3 različni avti okoli vozil med (od nas proti funu, pa do nas), ter tudi ustavljali ljudi (zimska oprema?).
Kaj pol sploh hodiš tja če so tam po tvoje same budale in neki norciroyko je napisal/-a:TITan je napisal/-a:Zadnič pri rutarju smo gledal koliko preveč denarja ima policija za benz, ker so se nekje 3 različni avti okoli vozil med (od nas proti funu, pa do nas), ter tudi ustavljali ljudi (zimska oprema?).
Sem bil tudi jaz tu ta vikend. Sem šel s kolegom neki iskat v mcdonalds in sva tm na parkirišču jedla in se režala ljubiteljem. Policajov pa res kot fuka, bili so pa 2x octavia karavan, ta star focus karavan, ta nov focus ne karavan pa golf IV.
In potem se odpraviva do enga kolega ki živi tam blizu in me takoj ustavjo in so sprašval če smo kaj dirkal tm (me je najbrž videl pred rutarjem parkiranga). Sem mu rekel da če mu zgledam tak pa da nisem jaz tak ljubitelj, in v tistem je šlo mim ene 10 renaultov z raznimi spojlerji in lučkami. Potem smo pa skupaj s policaji crkaval od smeha k smo to vidl. Potem me je še vprašal če je kej predelan avto in sm reku da je spuščen in da če mu dam homologacijo, pa je rekel da ni treba.....
Mislm a folk res nima druzga dela kot to da se tam zbira, naj si kakšne punce najdejo al pa kej druzga za počet.
Sem bil pa tudi kake 3tedne nazaj tm in samo smeh kaj tm dogaja, folk ga kr uleti iz mb, ms, ce in ne vem iz kje še vse. Enga roverja z kk tablicami so ustavli in kazvnovali (edino prav).
Samo kaj je pa delal en model z peugeot 406 sive barve reg LJ z4..... Skos gor pa dol mim leklerka in je hotel nakazat tko k uni arabci k driftajo po cest, samo mu ni glih ratval. To vam sploh ne morm opisat kaj je model delal, naslednjič pridem s kamero in vam bom pol pokazal. Pa model kr sam v avtu pa musko nabijal pa gor in dol skos. Kakšen jadnik more to bit, se mi kar mal smili, ampak morjo tud taki bit da se lahko pol mal smejimo.
Ta vikend grem zihr spet pogledat.......poročilo sledi............
Pol pa vi kaj pokažte,se bomo še mi mal smejalroyko je napisal/-a:Saj sm napisal kaj. Po navadi grem v mcdonalds kej pojest pa se ustavm še tm in se smejim in norca delam (pa ne samo jaz, poznam kar ene par ljudi ki se hodijo posmehovat tja)![]()
Upam da bom ta vikend ujel unga pežojista v objektiv moje kamere da boste vidl o čem govorim.
Drey #24 je napisal/-a:royko je napisal/-a:... Sem šel s kolegom neki iskat...
Mislm a folk res nima druzga dela kot to da se tam zbira, naj si kakšne punce najdejo al pa kej druzga za počet.
Ti maš kolega k nimaš punce, drugi pa tm pričajo o autih k nimajo punce![]()
![]()
![]()
royko je napisal/-a:Saj sm napisal kaj. Po navadi grem v mcdonalds kej pojest pa se ustavm še tm in se smejim in norca delam (pa ne samo jaz, poznam kar ene par ljudi ki se hodijo posmehovat tja)![]()
Upam da bom ta vikend ujel unga pežojista v objektiv moje kamere da boste vidl o čem govorim.
royko je napisal/-a:
Sem bil pa tudi kake 3tedne nazaj tm in samo smeh kaj tm dogaja, folk ga kr uleti iz mb, ms, ce in ne vem iz kje še vse. Enga roverja z kk tablicami so ustavli in kazvnovali (edino prav).
Samo kaj je pa delal en model z peugeot 406 sive barve reg LJ z4..... Skos gor pa dol mim leklerka in je hotel nakazat tko k uni arabci k driftajo po cest, samo mu ni glih ratval. To vam sploh ne morm opisat kaj je model delal, naslednjič pridem s kamero in vam bom pol pokazal. Pa model kr sam v avtu pa musko nabijal pa gor in dol skos. Kakšen jadnik more to bit, se mi kar mal smili, ampak morjo tud taki bit da se lahko pol mal smejimo.
Ta vikend grem zihr spet pogledat.......poročilo sledi............
W|zz je napisal/-a:royko je napisal/-a:Saj sm napisal kaj. Po navadi grem v mcdonalds kej pojest pa se ustavm še tm in se smejim in norca delam (pa ne samo jaz, poznam kar ene par ljudi ki se hodijo posmehovat tja)![]()
Posmehovat se hoditeVišek zabave... Raj se dobim s frendi pa debateram o avtih, kt pa da grem jest v meka v petek zvecer...
Če pa ta s pezojem dela to tm na prazni cesti pa tut ni taka groza... Lahko mu pa na pm kej poves če želiš, je na forumu... (ne vem pa kok še kej sodeluje)..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov