Alex je napisal/-a:kr3mn1 je napisal/-a:kakor vem je ves blendanje prepovedan
ali pa j vsaj omejen
Ko sem bral tale topic sem kar cakal kdaj bo kdo tole omenu...
ja ja kazen glede tega je, kokr jz vem ne sicer direkt za blendanje ampak za nepravilno uporabo dolgih luci v naselju k je blo ze napisan...
vendar to je ZAL to...
AMPAK, a se res tako zelo drzimo vsega iz ZVCP...![]()
![]()
![]()
Sej kr3verjetno ti je kdo ze kdaj blendau in si mu bil lahko pol upraviceno hvalezen...
Zato pa ponavad (se spodobi) tut mi drugemu prihranimo kak tolar al pa 2...![]()
(No ja na rudniku k je ravna cesta in se vid dalec naprej in nazaj je res reskantno).
bobek je napisal/-a:jest kljub temu da sm plaču že kazn zarad tega še zmeri poblendam če majo plavci radar
JOYride je napisal/-a:bobek je napisal/-a:jest kljub temu da sm plaču že kazn zarad tega še zmeri poblendam če majo plavci radar
A si zracunou kasna je verjetnost da te se enkrat dobijo![]()
Jst itak da zmeri poblendam, pa tut jst sm ze na ta nacin prsparu vsaj za ene 3 kazni, pa tut ce mi enkrat dajo kazn 10.000 zarad nepravilne uporabe dolgih luci v naselju je to 5.000 ce takoj placas, pa sm se zmeri v plusu![]()
Tko da, folk, blendite, in drugi bojo blendal vm!
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.
alfa331.5 je napisal/-a:Ta vikend se vozim po hrvaški, ko mi lih en na ovinku amblenda ( sreča na hrvašken ni potrebno da svetijo luči tud podnev in se takoj vid ), takoj zmanjšam hitrost iz 80 na 50 kolikor je bila omejitev. 1 sekundo zatem že vidm policaja k mi maha, ampak k sreč se je dobr končal. Še zdej sem hvaležn tistu italjanu k mi je amblendu.
Zato bi vse ki obiskujejo ta forum pozval k temu, da vsakič ko vidijo radarja, da meri nasproti vozeča vozila, nadalnjim voznikom amblenda. Jst počnem vedno in sem pomoje tud že rešu kakšno denarnico ( najpogosteje v trebnjem ). Sej vem da se pr nas, ko morajo luči goret cel dan ne ve, al je un zapelu v jamo, al je amblendu. Jst zato pri nas amblendam z meglenkami.
Še enkrat pozivam vse k temu da amblendajo, pa poskuste pripričat tud kerga prijatelja da bo.
Živjo !
Ablendanje, niti slučajno !! Preveč pizdarij sem imel na cest zarad voznikov, ki so jim omejitve malo mar, tko da se nej kr ujamemo. Je pa dobro zdravilo tud klic na ANTENO, poveš kje je radar, čeprav ga tam ni, pa je pol ene 2 ure tak mir, da ne morš verjet.
Lp,Bojan
Zdej pa če mi loh poveste kolk od vas pa jih amblenda?
Qwerty je napisal/-a:Opazam pa, da je ta solidarnostna dejavnost v sloveniji v upadu....
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov