seat je napisal/-a:Lej policaj ti lahko premeče avto,če ima utemeljen razlog oz. bolje povedano za to potrebuje nalog ampak ti pa lahko do pridobitve naloga avto zapleni in si na enakem.
Glede glasbe pa bom reku samo to kar je obče znano.Za vsako avtorsko delo,ki je kopirano moraš imeti doma izvirnik ali potrdilo od. izdajalca za uporabo torej si do neke mere lahko srečen,da policaj ni šel v detajle,ker bi lahko od tebe zahteval orginal ali potrdilo o plačanih avtorskih pravicah,kar pa dvomim,da imaš.
Pa nisem zj jst na strani policajev ampak tko je v zakonu in tut iz lastnih izkušenj vem,da vsako avtorsko delo potrebje izvirnik pa naj bo to dvd film ali mp3 glasba.
Načeloma si jst vse muske ali filme,ki jih uporavbljam v avtu prekopiram z orginala na drug medij a še to je lahko samo ena varnostna kopija izvirnika.
Se pa pojavi tuki s5 en konflikt oz. ena lisa v zakonu;Kot vemo so DVD filmi zaščiteni pred kopiranjem in imajo različne vrste zaščit,po našem zakonu pa lahko imaš doma po eno "varnostno" kopijo orginala za dosego varnoste kopije DVD filma pa se moramo poslužit nelegalnih programov,ki to zaščito obidejo oz. jo razbijejo in tuki je s5 ena težava............
Zj glede mp3 glasbe je podobno ampak to naj povedo tisti,ki se z tem ukvarjajo.
W|zz je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Skoraj 100% sem, da sem to že enkrat bral na tem forumu.SI prepričan, da se je to sedaj zgodilo tvojemu frendu in nisi pobral iz kakšne 2 leti stare teme?
Točno tako! AVX v čem je fora da citiraš par let staro temo in trdiš da se je to frendu (ravnokar) zgodilo?
AVX je napisal/-a:k če hočeš pa da nebnom dobu potem neki tudi na tistem forumu sem prijavljen pod AVX
Forum http://www.comp-freak.com pojdite na forum pod zabava temo in poiščite pa bote vidli, da ni to staro ko
zemlja. Pa bote tudi vidli da nisem jaz to pisu. Zgornji link je pa kr neki ni isto.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost