Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Ne jun 29, 2003 6:07 pm

babyM je napisal/-a:Ej fantje!

Ne vem kaj točno ste meli med seboj. To veste vi. Vem pa, da ni fer do vseh ostalih!!!! :cry: :cry: :cry: Upam, da se boste še vračali na ta forum, ker bomo nekateri še vedno rabili kakšne nasvete in tam vsako mnenje šteje!!!! Poleg tega ste res u redu!!!! Ampak dokončne odločitve so v vaših rokah (škoda da ne odločamo ostali :wink: ).

BabyM

Se strinjam, men ste tud vsi ful vredu pa je dobr kdaj poslušat kakšen nasvet, jah se strinjam z Maruško škoda da ne odločamo mi :wink: :wink:
Sarcy :8

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne jun 29, 2003 6:14 pm

babyM je napisal/-a:Ej fantje!

Ne vem kaj točno ste meli med seboj. To veste vi. Vem pa, da ni fer do vseh ostalih!!!! :cry: :cry: :cry: Upam, da se boste še vračali na ta forum, ker bomo nekateri še vedno rabili kakšne nasvete in tam vsako mnenje šteje!!!! Poleg tega ste res u redu!!!! Ampak dokončne odločitve so v vaših rokah (škoda da ne odločamo ostali :wink: ).

BabyM

ooo pa to ni res a je res sonce posijal... to je dons edin zelo lep post kar sem jih danes uspel prebrat... :) babyM zelo lepo
res!
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Ne jun 29, 2003 6:43 pm

Men pa dol visi kdo pride in kdo gre!!!

Ni mi pa jasno zakaj je to potrebno javno objavljati???
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Ne jun 29, 2003 6:44 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:
Sale je napisal/-a:Kot sem že v moderatoskem "kotičku" napisal - me resnično zanima ali je kaj resnega na tem omenjenem odhodu (izražanje nezadovoljstva glede foruma, itd.) ali gre res le za provokacijo na osebni ravni. Temo bomo takoj zaklenili če gre za osebne "santa barbare". Čeprav moram priznat, da mi Pajsar nikoli ni deloval kot provokator, tako da res ne vem no. Zadevi je treba priti do dna, če ne bo kmalu spet kaj takega izbruhnilo. Ker pa je forum javna zadeva si vsi (ki jih to direktno ne zadeva) želijo čim manj takih pretresov.

Torej čakamo na argumentirano, utemeljno pojasnilo. Do takrat se prosim vzdržite vseh komentarjev, ki bi vse še poslabšali.

Takole bom rekel. Tale post, ki govori o tem, da DRTK odhaja iz Avtomobilizem.com, ni nikakršna provokacija ampak čista resnica. Oprostite izrazu, ampak na k.u.r.a.c mi gre to, da nam Techno zaklepa poste, ki mu niso všeč, da nam briše poste, ki mu niso všeč itd. Da ne bo kdo mislil, da mam kaj proti Avtomobilizem.com. Proti nobenmu nimam nič, samo motijo me(in tudi ostale DRTKjevce) te stvari, ki sem jih opisal zgoraj. Še bolj me pa moti to, da misli Techno, da nas bo sedaj nekaj izsiljeval s tem, ker je on pač moderator tukaj (Techno - spomni se pogovora zadnjič v CCju v KR). Ne bom govoril o tem. Lepo smo zamenjali prostor za naš forum in to je to.

Kar se pa tiče tistega mojega posta (ne vem, če je še gor) kjer sem napisal, da sem danes dobil nove gate in priložil slikco, tisto pa je ene vrste provokacija, ker mi je dopizdilo to, da mora nekdo vsak drekec in vsak korak, ki ga naredi, objaviti na netu. Techno, tud jest sem včeraj dobil tisti Y-člen za NOS in za razliko od tebe, sem dobil še pripadajoče dize, ki jih ti nisi. Tko da če bi vsi objavljali vse malenkosti tukaj gori, bi bil Avtomobilizem.com popljavljen z množico brezveznih postov.
O tem je govoril že Kr3mn1, pa ga je folk takoj zatrl, češ da nima on kaj za govorit, ker nima nič za pokazat. Jebat ga, je pač mel letos karambol in trenutno res nima kaj dost svojega za pokazat. Pedena si pa doma en Audi 50, ki bo res strup, ko bo prišel iz garaže. In bi že zdavnaj prišel, če tip nebi stalno šravfal in tunal avtomobile drugim. Lahko povem, da smo v njegovi garaži montirali tud NOS od Vseveda in tud še kaj drugega se je šravfalo tam. In če bi vse te podvige objavlal na forumu, bi bil forum popljavljen. Tolk o tem.

Lepo se mejte!!

ne bomo vec tu pa je...icu bi pa tud rad enkrat svoje povedal in bi mu ze ce bi ga videl v naklem. tako pa mora met zadnjo besedo in zaklent post. a ni potem brezveze da se gres okrog enga moderatorja ce je admin se hujsa repa?

lp, kr3mn1

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Ne jun 29, 2003 7:03 pm

Po moje ni treba kakorkoli več nategovat tu zadev. Odločitev je padla - DRTK se seli drugam in to je to.

Vse osebne zadeve ala "ti si pa meni to, jaz pa tebi uno, ipd." pač rešujte zasebno. Odločitev DRTK je treba spoštovat - kot rečeno imajo svoje razloge in jih nima smisla prepričevat v nasprotno. Kdor bo želel bo še vedno lahko obiskal forum.

Vse moderatorske zadeve pa rešujte tako kot je bilo napisano - pošljite pritožbe administratorju (lahko pa tudi samemu moderatorju če menite da bo učinkovalo).
Slika Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne jun 29, 2003 7:17 pm

Kremni, kaj mi imaš za povedat - sva se drugač srečala v Naklem (petek in sobota) ene parkrat pa tut pozdravla, tko da nevem o čem govoriš?

Jaz nisem zaklenil nobene debate in nisem imel nobene zadnje besede, tko da ne govori o stvareh, ki jih ne razumeš.

p.s. po tem ko me tukaj preko neta javno žališ in po krivem obsojaš, ti mam kvečjem jest kj za povedat...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov