Debate, ki niso vezane na ostala področja...

hitrkstrela
Nov uporabnik

Napisal/-a hitrkstrela To feb 06, 2007 10:06 am

tko je ratal da če nimaš osebnih poznanstev,si zanje navaden lulček in oni majo prav,pri kombiju(peugeot)so na avtohiši vič menja vse pm pa še zdej nedela žmigovc,pa smo jim povedal da je fasnga u pi... ampak kaj boš ti pametn i on celo napelavo manat...še zmer ne dela?? citroen ne potegne iz nizkih obratov doskt,pa prou tko(drug servis) pravjo da je ok.....
serviserji ritopiki avti od PSA pa svetovna j***a
se opravičujem za izraze in nočem načet nobenih prepirov

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To feb 06, 2007 10:08 am

IcEm4n je napisal/-a:aja, zdj tnove misice nimajo več peugeotov (vsaj tazadna ne). Drgač sm pa lih učer zase razmišlju, da bi v poštev za nakup pršov (poleg corse in g. punta) še 207ka, pa jo bom zgleda mogu vn črtat, če se delajo norca tud na peugeot slovenija. Ne mislm met skoz na servisu avta (če bi se tkole dogajal kot teb), na konc pa še avto neb bil popravljen tko kot je treba.

pridi na forum pežoja http://www.peugeot-team.si/forum/index.php

mili
Nov uporabnik

Kraj: postojna

Napisal/-a mili To feb 06, 2007 10:15 am

Tudi sam sem imel P206 in težave s pooblaščenim servisom v času garancije. Nekaj časa so me mal "šetali" sem pa tja, dokler se mi enga dne ni utrgalo. Poklical sem na Peugeot Slovenja, jim še enkrat razložil moje pravice in njihove dolžnosti v času garancije, oni pa nič. Nato pa sem jim omenil, da se mi ni težko pripeljat do njihovega salona in jim s kamnom razbit par vozil. Po tem stavku so mi popravili vse, ma prav vse.

Vozilo sm kmalu prodal in si kupil novega JAPONCA - do sedaj z avtom brez problemov.

LP

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a simon1 To feb 06, 2007 10:23 am

:roll: ..nevem no,tako kot zdaj tukaj vsi pljuvate po Peugeotu,jaz morem rečt da sploh nimam nobenih slabih izkušenj,edino ena je bila z enim pooblaščenim servisum,zdaj pa že dolgo časa hodim na enega drugega in morem rečt da so izredno prijazni in strokovni..vse se da zmenit,pa še kake ugodnosti dajo vedno!! :)
Sicer pa od vsega začetka odkar imam izpit za avto vozim Peugeota in nimam nobenih slabih izkušenj,pa je že to moj tretji avto in morem rečt,da sem noroo zadovolen,tako z notranjostjo in hudo zunanjo obliko avtomobila!! :D
Edin problem ki je bil je bil ta,da ko sem bil na Hrvaškem na dopustu,sem tankal tam in kot izgleda je bil neki čudn nečist bencin ij je cukalo..kar so tudi na servisu use porihtali! :)Tak da,tega servisa se držim,ker sem z njim izredno zadovoln... 8)
Ko pa pljuvate po Peugeotu pa še morem nekaj povedat..,foter vozi BMW-ja in morem rečt,da je on že tudi imel slabe izkušnje z to avtohišo in obljube iz tega pa pol nič....tak da IDEALA NI!! :!: :D
Tudi z Peugeot Slovenija sem imel opravka,zaradi nekega dodatnega spojlerja ki sem ga naročil iz Francije in morem rečt da slabih izkušenj ni bilo,držali so se datuma in še prijazna je bila gospa! :)
Tak da,sam imam tretjega Peugeota,sestrična ima prvega in sma oba zadovoljna :!: :)

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To feb 06, 2007 10:43 am

V CRO in BIH majo zank... nafto in bencin, sm že od velik folk slišu da so mel probleme :evil: :evil: Konkurenca PETROLU? :D

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp To feb 06, 2007 1:09 pm

hitrkstrela je napisal/-a:tko je ratal da če nimaš osebnih poznanstev,si zanje navaden lulček in oni majo prav,pri kombiju(peugeot)so na avtohiši vič menja vse pm pa še zdej nedela žmigovc,pa smo jim povedal da je fasnga u pi... ampak kaj boš ti pametn i on celo napelavo manat...še zmer ne dela?? citroen ne potegne iz nizkih obratov doskt,pa prou tko(drug servis) pravjo da je ok.....
serviserji ritopiki avti od PSA pa svetovna j***a
se opravičujem za izraze in nočem načet nobenih prepirov

Točno tko. Ti jim govoriš kaj je z avtom narobe, oni pa delajo po svoje pol k pa rata piz..... iz tega si pa zatežena stranka.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To feb 06, 2007 2:25 pm

"oddolži" se jim nazaj tako, da zahtevaš odkup vozila in si s tem kešom kupi drugo, bolj zanesljivo znamko. ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To feb 06, 2007 8:14 pm

to bi blo najbl enostavno, sam bom pa tut največ zgubu na ta način. Avto je glih 1,5 let star. No ja sej bom vidu kako se bojo stvari odvile.

trafo66

Napisal/-a trafo66 To feb 06, 2007 8:38 pm

ni ti to vse znamka kriva ampak je zastopnik za en klinc. k si dovoli take pizdarije. jaz sm meu pred desetimi leti en čudn zvok iz menjalnika na fiat bravu. saj je vse delalo kot treba ampak nekaj se je slišalo in sem ga zapeljal na servis ki mi ga je prodal saj več itak ne obstaja gpb brežice . mi je žal da sm sploh avto tam pustu ko sm vidu butastega šefa . zrihtali so mi ga za en teden tako da se je slišalo tuljenje med vožnjo in je še vibrirat začnu volan . skoraj sm znoru ko sm to vidu in sem zastopniku telefoniral pa so me na en servis poslali kjer so mi zamenjali menjalnik in stvar je bila rešena.

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp To feb 06, 2007 8:45 pm

Res je. Ni vse znamka kriva. Jz sm prepričan, da če bi biv avto zrihtan tko k treba bi delal!

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Napisal/-a Gyga To feb 06, 2007 9:36 pm

Zelo rad delim tudi naso slabo izkusnjo s pezojem, ki se je zgodila l.2002. Slo je za novo 206-ko, ki so jo nam hoteli prodati z blatnikom, ki je bil zamenjan naknadno. Namrec barva je bila tako specificna, da se je razlikovala od ostale karoserije. Strogo so zatrjevali, da je bil avto udarjen v Franciji in ne pri njih. Na koncu so nam ponudili drug avto, ki je tam ze stal nekaj casa in je bil drazji za cca. 150.000SIT. Tistega smo vzeli. Vsake toliko se poleg servisnih stroskov pojavi neka okvara, ki znasa reda 200eur in se ob nasi lahkotni voznji nebi smela zgoditi. Zaradi tega smo se odlocili (za prvi korak) zamenjati servis/avtohiso. Do zdaj smo bili na Fuzinah, odslej pa bomo na Vicu. Pa da vidimo.

Lp,
D
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk To feb 06, 2007 10:39 pm

simon1 je napisal/-a::roll: pa še kake ugodnosti dajo vedno!! :)

Za 50€ na uro dam tudi jaz kake ugodnosti :roll:
LP
Martin

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr feb 07, 2007 9:00 am

simon1 je napisal/-a::roll: ..nevem no,tako kot zdaj tukaj vsi pljuvate po Peugeotu,jaz morem rečt da sploh nimam nobenih slabih izkušenj,edino ena je bila z enim pooblaščenim servisum,zdaj pa že dolgo časa hodim na enega drugega in morem rečt da so izredno prijazni in strokovni..vse se da zmenit,pa še kake ugodnosti dajo vedno!! :)
Sicer pa od vsega začetka odkar imam izpit za avto vozim Peugeota in nimam nobenih slabih izkušenj,pa je že to moj tretji avto in morem rečt,da sem noroo zadovolen,tako z notranjostjo in hudo zunanjo obliko avtomobila!! :D
Edin problem ki je bil je bil ta,da ko sem bil na Hrvaškem na dopustu,sem tankal tam in kot izgleda je bil neki čudn nečist bencin ij je cukalo..kar so tudi na servisu use porihtali! :)Tak da,tega servisa se držim,ker sem z njim izredno zadovoln... 8)
Ko pa pljuvate po Peugeotu pa še morem nekaj povedat..,foter vozi BMW-ja in morem rečt,da je on že tudi imel slabe izkušnje z to avtohišo in obljube iz tega pa pol nič....tak da IDEALA NI!! :!: :D
Tudi z Peugeot Slovenija sem imel opravka,zaradi nekega dodatnega spojlerja ki sem ga naročil iz Francije in morem rečt da slabih izkušenj ni bilo,držali so se datuma in še prijazna je bila gospa! :)
Tak da,sam imam tretjega Peugeota,sestrična ima prvega in sma oba zadovoljna :!: :)

Reci mi da si lastnik modre 407.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
simon1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a simon1 Sr feb 07, 2007 9:53 am

Courage™ je napisal/-a:
simon1 je napisal/-a::roll: ..nevem no,tako kot zdaj tukaj vsi pljuvate po Peugeotu,jaz morem rečt da sploh nimam nobenih slabih izkušenj,edino ena je bila z enim pooblaščenim servisum,zdaj pa že dolgo časa hodim na enega drugega in morem rečt da so izredno prijazni in strokovni..vse se da zmenit,pa še kake ugodnosti dajo vedno!! :)

Reci mi da si lastnik modre 407.

Nee..to je en iz kluba..sem pa lastnik še lepšega 8) ..in sicer 407Coupe-ja črnega.. :D
Zakaj sprašuješ?? ;)

peters
Stalni uporabnik

Kraj: PTUJ

Napisal/-a peters Sr feb 07, 2007 11:06 am

Tukaj je veliko tem o razočaranih lastnikih novih vozil skoraj vseh znamk... Dejstvo je namreč, da trg narekuje čim hitrejši razvoj, premalo časa za testiranja, kar potem povzroča veliko možnosti napak in pomanjkljivosti. Ker bi veliko razumevanje servisov za napake v garancijskem roku tudi zelo zmanjševalo prihodke in dobiček, se seveda vsi otepajo velikodušni brezplačni odpravi napak.

Tudi sam sem že bil na tem, da skoraj kupim nov avto. Že par let bi si ga namreč lahko privoščil, vendar na podlagi tovrstnih izkušenj, novega avta še dolgo ne bom kupil.

Na srečo imamo toliko znanja pri hiši, da vse servise in manjše in velike napake odpravimo sami. Na žalost je občasno potrebnen tudi kakšen poseg računalniškega testerja, takrat pa pač grem na servis, plačam tester, vendar sem vedno (!) zraven in z mehanikom podiskutiram o težavi.
Zaradi tega vedno vozim od 3 - 8 let star avto, ki pri teh starostih ima vso udobje in ostale pritikline (ABS, klima, airbagi), za vzdrževanje porabim izredno malo, ni pa ga servisa, ki bi me nategnil.

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Napisal/-a bergkamp Sr feb 07, 2007 12:44 pm

Simon 407 coupe je vrjetn mal bl na nivoju k 206 pa če maš še dobrga serviserja,hvalabogu da si zadovoln ;)

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Napisal/-a DJRider Sr feb 07, 2007 12:58 pm

To so res nesposobnezi... jaz bi zacel z rokami kopati v beton in bi se zakopal, da bi bil na taksnemu servisu oz. da bi bil tako nesposoben.

Mislim, da nemi rece tajnica, da se on nima z menoj pogovarjat grem tja pa mu vrate dol s podbojov vrzem... Prokleti cigani (se opravicujem izrazu...) pa kaksna banda je to no. Ej to se je za zjokat.

Ne bo trdil vendar po mojem mnenju si ze od zacetka malo popuscal. Takoj ko so zaceli blefirati bi mogel udariti po mizi in reci takole bo in nic drugace, ker ce samo sedis v kotu in cakas ne bos nic dosegel...

14 dni avto za testirat, da vidijo kaj je narobe. Bi jim dal 14x po zobah... Ja ka mislis kaj bi delali. Vozili bi se kot bedaki... skos bi ga nabijali do konca na koncu bi bil pa tako prejahan, da brezveze...

Brezveze zapravljati besed in si nisem mislil, da lahko obstajajo taksni konji.

Upam, da pri avtocenter mehu niso taksni prasci, ker potem pa se sam pusko v roke pa postrelim vse skup!

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Sr feb 07, 2007 1:13 pm

Hu hvala za to temo, je glih fotr gledu da si bi nabavu 206-ko še dobr da si jo še ni.

Jest pa bom vstrajal še vseeno na alfi, glih zdej menjam samo da se bom zdej odloču za dizla.
Nikol nobenih problemov, pri rednih servisih so se pa serviserji kar sami ponujal
za še dodatne preglede raznih malenkosti (brezplačno ! ! ! ).

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Sr feb 07, 2007 1:41 pm

ammmm, to ni edini tak pežo servis. v kopru so tudi taki prasci.in zato sta me dva kolega prosila naj jim najdem koga drugega, ker tam so res nesposobni.
kot drugo za pežoje sem redko kdaj slišal kako dobro besedo.(rok je edini :D) tko da ste še eni ki so padli v past lepega in nekvalitetnega avta.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr feb 07, 2007 1:46 pm

Ponavad je tud tko, da en ki kupi avto za 10 miljonov (kot simon) je dosti bolj dobrodošel v tisti avtohiši, kot nekdo ki kupi avto samo za 3 miljone. Pa ponavadi majo ravno ti največ težav.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov