butara je napisal/-a:Jaz mislim pa da je napaka v šoferjih jer si kupjo močan avto.
Pa še največja napaka je pa to da se bi rad pokazal pre prijatli ki ga pumpajo v tem smislu pokaži se iz kakšnega testa si ti in tvoja gajba.
Jaz sem isto bil na taki preizkušni kot marsi kateri na tem forumu ampak sem se zdržal in hvala bogu nisem naredil take napake.
Nasty je napisal/-a:Templar;
se 100% strinjam.
Asprex;
si pa malo mimo usekal. V konkretnem primeru (pri Meji), ni bila kriva cesta, ampak (po Policijskem poročilu) voznik. Da je šel BMW na pol, tudi ni pripeljal prov počasi.
Žalostno je le to, da zaradi nespametnosti nekaterih, najebajo tudi popolnoma nič krivi ljudje.
V veliki meri na nesreče vpliva tudi neizkušenost nekaterih voznikov. Tisti, ki smo iz KR, vemo, da je cesta KR-Jeprca v času dežje spolzka. Če ne zaradi drugega, zaradi tega, ker je betonska.
Še ena misel.
Kako se v tej državi obnašamo, je samo posledica stanja v državi. Odraz oblasti. Ker Policije nihče več ne j**e, se temu primerno obnašamo. Tudi na cesti.
samekk je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:samo čudno.....ki te je vedno policija???? j*** jim mater....tebe bo dobila ko boš mali prekršek naredo a ene pa tam gledam ko vozijo ko norci ampak takšne pa nikoli ne ustavijo... Zadnje cajte pa še sploh opažam oz. nena vem al se je ljudem vtrgalo v glavah ali kaj da je vedno hujše na cestah....bo rdeča gorela že nekaj časa ampak vedno bo neki norc šel še skozi....ali pa prehiteval pred ovinki ko se nič ne vidi itd. ki je policija takrat? j*** jim vse povrsti!![]()
![]()
![]()
![]()
kaj so pa policaji krivi za to ? kaj si mutav al kaj? sej si ti za volanom jebote(se opravičujem za tole)kaj ti policaj pritiska na gas?
kar se pa tiče teme, mi je pa zlo hudo
McLaren je napisal/-a:....(2X ga je izsilil - op. esem) Je pa znan pijanc pa policaji nič ne nardijo, pa so meli kontrolo prometa 20m od kraja kjer je po mojem pasu pelal (mene so seveda ustavli pa cel avto pregledali, od rezervne gume dalje, on pa je lepo lagano pelal).
esem je napisal/-a:samekk je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:samo čudno.....ki te je vedno policija???? j*** jim mater....tebe bo dobila ko boš mali prekršek naredo a ene pa tam gledam ko vozijo ko norci ampak takšne pa nikoli ne ustavijo... Zadnje cajte pa še sploh opažam oz. nena vem al se je ljudem vtrgalo v glavah ali kaj da je vedno hujše na cestah....bo rdeča gorela že nekaj časa ampak vedno bo neki norc šel še skozi....ali pa prehiteval pred ovinki ko se nič ne vidi itd. ki je policija takrat? j*** jim vse povrsti!![]()
![]()
![]()
![]()
kaj so pa policaji krivi za to ? kaj si mutav al kaj? sej si ti za volanom jebote(se opravičujem za tole)kaj ti policaj pritiska na gas?
kar se pa tiče teme, mi je pa zlo hudo
Ni čisto tako. Ko enkrat daš hormoniziranemu mulcu avto v roke, je že prepozno. Preventive pa ni in to je odgovornost vseh - staršev, policije, Žlendra, šol itd. Glede policije same bi pa lahko naredila več.McLaren je napisal/-a:....(2X ga je izsilil - op. esem) Je pa znan pijanc pa policaji nič ne nardijo, pa so meli kontrolo prometa 20m od kraja kjer je po mojem pasu pelal (mene so seveda ustavli pa cel avto pregledali, od rezervne gume dalje, on pa je lepo lagano pelal).
V sloveniji je vsaj nekaj sto debilov, ki stalno norijo po cestah - marsikdo tudi pijan (citat), in policija ve za marsikaterega, pa ne naredi, kar bi morala. Zakaj, je drugo vprašanje. Ko nekateri vidijo takega modela, še sami pritisnejo. Tudi s takim nesankcioniranjem nezaželenih obnašanj se ustvarja splošna (ne)kultura divjanja, vožnje skozi rdečo, nestrpnosti (JJ temu v drugih zgodbah reče sproščenost) itd na naših cestah. Če bi bilo tako divjanje, kot ga omenja Patrik_A3, strogo sankcionirano in v družbi pojmovano kot nezrelo in otročje, bi takih tem, kot je tale, imeli manj. Tako pa je, kot je....
lp
samekk je napisal/-a:...
sej v tem je poanta, ko te debile dobijo,imajo tako srečo da niso v prekršku. Kaj bo policist storil v tem primeru- hvala lepa in adijo.
...Samo pa vemo kakšno moč ima danes policist, nobene.
...vem kako jim je in kako se ljudje do njih obnašajo in koliko je njihovo delo v resnici poplačano-spoštovano.
Nasty je napisal/-a:samekk;
upam, da ne boš zameril mojemu komentarju. Ne bom "dajal" vseh policistov v en koš. To bi bila krivica za tiste, ki delajo(te) dobro in pošteno. Ampak Policija bi moral biti vzgled nam, državljanom.
Primer: ko te ustavijo zaradi prehitre vožnje, te vstavijo tam, kjer te nebi smeli. Npr. na avtobusni postaji. Zaradi njih, oziroma zato, ker ustavljajo na avtobusni postaji, avtobus ne more zaviti na postaji, potnike pobira stoječ na cesti. Zaradi tega se je ustavil promet. Ampak to nekatere policaje (govorim za KR) sploh ne briga. Važno je, da bodo kršitelja "štrafali", pa to neglede ali so oni zato tudi naredili prekršek. Še en primer: telefoniranje. Če velja prepoved telefoniranja (in tudi kaznovanje) med vožnjo za vse, naj velja tudi za policista.
samekk je napisal/-a:sej lahko da ga dobijo pri hitrosti ali pa pri kateremkoli prekršku, policist bo napisal kazen in on bo veselo naprej divjal oz. zganjal norčije po cesti.
to je never ending circle
stavka? sej veš, če bojo njim povečal, pol morjo vsem :P
esem je napisal/-a:samekk je napisal/-a:sej lahko da ga dobijo pri hitrosti ali pa pri kateremkoli prekršku, policist bo napisal kazen in on bo veselo naprej divjal oz. zganjal norčije po cesti.
to je never ending circle
stavka? sej veš, če bojo njim povečal, pol morjo vsem :P
So še razni drugi načini. samo en od njih je lahko tudi never ending circle okoli njega, dokler se ne umiri. Saj ni treba dežurat, dovolj je parkrat na teden po 1 uro.
Glede stavke imaš pa žal verjetno prav. Počakajmo
esem je napisal/-a:Ni preveč dela. Ko ga ustavijo (kot ostale), mu vse pregledajo, vmes obdelajo še 15 drugih avtov, imajo malco itd. In to redno ponavljajo. Enkrat so take stvari policaji urejali po šihtu, večinoma učinkovito. Za največje bedake pristanem tudi na to, čeprav z dvomom.
Lahko bi imeli centralno evidenco takih norcev - jo imajo? Posebno ekipo par ljudi, da se izniči vpliv lokalnih mogotcev, očkov itd. To je vse odgovornost in nesposobnost šefov - od ministra navzdol.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov