Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Po nov 20, 2006 7:00 pm

Bor: ukrade ne nič, ti pa vozi 15cm za ritjo. Pa naj ti napiše ni kredita, boš zabremzal, pol pa pokala vate.

Tale vožnja za ritjo mi gre blaaaazno na živce in še sreča da obstaja zdravilo zdravilo- če ne primerjo meglenke, znižaš hitrost na polovico pa totalno besno prehitijo tudi čez četvorno črto v škarjice z avionom če je treba :lol:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po nov 20, 2006 7:13 pm

Bor je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:
vorteks je napisal/-a:
pa se mi naj prbije v rit! naslednjič bom to ziher naredu!

Carji ste. zarad klošarjev boste riskiral in/ali razbil avto... pa še odškodnino za vrat pokasiral... nevem gdo je tle večji socialc, tist k se šverca za 500 sit, al vi "bremzarji" k cilate na mal večje vsote...

btw: jaz se ne švercam, sam tole bremzanje se mi zdi lame...delite kar hočte :roll:

Veš kaj, če lahko jst plačam 500 SIT, lahko tut on!!!

Tipično Slovenjsko. Če men krava crkne naj pa še sosedu. :roll:

In kdo si ti, da boš lovila neplačnike? A se ti ne zdi, da so za to pristojni darsovci in policija.
V končni fazi pa se j teb nič ne ukrade.

kak se nič ne ukrade? pol mormo pa drugi več cestnne plačat da bo lahk dars kredite za avtoceste odplačval.

Uporabniški avatar
mirovnik
Nov uporabnik

.

Napisal/-a mirovnik Po nov 20, 2006 7:14 pm

phoebus je napisal/-a:Bor: ukrade ne nič, ti pa vozi 15cm za ritjo. Pa naj ti napiše ni kredita, boš zabremzal, pol pa pokala vate.

Tale vožnja za ritjo mi gre blaaaazno na živce in še sreča da obstaja zdravilo zdravilo- če ne primerjo meglenke, znižaš hitrost na polovico pa totalno besno prehitijo tudi čez četvorno črto v škarjice z avionom če je treba :lol:

vam povem kako jaz ukrepam ko mi nekdo vozi za ritjo? vklopim brisalce.(vitrex) ..bolj kot je čist in drazji avto bolj uzivam...da bi pa bremzal in si povzrocal skodo..s tem pa moj čas in sitnosti na zavarovalnici..ne hvala..!

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Po nov 20, 2006 7:14 pm

in pole rata to... :)

Slika

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Po nov 20, 2006 7:55 pm

phoebus je napisal/-a:Bor: ukrade ne nič, ti pa vozi 15cm za ritjo. Pa naj ti napiše ni kredita, boš zabremzal, pol pa pokala vate.

ponavadi če ti prižgeš meglenke, ti on nazaj dolge luči. pa si še bolj u ku*cu :)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po nov 20, 2006 8:54 pm

Mater ste pametni tisti ki boste bremzali za rampo ... kaj bote te meli od tega?Zlaman svoj avto al pa rampo na njegovem ... res ste s tem ful dosegli, smilite se mi ce dozivljate neko osebno zadovolstvo na tak nacin da uzivate v nesreci drugih, pa nima veze ce tudi sami nasrkate... samodasosedukravacrkne.press
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Po nov 20, 2006 8:56 pm

TommyGun je napisal/-a:in pole rata to... :)

Slika

Glavno da je honda zmagala :EE
Slika

border_
Novinec

Napisal/-a border_ Po nov 20, 2006 9:33 pm

Glih sm se menu z enim pravnikom... dars ne kaznuje teh ljudi, ker jim pravno nc ne more... ljudje imajo tablice... sistem pa ni tko dovrsen. Dokazov ni!

Vsak ima tablico... vsak vozi 4m od vozila, ki je spredaj... potem pa ko mu onemu od spredi odpre rampo, pa potegnes za njim.

Ce pa zabremzas namenoma, si namerno povzrocil skodo, kljub temu, da si od spredaj. Deli se skoda 50%:50%.

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Napisal/-a Cimpi Po nov 20, 2006 9:34 pm

Heh lol adijo ne fausija eni ste res posrani :=) ... sn enkrat probal pa to pa nikomu nista ni blo zabremzaj mi pa bi te ves kaj ;) pa se tozo pa bi bil jaz na boljsem ;)
Drugace pa sem vedno placeval samo ni pa slaba ideja. Pa so bli za mano pa sli zastonj in mi je blo vseeno hvalabogi da smo dars napizdli ce ne on nas ;)
in pa
CockroaC:
Mater ste pametni tisti ki boste bremzali za rampo ...
kaj bote te meli od tega?Zlaman svoj avto al pa rampo na njegovem ...
res ste s tem ful dosegli, smilite se mi ce dozivljate neko osebno
zadovolstvo na tak nacin da uzivate v nesreci drugih, pa nima veze ce
tudi sami nasrkate... samodasosedukravacrkne.press

I agree ;)

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Po nov 20, 2006 10:24 pm

border_ je napisal/-a:Glih sm se menu z enim pravnikom... dars ne kaznuje teh ljudi, ker jim pravno nc ne more... ljudje imajo tablice... sistem pa ni tko dovrsen. Dokazov ni!

Vsak ima tablico... vsak vozi 4m od vozila, ki je spredaj... potem pa ko mu onemu od spredi odpre rampo, pa potegnes za njim.

Ce pa zabremzas namenoma, si namerno povzrocil skodo, kljub temu, da si od spredaj. Deli se skoda 50%:50%.

kaj pa če ti tik na drugi strani rampe skoči srna na cesto...al pa ne vem vrabček preleti pa si se ustrašil??kak je pol z varnostno razdaljo.dokazat namerno krivdo ni tako lahko.
torej po podatkih tega pravnika goljufija v našem pravnem sistemu ni kazniva?dokaz je posnetek na videokameri. vsaj po moje no.
lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Po nov 20, 2006 11:22 pm

Dajte no, bremzanje pa res ni prepovedano. Jaz lahko vedno bremzam kolikor meni paše. Problem naleta je v vozniku, ki vozi za mano, saj mora on vzdrževati varnostno razdaljo. Avto lahko ustavljam po mili volji.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man Po nov 20, 2006 11:25 pm

g.Kromfelna je napisal/-a:Dajte no, bremzanje pa res ni prepovedano. Jaz lahko vedno bremzam kolikor meni paše. Problem naleta je v vozniku, ki vozi za mano, saj mora on vzdrževati varnostno razdaljo. Avto lahko ustavljam po mili volji.

to kar se tiče ustavljanja žal ni res. nepotrebno ustavljanje brez nakazitve tega dejanja je žal kaznivo. kar se meni osebno zaradi "ritoliznikov" zdi absurdno. je pa res da je to težko dokazat. kao moja beseda proti tvoji-->ti nisi imel varnostne razdalje.
lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis To nov 21, 2006 12:22 am

Jst bi z veseljem spustil nekoga da se pelje za menoj in tako precka cestninsko postajo brezplacno, ker so cestnine zelo drage, pa naj vsaj nekdo pride skozi malo ceneje, ce bi bili vsi tako prijazni, bi se nas skoraj pol vozilo zastonj! :D

DARS nas dosti guli s temi cenami, zakaj tudi mi njih nebi, pa ceprav s takimi malenkostmi
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To nov 21, 2006 1:03 am

the_man je napisal/-a:
border_ je napisal/-a:Glih sm se menu z enim pravnikom... dars ne kaznuje teh ljudi, ker jim pravno nc ne more... ljudje imajo tablice... sistem pa ni tko dovrsen. Dokazov ni!

kaj pa če ti tik na drugi strani rampe skoči srna na cesto...al pa ne vem vrabček preleti pa si se ustrašil??kak je pol z varnostno razdaljo.dokazat namerno krivdo ni tako lahko.
torej po podatkih tega pravnika goljufija v našem pravnem sistemu ni kazniva?dokaz je posnetek na videokameri. vsaj po moje no.
lp

abc pas se itak skoz snema .. ce bis e ze rad sel neko dokazovanje
Slika

Uporabniški avatar
peroa
Novinec

Napisal/-a peroa To nov 21, 2006 7:02 am

Potem se snema slabo, ker če bi se dobro, bi dotični osebki za vsak "drive thorugh" dobili mastno položnico na dom.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To nov 21, 2006 7:39 am

the_man je napisal/-a:
g.Kromfelna je napisal/-a:Dajte no, bremzanje pa res ni prepovedano. Jaz lahko vedno bremzam kolikor meni paše. Problem naleta je v vozniku, ki vozi za mano, saj mora on vzdrževati varnostno razdaljo. Avto lahko ustavljam po mili volji.

to kar se tiče ustavljanja žal ni res. nepotrebno ustavljanje brez nakazitve tega dejanja je žal kaznivo. kar se meni osebno zaradi "ritoliznikov" zdi absurdno. je pa res da je to težko dokazat. kao moja beseda proti tvoji-->ti nisi imel varnostne razdalje.
lp

kako pa lahko nakažem dejanje ustavljanja? saj mi na avtu zasvetjo stop luči! a moram še okno odpret in z roko začet mahat?!?!
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor To nov 21, 2006 8:07 am

Mater ste vsi pametni.

Men se je enkat zgodilo, da mi ABCja ni zaznalo ( je bla baterija slaba ). Pa sem bil mal zamišljen in nisem pričakoval, da rampa ne bo odprla. In ko sem vidu, da se je gor pojavu križec sem bil že preblizu in zato sam gasa pod zapirajočo rampo. Še dober,da se je ustavla.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man To nov 21, 2006 8:42 am

zupi13 je napisal/-a:
the_man je napisal/-a:

lp

kako pa lahko nakažem dejanje ustavljanja? saj mi na avtu zasvetjo stop luči! a moram še okno odpret in z roko začet mahat?!?!

mislim da če boš namreno ustavil, in se tega zavedaš, se pravi da ni nepričakovane situacije se da ali desni smerokaz ali pa vsi štirje. vsaj mene so tak učili no.

border_
Novinec

Napisal/-a border_ To nov 21, 2006 8:44 am

Dobro... menjamo temo na prvotno.

Kartica baje zdrzi 7. let, kaj pa potem, jo vrzemo stran? Ali se, da batarija zamenjati? In kdo nam to naredi?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov