Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To jan 02, 2007 3:35 pm

IcEm4n je napisal/-a:polet boš crknu v avtu, če ne boš mel klime :D :D :D Tud če maš odprte šipe, ni kj dost boljš. Jst bi raj cliota obdržu (pa čeprov mam nekak raj tanovejše ople.

Ampak glede porabe ti pa nekak ne verjamem. Z isto "težko" nogo ne morš met tok mal razlike v kilometrini pr enem tanku.

Najslabse brez klime je bit poleti v koloni.... pod soncem.
Clio ima klimo pa je dizel....
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

TaDeK``
Nov uporabnik

Napisal/-a TaDeK`` To jan 02, 2007 4:44 pm

No jaz bi obdržal cliota! Mala poraba in klima pa še prej ga boš prodal ko se boš odločo za prodajo kot pa astro pa neglede na km.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jan 02, 2007 4:46 pm

primerjav primerjave pa se boš takoj odločil. astra kot tipičen nemec ga kr rada vlije :P

renyy
Nov uporabnik

Napisal/-a renyy To jan 02, 2007 4:58 pm

Jaz bi tudi obdržal cliota. Še posebno zato, ker praviš, da nimaš problemov z njim.

Lp

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To jan 02, 2007 4:59 pm

Na avto.net sem slucajno nasel oglas za Clio-ta, tako da se je zgleda odlocil za Astro! škoda :(

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček To jan 02, 2007 5:21 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1205514#

Tole bo kar pravi oglas, ni kej lep je

P.S. Davor upam da ni kej narobe, če sem prlimal link
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To jan 02, 2007 6:11 pm

IcEm4n je napisal/-a:polet boš crknu v avtu, če ne boš mel klime :D :D :D Tud če maš odprte šipe, ni kj dost boljš. Jst bi raj cliota obdržu (pa čeprov mam nekak raj tanovejše ople.

Ampak glede porabe ti pa nekak ne verjamem. Z isto "težko" nogo ne morš met tok mal razlike v kilometrini pr enem tanku.

čudno da nismo mi ki nimamo klime že pocrkali lol :D
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To jan 02, 2007 6:37 pm

Klima to ste samo razvajeni k otroc...odpreš dva okna mal in lepo vleče zrak skozi pa če tud ne vem kako piha se boš težko prehladu.
Drugač pa če greš na morje je pa mal bl narodn sam zakaj bi mogu it ob 9h proti morju če se lahko gre ob 5h recimo odvisn iz kje si in greš gledat son.vzho....vrneš se pa okol 16h tok da se izogneš gužvi.
lp

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To jan 02, 2007 6:40 pm

Soncek pa kaj glumis ocitno se nisi mel avta z klimo kaj res mislis da se je razvoj avta vstavo pri tvojem golfu in je to vrhunec tehnologije!! Daj malo si poglej svoje poste no pa se zresni ker neem vec al se norca delas al si pa res taki frik :roll:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To jan 02, 2007 6:47 pm

Tudi sam vozim avto brez klime. Sj ne rečem da ne bi blo fajn na vsake tok časa mal prižgat klimo in na hitro ohladit avto, ampak se da tudi brez klime preživet :roll:

DaDek, upam da si se pravilno odločil ;)

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček To jan 02, 2007 7:49 pm

marko01 je napisal/-a:Soncek pa kaj glumis ocitno se nisi mel avta z klimo kaj res mislis da se je razvoj avta vstavo pri tvojem golfu in je to vrhunec tehnologije!! Daj malo si poglej svoje poste no pa se zresni ker neem vec al se norca delas al si pa res taki frik :roll:

Tud že avto sem imel k je mel klimo. He tist golf je že dol u bosni,ker sem ga prodal pred kake tremi meseci

lp

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jan 02, 2007 8:14 pm

sonček je napisal/-a:Klima to ste samo razvajeni k otroc...odpreš dva okna mal in lepo vleče zrak skozi pa če tud ne vem kako piha se boš težko prehladu.
Drugač pa če greš na morje je pa mal bl narodn sam zakaj bi mogu it ob 9h proti morju če se lahko gre ob 5h recimo odvisn iz kje si in greš gledat son.vzho....vrneš se pa okol 16h tok da se izogneš gužvi.
lp

dobro sem se nasmejal. pa iz službe greš 100km namesto ob 14h počakaš do 20h :P

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jan 02, 2007 8:15 pm

sonček je napisal/-a:
marko01 je napisal/-a:Soncek pa kaj glumis ocitno se nisi mel avta z klimo kaj res mislis da se je razvoj avta vstavo pri tvojem golfu in je to vrhunec tehnologije!! Daj malo si poglej svoje poste no pa se zresni ker neem vec al se norca delas al si pa res taki frik :roll:

Tud že avto sem imel k je mel klimo. He tist golf je že dol u bosni,ker sem ga prodal pred kake tremi meseci

lp

golf 2 s klimo? potem pa ni čudno, da se ti je klima zamerila. aja, sonček, klimo moraš polniti, posebi če je avto star +15 let.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jan 02, 2007 8:17 pm

lenivec je napisal/-a:
AXioN je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:polet boš crknu v avtu, če ne boš mel klime :D :D :D Tud če maš odprte šipe, ni kj dost boljš.

Jst pa osebno klime ne prenesem, se lahko clovek z mano skrega, pa ne bom prizgal klime. Nikoli je ne prizgem in se nikoli nisem "crknil" od vrocine. Res da je avto bele barve, sam ne igra ravno bistvenega pomena. Imam pa ko je najvecja vrocina med voznjo malenkost odprto sovoznikovo okno, pa ventilacijo na 0.
Seveda pa se poleti najraje prevazam s cabrioletom, če je to le možno 8)

potem si pa edn izmed tistih ki je neznajo uporabljat. ker ga ni človeka ki bi se bolše počuto pri 30+°C al pa pri lepo prijetnih 22-24°
to je čist preprosto dejstvo.

jaz osebno uživam pri 30+, s skopljeno klimo pri odprtih oknih ;) tako mi pač paše. more bit pa sonce, ne kak dež alpakej. call me stupid, ampk tko pač je (pa imam klimo in jo velikokrat uporabljam, samo poleti se čez mesto večinokrat peljem brez, s sprednjima šipama odprtima in z vetrom v laseh)

sicer je pa to totaln offtopic. tudi sam svetiujem, da če danes kupuješ avto v rangu te astre, da že mora met klimo

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jan 02, 2007 8:36 pm

Jst osebno bi obdržal Cliota,ker ga boš tudi lažje prodal saj je 3 leta mlajši.Astra nima klime to je tudi že kr velik razlog zakaj je jst osebno nebi vzel.Dejstvo je da se avtomobili z klimo precej lažje prodajo kot pa avti brez nje.Poraba definitivno gre v prid Renoju.
Z tem,da vzamemo na misel dejstvo,da lahk svojega Cliota še čipaš pa boš prec imel velik boljši občutek za volanom.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To jan 02, 2007 9:01 pm

Perica je napisal/-a:Na avto.net sem slucajno nasel oglas za Clio-ta, tako da se je zgleda odlocil za Astro! škoda :(

nisem se še odločil dokončno.. pač sem probal... dobil cca. 4klice in 4maile v slabem dnevu.. nevem še nekako ste me prepričali da ostane doma clio... :)

oglas pa je kr pravi tisti ja :)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN To jan 02, 2007 9:16 pm

probi dat astro gor pa boš videl, če te bodo tako klicali :P

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek To jan 02, 2007 10:46 pm

obdrži cliota!

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy To jan 02, 2007 11:11 pm

jas bi se odločo za astro...
mamo astro pri hiši pa am za svojo velikost zelo nizko porabo.
na relacije od 5,6 do mestne največje 8 litrov...
pa klima res ni taka nuja kot eni omenjajo, se da lepo prezivet tud brez nje...je pa res da zna bit v kaki koloni ob dveh mal vroče...
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov