__PAJSAR__ je napisal/-a:Sale je napisal/-a:Kot sem že v moderatoskem "kotičku" napisal - me resnično zanima ali je kaj resnega na tem omenjenem odhodu (izražanje nezadovoljstva glede foruma, itd.) ali gre res le za provokacijo na osebni ravni. Temo bomo takoj zaklenili če gre za osebne "santa barbare". Čeprav moram priznat, da mi Pajsar nikoli ni deloval kot provokator, tako da res ne vem no. Zadevi je treba priti do dna, če ne bo kmalu spet kaj takega izbruhnilo. Ker pa je forum javna zadeva si vsi (ki jih to direktno ne zadeva) želijo čim manj takih pretresov.
Torej čakamo na argumentirano, utemeljno pojasnilo. Do takrat se prosim vzdržite vseh komentarjev, ki bi vse še poslabšali.
Takole bom rekel. Tale post, ki govori o tem, da DRTK odhaja iz Avtomobilizem.com, ni nikakršna provokacija ampak čista resnica. Oprostite izrazu, ampak na k.u.r.a.c mi gre to, da nam Techno zaklepa poste, ki mu niso všeč, da nam briše poste, ki mu niso všeč itd. Da ne bo kdo mislil, da mam kaj proti Avtomobilizem.com. Proti nobenmu nimam nič, samo motijo me(in tudi ostale DRTKjevce) te stvari, ki sem jih opisal zgoraj. Še bolj me pa moti to, da misli Techno, da nas bo sedaj nekaj izsiljeval s tem, ker je on pač moderator tukaj (Techno - spomni se pogovora zadnjič v CCju v KR). Ne bom govoril o tem. Lepo smo zamenjali prostor za naš forum in to je to.
Kar se pa tiče tistega mojega posta (ne vem, če je še gor) kjer sem napisal, da sem danes dobil nove gate in priložil slikco, tisto pa je ene vrste provokacija, ker mi je dopizdilo to, da mora nekdo vsak drekec in vsak korak, ki ga naredi, objaviti na netu. Techno, tud jest sem včeraj dobil tisti Y-člen za NOS in za razliko od tebe, sem dobil še pripadajoče dize, ki jih ti nisi. Tko da če bi vsi objavljali vse malenkosti tukaj gori, bi bil Avtomobilizem.com popljavljen z množico brezveznih postov.
O tem je govoril že Kr3mn1, pa ga je folk takoj zatrl, češ da nima on kaj za govorit, ker nima nič za pokazat. Jebat ga, je pač mel letos karambol in trenutno res nima kaj dost svojega za pokazat. Pedena si pa doma en Audi 50, ki bo res strup, ko bo prišel iz garaže. In bi že zdavnaj prišel, če tip nebi stalno šravfal in tunal avtomobile drugim. Lahko povem, da smo v njegovi garaži montirali tud NOS od Vseveda in tud še kaj drugega se je šravfalo tam. In če bi vse te podvige objavlal na forumu, bi bil forum popljavljen. Tolk o tem.
Lepo se mejte!!