Lumpy_ je napisal/-a:Ko gledam folk na cesti mi slabo rata. Malo začne dež it, pa so vsi čist zmešni pa majo meglenke prižgane. Kot da daš malemu frocu špiliko.
Takemu samo kontra dolge luči pa če skoči s ceste, mi je čist vseeno. Al pa še mu xenone dvignem v zrak malo,da mu v čelo zasveti malo.
roki125 je napisal/-a:jst ponavad frajerčkom z meglenkami pržgem dolge pa je...
Lumpy_ je napisal/-a:Ko gledam folk na cesti mi slabo rata. Malo začne dež it, pa so vsi čist zmešni pa majo meglenke prižgane. Kot da daš malemu frocu špiliko.
Takemu samo kontra dolge luči pa če skoči s ceste, mi je čist vseeno. Al pa še mu xenone dvignem v zrak malo,da mu v čelo zasveti malo.
Bor je napisal/-a:Xsenonke slepijo zato ker si vsi frajerji dajo super duper kit komplet za 150€ noter in potem so taglavni. Da bi kdo nastavu luči drugače kot so ble pa nobenem na misel ne pride. Da sploh ne omenjam avtomatskega uravnavanja višine snopa.
In pol se te taisti frajerji bunijo čez meglenke. Zraven pa ne vejo, da so meglenke homologirane njihov xsenon pa ne.( to ne leti na nobenega konkretno ampak govorim na splošno )
flegmato je napisal/-a:Jaz uporabljam predvsem zadnjo meglenko in to predvsem takrat, ko se mi kak ku**c fura 2 cm za ritjo.
Razmišljam o tem, da bi na zadnjo polico zmontiral en močn stroboskop![]()
Takih izjav pa res nebi komentiral ej...res je tko lepo, da sploh ne vidis kiri avto pelje proti tebi, kaj sele da bi lahko vidu kko je lepo ej........k****n!!!Black Jack je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:No recimo js vozim veliko z meglenkami, večinoma zaradi okrasa, ker lepše zgleda.
![]()
wiht meglenkas
![]()
![]()
![]()
![]()
Black Jack je napisal/-a:Jao....pa kak vas lahka moti zadnja meglenka....pa xenon....pa meglenke...navadte se pa je..ja vsi vete da je slovenska cestna kultura čist u falusu in da tle jamranje ne bo nč pomagal
Black Jack je napisal/-a: No recimo js vozim veliko z meglenkami, večinoma zaradi okrasa, ker lepše zgleda. Drugače pa mi zaradi visoko naštelane višine svetijo skoraj tako kot kratke luči. Tko da vem da nasproti vozečega mogoče oslepijo...pa j*** ga tut mene drugi slepijo, ko majo visoko naštelane snope zasenčenih luči..
Aja če mi pa kdo potem pržge douge luči, mu dam pa kontra.kaj češ boljšega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov