Tale vožnja za ritjo mi gre blaaaazno na živce in še sreča da obstaja zdravilo zdravilo- če ne primerjo meglenke, znižaš hitrost na polovico pa totalno besno prehitijo tudi čez četvorno črto v škarjice z avionom če je treba

Bor je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:vorteks je napisal/-a:pa se mi naj prbije v rit! naslednjič bom to ziher naredu!
Carji ste. zarad klošarjev boste riskiral in/ali razbil avto... pa še odškodnino za vrat pokasiral... nevem gdo je tle večji socialc, tist k se šverca za 500 sit, al vi "bremzarji" k cilate na mal večje vsote...
btw: jaz se ne švercam, sam tole bremzanje se mi zdi lame...delite kar hočte
Veš kaj, če lahko jst plačam 500 SIT, lahko tut on!!!
Tipično Slovenjsko. Če men krava crkne naj pa še sosedu.![]()
In kdo si ti, da boš lovila neplačnike? A se ti ne zdi, da so za to pristojni darsovci in policija.
V končni fazi pa se j teb nič ne ukrade.
phoebus je napisal/-a:Bor: ukrade ne nič, ti pa vozi 15cm za ritjo. Pa naj ti napiše ni kredita, boš zabremzal, pol pa pokala vate.
Tale vožnja za ritjo mi gre blaaaazno na živce in še sreča da obstaja zdravilo zdravilo- če ne primerjo meglenke, znižaš hitrost na polovico pa totalno besno prehitijo tudi čez četvorno črto v škarjice z avionom če je treba
phoebus je napisal/-a:Bor: ukrade ne nič, ti pa vozi 15cm za ritjo. Pa naj ti napiše ni kredita, boš zabremzal, pol pa pokala vate.
border_ je napisal/-a:Glih sm se menu z enim pravnikom... dars ne kaznuje teh ljudi, ker jim pravno nc ne more... ljudje imajo tablice... sistem pa ni tko dovrsen. Dokazov ni!
Vsak ima tablico... vsak vozi 4m od vozila, ki je spredaj... potem pa ko mu onemu od spredi odpre rampo, pa potegnes za njim.
Ce pa zabremzas namenoma, si namerno povzrocil skodo, kljub temu, da si od spredaj. Deli se skoda 50%:50%.
g.Kromfelna je napisal/-a:Dajte no, bremzanje pa res ni prepovedano. Jaz lahko vedno bremzam kolikor meni paše. Problem naleta je v vozniku, ki vozi za mano, saj mora on vzdrževati varnostno razdaljo. Avto lahko ustavljam po mili volji.
the_man je napisal/-a:border_ je napisal/-a:Glih sm se menu z enim pravnikom... dars ne kaznuje teh ljudi, ker jim pravno nc ne more... ljudje imajo tablice... sistem pa ni tko dovrsen. Dokazov ni!
Vsak ima tablico... vsak vozi 4m od vozila, ki je spredaj... potem pa ko mu onemu od spredi odpre rampo, pa potegnes za njim.
Ce pa zabremzas namenoma, si namerno povzrocil skodo, kljub temu, da si od spredaj. Deli se skoda 50%:50%.
kaj pa če ti tik na drugi strani rampe skoči srna na cesto...al pa ne vem vrabček preleti pa si se ustrašil??kak je pol z varnostno razdaljo.dokazat namerno krivdo ni tako lahko.
torej po podatkih tega pravnika goljufija v našem pravnem sistemu ni kazniva?dokaz je posnetek na videokameri. vsaj po moje no.
lp
the_man je napisal/-a:g.Kromfelna je napisal/-a:Dajte no, bremzanje pa res ni prepovedano. Jaz lahko vedno bremzam kolikor meni paše. Problem naleta je v vozniku, ki vozi za mano, saj mora on vzdrževati varnostno razdaljo. Avto lahko ustavljam po mili volji.
to kar se tiče ustavljanja žal ni res. nepotrebno ustavljanje brez nakazitve tega dejanja je žal kaznivo. kar se meni osebno zaradi "ritoliznikov" zdi absurdno. je pa res da je to težko dokazat. kao moja beseda proti tvoji-->ti nisi imel varnostne razdalje.
lp
zupi13 je napisal/-a:the_man je napisal/-a:g.Kromfelna je napisal/-a:Dajte no, bremzanje pa res ni prepovedano. Jaz lahko vedno bremzam kolikor meni paše. Problem naleta je v vozniku, ki vozi za mano, saj mora on vzdrževati varnostno razdaljo. Avto lahko ustavljam po mili volji.
to kar se tiče ustavljanja žal ni res. nepotrebno ustavljanje brez nakazitve tega dejanja je žal kaznivo. kar se meni osebno zaradi "ritoliznikov" zdi absurdno. je pa res da je to težko dokazat. kao moja beseda proti tvoji-->ti nisi imel varnostne razdalje.
lp
kako pa lahko nakažem dejanje ustavljanja? saj mi na avtu zasvetjo stop luči! a moram še okno odpret in z roko začet mahat?!?!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov