Lesane Parish Crooks je napisal/-a:sej dec kmal nebi spelal k je izpod desnih gum že metal travo pa šoder na asfalt.pa si predstavli da bi pol zapel pod kamion.
Eni se pizdite čez kamijonarje.nč ne rečem,včas res mal pretiravajo, sam tle pa res ni noben kamijonar karkol izsilil,daleč od tega.
je pa res povsod se najdejo troti, pa razni Đeki.Pejte se pol pa AC kontra pelat po odstavnempa da vidmo kermu tatret j**c raste med nogami.
Lumpy_ je napisal/-a:Po odstavnem prehitevate, pol pa se čudite pa jokate kak ste lahko avto skotali po plotu gor pa malo po šumi...![]()
Takemu vozniško bek vzet, pa naj se do konc življenja goni s peciklom okol. Če takega srečam na avtocesti s šleparjem....kaj hitro bi mogo žlajfat ker ti potegnem desno brez premisleka, neglede na posledice.Pol bi premislo naslednič če še bi pelal kdaj po desni.
Lumpy_ je napisal/-a: Če takega srečam na avtocesti s šleparjem....kaj hitro bi mogo žlajfat ker ti potegnem desno brez premisleka, neglede na posledice.Pol bi premislo naslednič če še bi pelal kdaj po desni.
Martina Navratilova je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Po odstavnem prehitevate, pol pa se čudite pa jokate kak ste lahko avto skotali po plotu gor pa malo po šumi...![]()
Takemu vozniško bek vzet, pa naj se do konc življenja goni s peciklom okol. Če takega srečam na avtocesti s šleparjem....kaj hitro bi mogo žlajfat ker ti potegnem desno brez premisleka, neglede na posledice.Pol bi premislo naslednič če še bi pelal kdaj po desni.
Bravo! To bi ga izucilo!![]()
Rajsi mam da me nekdo na hitro prehiti po dostavnem kot da se srecam s takim intelektualcem kot si ti.
(verjamem tudi da si med retardi ki ne pustijo prehitet avtu ki ne prehiteva cist pravilno)
BOLANO! In pol sm jst cudak na temu forumu?
MacTron je napisal/-a:mislm da sem tega modela enkrat na celovski srecal ko je mogu precej bremzat
da nebi napikiral tovornjaku v rit (hotu je namvrec pred mano not zavit)
no ja da se vrnemo k videnju... kaj pa ce clovek vidi pa to namensko naredi
npr danes se mi je zgodl kot kaze slika...
moje vozilo.. rdeca crta ...vozilo laguna modra uglavnem on zavije normalno v krizisce
kot da ima prednost... na moj pas ne na drugega... (tisti ki poznate ta kraj veste
da so semaforji...) pol se pa se tip neki usaja oz. zuga kao da sem ga jaz izsilu
...lepo vas prosm CPP
pa to se tam dogaja non-stop
Eddis je napisal/-a:V tvojem primeru MacTron, je nekdo zavil cez rdeco (ce se pravilno razbral sliko)...vrjamem da nisi bil ti, ker sem velikokrat opazil Audi A8 KR tablce (zadaj celo S line znakec), na las podobnega kot je tvoj v avatarju, in se zasledil da vozis prav lepo...ne da se hvalim, ampak ce bi bilo vec voznikov ki na cestiscu mislijo podobno meni, predvidevam da bi nesrec in prekrskov bilo drasticno manj!
Neyo-Neyo je napisal/-a:to je res kje v naselju se eni tko prehitevajo da lah sam gledaš kdaj bo počl sam jaz priznam da kadar se gresta 2 kamionarja prehitevat grem jaz na odstavni pas in mimo njihže tko zelo nerad vozim za kamioni po avtocesti sploh za kakšnimi ki vozijo les ali pesek,... ali pa taki ki so tako naloženi da zgleda kot da jim bo ravnokar tista paleta dol padla
u glavnem jaz se kamionov izogibam
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost