Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh So dec 23, 2006 7:11 pm

Kako pa je sploh prišel takoj do CD-ja? Je takoj pogruntal kje je tisti knofek za izmet? :? Mislim, ker to traja en čas preden se on stegne noter v avto čez pol kabine, mimo voznika in potem gleda če je radio v CD načinu, in preden najde tipko da izmet... Je pa mogel biti hiter policaj :D
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager So dec 23, 2006 7:14 pm

Robocop :P
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager So dec 23, 2006 7:21 pm

seat je napisal/-a:Lej policaj ti lahko premeče avto,če ima utemeljen razlog oz. bolje povedano za to potrebuje nalog ampak ti pa lahko do pridobitve naloga avto zapleni in si na enakem.
Glede glasbe pa bom reku samo to kar je obče znano.Za vsako avtorsko delo,ki je kopirano moraš imeti doma izvirnik ali potrdilo od. izdajalca za uporabo torej si do neke mere lahko srečen,da policaj ni šel v detajle,ker bi lahko od tebe zahteval orginal ali potrdilo o plačanih avtorskih pravicah,kar pa dvomim,da imaš.
Pa nisem zj jst na strani policajev ampak tko je v zakonu in tut iz lastnih izkušenj vem,da vsako avtorsko delo potrebje izvirnik pa naj bo to dvd film ali mp3 glasba.
Načeloma si jst vse muske ali filme,ki jih uporavbljam v avtu prekopiram z orginala na drug medij a še to je lahko samo ena varnostna kopija izvirnika.
Se pa pojavi tuki s5 en konflikt oz. ena lisa v zakonu;Kot vemo so DVD filmi zaščiteni pred kopiranjem in imajo različne vrste zaščit,po našem zakonu pa lahko imaš doma po eno "varnostno" kopijo orginala za dosego varnoste kopije DVD filma pa se moramo poslužit nelegalnih programov,ki to zaščito obidejo oz. jo razbijejo in tuki je s5 ena težava............
Zj glede mp3 glasbe je podobno ampak to naj povedo tisti,ki se z tem ukvarjajo.

Vse to se dogaja ob prisotnosti organov ki imajo več pooblastil kot kiflc. Poleg tega je vsaka zaplenitev kateregakoli predmeta v avtomobilu zabeležena, naredi se zapisnik, katerega kopijo dobi tudi preiskovanec.
Poleg tega so za reševanje piratstva pristojne druge službe in ne kiflci.

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda So dec 23, 2006 7:25 pm

Polcaj bi te mogu pohvalt da se držiš predpisov in da nisi alkoholiziran in ti rečt lep večer še naprej in iti, tako se je men dostkrat zgodilo.
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager So dec 23, 2006 7:28 pm

:tomidelej:

Uporabniški avatar
Asprex
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Asprex So dec 23, 2006 8:07 pm

:cry :cry :cry Pa kaj si ti ja nor, kaj se vse dogaja! Če mu je že bla muzika všeč bi lahko vsaj rekel, če lahko dobi CD in bi mu ga z veseljem dal, samo da bo lahko doma z svojo babnco zaplesal! Ne pa da pride z tako vun, češ da je piratski! :cry :cry Svašta!

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So dec 23, 2006 8:19 pm

milankregar je napisal/-a:Skoraj 100% sem, da sem to že enkrat bral na tem forumu. ;) SI prepričan, da se je to sedaj zgodilo tvojemu frendu in nisi pobral iz kakšne 2 leti stare teme?

Točno tako! AVX v čem je fora da citiraš par let staro temo in trdiš da se je to frendu (ravnokar) zgodilo?

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 23, 2006 8:33 pm

Tudi, ce je tema stara 2 leti. Ma svaka cast policaju no. Zih ni seksal ze mesec, potem se pa spravi na CD. JA FAAAK nooooo. Vse za varnost :cry :cry :cry

Sicer pa res ne vem kaj se tolk bojite. :bonk
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne dec 24, 2006 1:23 am

Sem vedno zivel v misli da lahko za lastno uporabo mas neorginal oz kopije muzik.
Ocitno sem zivel v zmoti :lol:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne dec 24, 2006 2:22 am

vsaki lolek lahko danes špila policaja :?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne dec 24, 2006 5:27 am

Ja pa kaj naj policaja pelam domov v svojo sobo pa mu pokažem da mam original CD in s tega skopiran cd v avtu al kaj? Ja pa kaj še! Še mamo mu ponudim al kaj?
Lahko samo sanja da bo vido moj CD v mojem radiju kak zgleda. Če ga hoče met si ga pa naj skopira (piratska kopija :con ) :twisted:

Men se tud zgodilo da mi je dal za pihat, pa dokazal mi ni da sem prehiter ko se je za mano pripeljal pa nevem kaj še vse je blo, pa je bil ded tak živčn da sem mislo da si bo sam sebi nohte pogrizo. :lol: cepci fsekani
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne dec 24, 2006 10:40 am

modeli, kaj nimate več okol porezanih fedrov pa športnih filtrov za govorit, da povlečete na dan neko oslarijo, ki bi pasala bolj na 1. april kot pa na današnji dan?

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne dec 24, 2006 11:37 am

W|zz je napisal/-a:
milankregar je napisal/-a:Skoraj 100% sem, da sem to že enkrat bral na tem forumu. ;) SI prepričan, da se je to sedaj zgodilo tvojemu frendu in nisi pobral iz kakšne 2 leti stare teme?

Točno tako! AVX v čem je fora da citiraš par let staro temo in trdiš da se je to frendu (ravnokar) zgodilo?

Mamo ti vidim, potem mi pa najdi to temo, točno isti citat mi sem daj z linkom iz tega foruma, jao ka znate eni smetit temo. Mrš. Jao. Sam znate je**** folk v glavo.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne dec 24, 2006 12:26 pm

Kje mi mamo vidiš :DDD Na katerem forumu je pa kolega to napisal, da si ga kar citiral? Dvomim da bi kdo šel sam pisat v imenu prijatelja in sebe citiral ;) Mozno edin da ti je na mail poslal pa da se tako slovnicno pravilno pogovarjate :P
Iskat se mi pa ne da celga foruma, itk pa brezveze da se tukaj kregava. Nisem edini, ki misli da tema ze obstaja, sam tud če je tako, ne bova na tak način nikamor prišla.. Ne bom več pisal, da ti ne bom smetil teme in te jebal v glavo.
Čau

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Ne dec 24, 2006 12:31 pm

podpis

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne dec 24, 2006 12:33 pm

k če hočeš pa da nebnom dobu potem neki tudi na tistem forumu sem prijavljen pod AVX
Forum http://www.comp-freak.com pojdite na forum pod zabava temo in poiščite pa bote vidli, da ni to staro ko zemlja. Pa bote tudi vidli da nisem jaz to pisu. Zgornji link je pa kr neki ni isto.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider Ne dec 24, 2006 1:12 pm

Kakšni čudaki! Ko da ni možn, da bi mela dva človeka iste probleme, in za to odprla vsak svojo temo. Idiotizem. :/:o:/ CDja pa pod nobenim pogojem ne bi smel vzet, ker tisto popolnoma ne drži, da morš imet poleg kopije tudi original. Zakaj bi potem delal kopijo in kako lahko sploh legalno prodajajo pekače? Do mp3jev lahko prideš na sto milionov možnih načinov, eden je tudi ta, da ga 'legalno' downloadaš preko interneta in ti g. miličnik prometnik na noben način ne more dokazat, da do njega nisi prišel tako. Če bi se že tako zelo poglobil, jim pač rečeš, da si založil račun, za kar pa verjetno zelo velika kazen ne obstaja. Če bi pa vse to, kar je povezano z avtorskimi pravicami, bilo res tako nelegalno, kot pravijo, torenti in emule ne bi obstajala in se nebi stvari tako javno uporabljale, kot se. Fora je v tem, da t.i. piratstvo, ki to sploh ni, zaslužkarje tepe po denarnicah in si poleg jahte ne morejo privoščit še letala.
Zadnjič spremenil ghostrider, dne Ne dec 24, 2006 2:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Svaki čedo svoga konja hvali!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne dec 24, 2006 1:24 pm

nekej mi povej...a ti je rekel...pokaži kaj je v avtoradiu al je ssam ven vzel
V8 POWER

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 24, 2006 1:50 pm

stvar je izmišljotina in je bla tudi na tem forumu že ene dvakrat...pa to ti noben policaj ne bo šel naredit lepo vas prosim :bonk jao jao jao

sej če policaji sami ne zajebejo da jih po zobeh vlačijo, si je treba pa neki zmislit... :jao:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne dec 24, 2006 2:34 pm

AVX je napisal/-a:k če hočeš pa da nebnom dobu potem neki tudi na tistem forumu sem prijavljen pod AVX
Forum http://www.comp-freak.com pojdite na forum pod zabava temo in poiščite pa bote vidli, da ni to staro ko
zemlja. Pa bote tudi vidli da nisem jaz to pisu. Zgornji link je pa kr neki ni isto.

Zakaj direktno ne linkaš teme? Ta forum je nepregleden, z groznim fontom in se mi ne da iskat. Naj bi bil o kompih (?), pa niti šumnikov ne znajo uštimat - jaka muda. Linkaj temo, če hočeš, da preverimo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost