Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Ne dec 10, 2006 8:26 pm

esem je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:Takega oglaševanja bi moralo biti precej več tudi pri nas.

To je konkreten dokaz nesposobnosti Žlendra in ostalih odgovornih. In za njihovo nedelo vsi bogato plačujemo - tudi v obliki krvnega davka.

naj mi samo 1 razloži zakaj naj ne bi smeli pit? imamo pijanico v himni. in folk pričakuje da ne bi pili ko vozimo.iz katere logike :D
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Ne dec 10, 2006 10:04 pm

RED_line je napisal/-a:
esem je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:Takega oglaševanja bi moralo biti precej več tudi pri nas.

To je konkreten dokaz nesposobnosti Žlendra in ostalih odgovornih. In za njihovo nedelo vsi bogato plačujemo - tudi v obliki krvnega davka.

naj mi samo 1 razloži zakaj naj ne bi smeli pit? imamo pijanico v himni. in folk pričakuje da ne bi pili ko vozimo.iz katere logike :D

Pijš loh vodo. Ja p***a še en k misle da ko je pod dozo alkohola da je sposobn. ne pijm k vozm, ker mam slab občutk, pa ne zarad polcajov ampak zard sebe, ker nočm plačevat cev živlene, če bi kšnga poškodvov, zarad tega ker sm mev alkohol v krvi.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Ne dec 10, 2006 10:44 pm

ne ne ne ne če nisi videl sem tudi jz napisal da ne vozim ko pijem! samo eno preprosto razlago kaj folk pričakuje od pivskega naroda
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne dec 10, 2006 11:08 pm

RED_line je napisal/-a:naj mi samo 1 razloži zakaj naj ne bi smeli pit? imamo pijanico v himni. in folk pričakuje da ne bi pili ko vozimo.iz katere logike :D

Kar je dovoljeno umetniku, ni dovoljeno ujetniku!

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Ne dec 10, 2006 11:20 pm

RED_line je napisal/-a:naj mi samo 1 razloži zakaj naj ne bi smeli pit? imamo pijanico v himni. in folk pričakuje da ne bi pili ko vozimo.iz katere logike :D

ja, slovenci smo čuden narod :P

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Po dec 11, 2006 12:00 am

samekk je napisal/-a:

nismo čuden narod,ampak že naša himna (žal) pove kaj smo... :lol: ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk Po dec 11, 2006 12:03 am

Brouky je napisal/-a:
samekk je napisal/-a:

jst nisem tak :pij:
:P

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Po dec 11, 2006 12:06 am

samekk sj vem da ti nisi tak... :roll: :cry ka je že blo zanč na gradu?? :EE :EE LLOOOLLL
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po dec 11, 2006 12:18 am

samekk je napisal/-a:
Brouky je napisal/-a:
samekk je napisal/-a:

ok v himni se pije- pijmo še mi
sam v himni nč ne omenjajo vožnje- kva nej pol peš hodm? :roll:
uglavnem Prešern ni pil pa vozu ;)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Po dec 11, 2006 12:23 am

Za Slovence bodo nekoč arheologi rekli:
KDOR NI PIL PA VOZU JE BIL PA VOSU ! :roll:

hvala Kljukcu za nastavek
Zadnjič spremenil esem, dne Po dec 11, 2006 12:33 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk Po dec 11, 2006 12:24 am

kljukec je napisal/-a:
samekk je napisal/-a:
Brouky je napisal/-a:
samekk je napisal/-a:

ok v himni se pije- pijmo še mi
sam v himni nč ne omenjajo vožnje- kva nej pol peš hodm? :roll:
uglavnem Prešern ni pil pa vozu ;)

vprašanje za 1mio sit: je imel Prešeren izpit za avto :?: :P

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Napisal/-a samekk Po dec 11, 2006 12:25 am

esem je napisal/-a:Za Slovence bodo nekoč arheologi rekli:
KDOR NI PIL PA VOZU JE BIL PA VOSU! :roll:

:har :har :rofl :rofl
tlele sm dol padu

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Po dec 11, 2006 6:40 am

RED_line je napisal/-a:ne ne ne ne če nisi videl sem tudi jz napisal da ne vozim ko pijem! samo eno preprosto razlago kaj folk pričakuje od pivskega naroda

Vsi veste da Finci spijejo na hektolitre vodke in piva. Samo probaj na Finskem pit pa vozit pa boš videl vraga.
www.cliocup.si Pokal Clio Slovenija 2008

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me Po dec 11, 2006 9:06 am

Slika

Uporabniški avatar
firebird
Novinec

Kraj: Ljubljana-Šiška

Napisal/-a firebird To dec 12, 2006 7:53 am

dare01 je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:ne ne ne ne če nisi videl sem tudi jz napisal da ne vozim ko pijem! samo eno preprosto razlago kaj folk pričakuje od pivskega naroda

Vsi veste da Finci spijejo na hektolitre vodke in piva. Samo probaj na Finskem pit pa vozit pa boš videl vraga.

Ko pijem nikoli ne vozim ali pa se ne spomnim...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem To dec 12, 2006 8:01 am

firebird je napisal/-a:Ko pijem nikoli ne vozim ali pa se ne spomnim...

Se ne spomniš, da si vozil pijan? :P

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik To dec 12, 2006 8:13 am

Evo moje mnenje kaj bi zaleglo pri Slovencih. Ker drugače itak ne znamo predlagam, da ko te dobijo pijanega za volanom ti sledi odvzem vozniškega izpita, plačilo visoke kazni brez polovičke in še 3 mesece pripora. :shock: Če bi povzročil prometni nesrečo vinjen, se kazen pripora poveča na 9 mesecev. Če koga zdraven ubiješ 10 let. :shock:

Zdej vas pa vprašam, če bi bila taka kazen za omenjeni prekršek, bi šli pijani vozit? Glavo stavim da ne. Mene prav boli, ko se zavem, da folk počne in bo počel neumnosti, pa čeprav vejo, da to ni uredu, ampak dokler so kazni na nivoju njegovega žepa bo to počel. Pa je popolnoma ista stvar z prehitro vožnjo. Ravno včeraj sem poslušal poročila, ko je policist govoril nekaj statistike. Na Golovcu vsi vedo, da je edini stacionarni radar, tudi table stojijo že kakšnega pol kilometera pred njim, pa na dan še vedno ujamejo do 60 voznikov, ki so prehitri. How stupid can you be? :shock: A sej res, tja do 10 km prehitro je itak kazen samo 10 kSIT, če plačam takoj bo pa to samo 5k SIT, kar je načeloma samo pol tanka benza... ni drago... gasa!

Janezi, pamet v roke!
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
firebird
Novinec

Kraj: Ljubljana-Šiška

Napisal/-a firebird To dec 12, 2006 8:40 am

[quote="Kritik"]Evo moje mnenje kaj bi zaleglo pri Slovencih. Ker drugače itak ne znamo predlagam, da ko te dobijo pijanega za volanom ti sledi odvzem vozniškega izpita, plačilo visoke kazni brez polovičke in še 3 mesece pripora. :shock: Če bi povzročil prometni nesrečo vinjen, se kazen pripora poveča na 9 mesecev. Če koga zdraven ubiješ 10 let. :shock:

A veš,tole je malo preveč drastično,dejstvo pa je,da je najbolj vzgojna kazen takojšnja kazen.Vsak,ki bi napihal bi moral nemudoma v zapor za 24 ur.Meni osebno se je pred leti zgodilo,da so nas v eni noči 3x ustavili,voznik je napihal in čez pet minut smo se peljali naprej.Pijance je trba spravit s cest takoj in to fizično ne pa z nekakšnimi administrativnimi ukrepi.ki zaostajajo nekaj let Sicer pa v nekaterih državah za USA vem,da se povzročitev smrti z avtom v pijanem stanju šteje kot umor.In če naphaš greš isi moment v čuzo, pa tudi če se pišeš Mel Gibson ali pa Britney Spears.Če pa se pri nas lahko pijani vozijo razni Kacini,Anderliči,da o Zmagotu niti ne govorimo je pa tako vse jasno. Pred dvema letoma je vodja posebne skupine tožilcev Boljte-Brus na šmartinki podrla kandelaber in nato še ozmerjala policaje(pijana seveda)a misliš,da so njej vzeli vozniško?

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik To dec 12, 2006 9:07 am

@Firebird: Lej, če odmisliva, da je sodstvo u p.... in če bi zadeve delovale tako kot bi morale in bi veljale take kazni, kot sem jih zgoraj omenil in ki bi stopile v veljavo nemudoma..... bi šel pijan za volan?

Sicer pa če malo pomislite je pri nas vedno tako da nekdo nekoga pozna ki je nekje visoko na položaju,....... Če ne je verjetno že kdo naredil tehnični pregled pri nekomu ki ga pozna, pa ga je le ta spustil čez...... Torej kaj je v tej sliki narobe? Nadzor! V moji branži je tako, da če naredim kiks za njega odgovarjam, pa nima veze če sva ga z šefom prejšnji večer žurala, se smejala, lovila punce,..... Tako bi moralo biti povsod, temu se reče profesionalnost.To je sicer čisti off topic, se opravičujem, ampak počasi se mi gabi živeti v taki državi kot je Slovenija.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 9:29 am

Že stara reklama, ampak res huda...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov