Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 To dec 19, 2006 10:21 am

mas prav sm verjemi se pozna v 10 urah voznje :D

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To dec 19, 2006 3:21 pm

Courage™ je napisal/-a:ste frajeri nimas kaj.

cist zajebani
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ To dec 19, 2006 3:30 pm

Po odstavnem prehitevate, pol pa se čudite pa jokate kak ste lahko avto skotali po plotu gor pa malo po šumi... :evil: :/:o:/ Takemu vozniško bek vzet, pa naj se do konc življenja goni s peciklom okol. Če takega srečam na avtocesti s šleparjem....kaj hitro bi mogo žlajfat ker ti potegnem desno brez premisleka, neglede na posledice.Pol bi premislo naslednič če še bi pelal kdaj po desni. :twisted:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To dec 19, 2006 4:07 pm

sej dec kmal nebi spelal k je izpod desnih gum že metal travo pa šoder na asfalt.pa si predstavli da bi pol zapel pod kamion.

Eni se pizdite čez kamijonarje.nč ne rečem,včas res mal pretiravajo, sam tle pa res ni noben kamijonar karkol izsilil,daleč od tega.
je pa res povsod se najdejo troti, pa razni Đeki.Pejte se pol pa AC kontra pelat po odstavnem :roll: pa da vidmo kermu tatret j**c raste med nogami.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To dec 19, 2006 4:19 pm

Cash je napisal/-a:Ja ma kamjonisti so tud frajerji, ko se butajo dol eden z 80km/h, drugi z 82 km/h :jao:

ja k***, samo zračunaj 10 km/h razlike na 3000 kilometrov pa boš vidu zakaj se prehitevajo ;) je moteče, ampak tko je..

lp
Slika

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To dec 19, 2006 4:26 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:sej dec kmal nebi spelal k je izpod desnih gum že metal travo pa šoder na asfalt.pa si predstavli da bi pol zapel pod kamion.

Eni se pizdite čez kamijonarje.nč ne rečem,včas res mal pretiravajo, sam tle pa res ni noben kamijonar karkol izsilil,daleč od tega.
je pa res povsod se najdejo troti, pa razni Đeki.Pejte se pol pa AC kontra pelat po odstavnem :roll: pa da vidmo kermu tatret j**c raste med nogami.

Taka scena se je zgodila 1x na avtocesti na hrvaški :D
en model je zgrešu izvoz, avto obrnu in vozu po odstavnem pasu do izvoza...
kakih 700-1000m. Bil pa je italjan..
:roll: :roll:

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 19, 2006 6:26 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Po odstavnem prehitevate, pol pa se čudite pa jokate kak ste lahko avto skotali po plotu gor pa malo po šumi... :evil: :/:o:/ Takemu vozniško bek vzet, pa naj se do konc življenja goni s peciklom okol. Če takega srečam na avtocesti s šleparjem....kaj hitro bi mogo žlajfat ker ti potegnem desno brez premisleka, neglede na posledice.Pol bi premislo naslednič če še bi pelal kdaj po desni. :twisted:

Bravo! To bi ga izucilo! :jao:

Rajsi mam da me nekdo na hitro prehiti po dostavnem kot da se srecam s takim intelektualcem kot si ti. :lol:

(verjamem tudi da si med retardi ki ne pustijo prehitet avtu ki ne prehiteva cist pravilno)

BOLANO! In pol sm jst cudak na temu forumu?

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo To dec 19, 2006 9:13 pm

Lumpy_ je napisal/-a: Če takega srečam na avtocesti s šleparjem....kaj hitro bi mogo žlajfat ker ti potegnem desno brez premisleka, neglede na posledice.Pol bi premislo naslednič če še bi pelal kdaj po desni. :twisted:

mislm si pa en retard in kaj boš meu ti od tega da boš enga ubiv ker te je prehitu po odstavnem :?:
....

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To dec 19, 2006 10:02 pm

ej martina tenisačica gledam kaj se tle gor piše ,tvoji komentarji so itak...ADIJO.
varno prehiteval po odstavnem pasu???????? pa iz koga ti norca delaš?dej šeenkrat preber moj post pa če kej varnega not najdeš :jao:

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To dec 19, 2006 10:06 pm

pa da se popravim, napisal si po DOSTAVNEM pasu.

bajdavej...kok si star?

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To dec 19, 2006 10:34 pm

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:pa da se popravim, napisal si po DOSTAVNEM pasu.

bajdavej...kok si star?

14 verjetno :) vozi pa mogoče kakšnega skuterja ali pa tomos strogo do 50ccm
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
YugoGTI
Novinec

Kraj: dolenska

Napisal/-a YugoGTI To dec 19, 2006 11:43 pm

To se ve da je polno norcev na cesti, ni pa glih potrebe da za vsak tak dogodek nekdo odpira temo na forumu. Jest sem pač tak človek da se ne obremenjujem s takimi stvarmi saj bo tistega norca slej ko prej izučilo. Na živce mi gre pa ko vsi pizdijo na kake malenkosti. Jest vem da sem jih tudi nekaj naredil, tok da ne grem vsakemu blendat pa trobit k mi gre mal v škarje. Mal pobremzam pa si mislim svoje.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr dec 20, 2006 2:04 am

Martina Navratilova je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:Po odstavnem prehitevate, pol pa se čudite pa jokate kak ste lahko avto skotali po plotu gor pa malo po šumi... :evil: :/:o:/ Takemu vozniško bek vzet, pa naj se do konc življenja goni s peciklom okol. Če takega srečam na avtocesti s šleparjem....kaj hitro bi mogo žlajfat ker ti potegnem desno brez premisleka, neglede na posledice.Pol bi premislo naslednič če še bi pelal kdaj po desni. :twisted:

Bravo! To bi ga izucilo! :jao:

Rajsi mam da me nekdo na hitro prehiti po dostavnem kot da se srecam s takim intelektualcem kot si ti. :lol:

(verjamem tudi da si med retardi ki ne pustijo prehitet avtu ki ne prehiteva cist pravilno)

BOLANO! In pol sm jst cudak na temu forumu?

Glej prvo kot prvo je, kaj kdo napiše tu gor, drugo pa so dejanja. Glej kolk jih piše po forumih kak bi nekomu ftrgal glavo, polomo prste ker mu je na avtu nekaj naredo itd. Malo se umiri z besedami.
Glede tega če me kdo prehiteva pa ti bom tak reko, medtem ko eni še zraven tiščijo gas ko jih prehitevaš, sem jaz tisočkrat žlajfal, da je lahko po domače povedano spi.zdo pred mojim nosom not, da ni fsekal čelno z nasproti vozečim. Ne piši kar nekaj v tri dni, če me ne poznaš kakšen voznik sem. Nikol nisem nekomu preprečeval normalnega prehitevanja, ker mrzim ko nekdo vozi 20kmh pod omejitvijo, pol pa stiska gas ko ga prehitevaš.

LP

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Lumpy_ Sr dec 20, 2006 2:11 am

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:pa da se popravim, napisal si po DOSTAVNEM pasu.

bajdavej...kok si star?

:lol: :cry :cry :cry :pop: sorry za off, sam mogo sem :twisted: . Dostavni pas ja.

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Zelen rover

Napisal/-a Eddis Sr dec 20, 2006 2:21 am

MacTron je napisal/-a:mislm da sem tega modela enkrat na celovski srecal ko je mogu precej bremzat
da nebi napikiral tovornjaku v rit (hotu je namvrec pred mano not zavit)
no ja da se vrnemo k videnju... kaj pa ce clovek vidi pa to namensko naredi
npr danes se mi je zgodl kot kaze slika...
moje vozilo.. rdeca crta ...vozilo laguna modra uglavnem on zavije normalno v krizisce
kot da ima prednost... na moj pas ne na drugega... (tisti ki poznate ta kraj veste
da so semaforji...) pol se pa se tip neki usaja oz. zuga kao da sem ga jaz izsilu
...lepo vas prosm CPP

pa to se tam dogaja non-stop

To je pa moja soseska, uglavnem krizisce ponam zelo dobro...najhuje mi je takrat ko neki norec dobesedno prpizdi po desnem pasu cez krizisce v smeri KR in tm je seveda zozanje dvopasovnice na en pas, in pol te tm izsili da mors bremzat k en prfuknjenc...

V tvojem primeru MacTron, je nekdo zavil cez rdeco (ce se pravilno razbral sliko)...vrjamem da nisi bil ti, ker sem velikokrat opazil Audi A8 KR tablce (zadaj celo S line znakec), na las podobnega kot je tvoj v avatarju, in se zasledil da vozis prav lepo...ne da se hvalim, ampak ce bi bilo vec voznikov ki na cestiscu mislijo podobno meni, predvidevam da bi nesrec in prekrskov bilo drasticno manj!
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr dec 20, 2006 10:49 am

to je res kje v naselju se eni tko prehitevajo da lah sam gledaš kdaj bo počl sam jaz priznam da kadar se gresta 2 kamionarja prehitevat grem jaz na odstavni pas in mimo njih ;) že tko zelo nerad vozim za kamioni po avtocesti sploh za kakšnimi ki vozijo les ali pesek,... ali pa taki ki so tako naloženi da zgleda kot da jim bo ravnokar tista paleta dol padla :roll: u glavnem jaz se kamionov izogibam
....

Uporabniški avatar
gagi´d hype
Novinec

Kraj: Od Sevnce čez Ljubljano v Šalovce :D

Napisal/-a gagi´d hype Sr dec 20, 2006 11:35 am

Js se ne vozm glih zlo velik po AC, sam kadar pride situacija da se 2 tovornaka prehitevata me res raspizdi, k sam gužvo delajo,sam da bi pa sou po odstavneem prehitevat mi tud na pamet ne pride... :!:
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Zelen rover

Napisal/-a MacTron Sr dec 20, 2006 12:46 pm

Eddis je napisal/-a:V tvojem primeru MacTron, je nekdo zavil cez rdeco (ce se pravilno razbral sliko)...vrjamem da nisi bil ti, ker sem velikokrat opazil Audi A8 KR tablce (zadaj celo S line znakec), na las podobnega kot je tvoj v avatarju, in se zasledil da vozis prav lepo...ne da se hvalim, ampak ce bi bilo vec voznikov ki na cestiscu mislijo podobno meni, predvidevam da bi nesrec in prekrskov bilo drasticno manj!

ni ravno tako... pac na semaforju se je ravno prizgala zelena pred mano sta bla se 2
ta pas na katerem sem bil jaz je za naravnost in desno... bolj me je zmotilo to
da je clovek dobesedno butnil v krizisce pa ceprav so 3je za menoj sli cez celovsko
(torej naravnost)... in potem pac opisan scenarij
hvala... btw to je moj avto kakersnega si opisal (se vidimo na cesti :vrum )
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr dec 20, 2006 1:49 pm

Neyo-Neyo je napisal/-a:to je res kje v naselju se eni tko prehitevajo da lah sam gledaš kdaj bo počl sam jaz priznam da kadar se gresta 2 kamionarja prehitevat grem jaz na odstavni pas in mimo njih ;) že tko zelo nerad vozim za kamioni po avtocesti sploh za kakšnimi ki vozijo les ali pesek,... ali pa taki ki so tako naloženi da zgleda kot da jim bo ravnokar tista paleta dol padla :roll: u glavnem jaz se kamionov izogibam

Koliko vidim se v sloveniji več ni varno niti ustaviti na odstavnem pasu če se ti pokvari avto....je ga boljše potisnit v grabn kot pa da te še keri nabaše ko je tak "pametni" pa gre po odstavnem prehitevat...mislim ne wtf?? :? :? :roll: Ko pa te bo policaj dobo al pa keri taki voznik ko bo te potem nabutal pa bo jok pa stok pa vse drugi krivo samo ti ne...itd. ..mislim ne...svašta :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr dec 20, 2006 5:48 pm

vožnja po odstavnem pa prehitevanje po desni na avtocesti sta res za medalje potalat tistim, ki jih prakiticirajo ;)

lp
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost