IcEm4n je napisal/-a:aja, zdj tnove misice nimajo več peugeotov (vsaj tazadna ne). Drgač sm pa lih učer zase razmišlju, da bi v poštev za nakup pršov (poleg corse in g. punta) še 207ka, pa jo bom zgleda mogu vn črtat, če se delajo norca tud na peugeot slovenija. Ne mislm met skoz na servisu avta (če bi se tkole dogajal kot teb), na konc pa še avto neb bil popravljen tko kot je treba.
hitrkstrela je napisal/-a:tko je ratal da če nimaš osebnih poznanstev,si zanje navaden lulček in oni majo prav,pri kombiju(peugeot)so na avtohiši vič menja vse pm pa še zdej nedela žmigovc,pa smo jim povedal da je fasnga u pi... ampak kaj boš ti pametn i on celo napelavo manat...še zmer ne dela?? citroen ne potegne iz nizkih obratov doskt,pa prou tko(drug servis) pravjo da je ok.....
serviserji ritopiki avti od PSA pa svetovna j***a
se opravičujem za izraze in nočem načet nobenih prepirov
simon1 je napisal/-a::roll: ..nevem no,tako kot zdaj tukaj vsi pljuvate po Peugeotu,jaz morem rečt da sploh nimam nobenih slabih izkušenj,edino ena je bila z enim pooblaščenim servisum,zdaj pa že dolgo časa hodim na enega drugega in morem rečt da so izredno prijazni in strokovni..vse se da zmenit,pa še kake ugodnosti dajo vedno!!![]()
Sicer pa od vsega začetka odkar imam izpit za avto vozim Peugeota in nimam nobenih slabih izkušenj,pa je že to moj tretji avto in morem rečt,da sem noroo zadovolen,tako z notranjostjo in hudo zunanjo obliko avtomobila!!![]()
Edin problem ki je bil je bil ta,da ko sem bil na Hrvaškem na dopustu,sem tankal tam in kot izgleda je bil neki čudn nečist bencin ij je cukalo..kar so tudi na servisu use porihtali!Tak da,tega servisa se držim,ker sem z njim izredno zadovoln...
![]()
Ko pa pljuvate po Peugeotu pa še morem nekaj povedat..,foter vozi BMW-ja in morem rečt,da je on že tudi imel slabe izkušnje z to avtohišo in obljube iz tega pa pol nič....tak da IDEALA NI!!![]()
![]()
Tudi z Peugeot Slovenija sem imel opravka,zaradi nekega dodatnega spojlerja ki sem ga naročil iz Francije in morem rečt da slabih izkušenj ni bilo,držali so se datuma in še prijazna je bila gospa!![]()
Tak da,sam imam tretjega Peugeota,sestrična ima prvega in sma oba zadovoljna![]()
Courage™ je napisal/-a:simon1 je napisal/-a::roll: ..nevem no,tako kot zdaj tukaj vsi pljuvate po Peugeotu,jaz morem rečt da sploh nimam nobenih slabih izkušenj,edino ena je bila z enim pooblaščenim servisum,zdaj pa že dolgo časa hodim na enega drugega in morem rečt da so izredno prijazni in strokovni..vse se da zmenit,pa še kake ugodnosti dajo vedno!!![]()
Sicer pa od vsega začetka odkar imam izpit za avto vozim Peugeota in nimam nobenih slabih izkušenj,pa je že to moj tretji avto in morem rečt,da sem noroo zadovolen,tako z notranjostjo in hudo zunanjo obliko avtomobila!!![]()
Edin problem ki je bil je bil ta,da ko sem bil na Hrvaškem na dopustu,sem tankal tam in kot izgleda je bil neki čudn nečist bencin ij je cukalo..kar so tudi na servisu use porihtali!Tak da,tega servisa se držim,ker sem z njim izredno zadovoln...
![]()
Ko pa pljuvate po Peugeotu pa še morem nekaj povedat..,foter vozi BMW-ja in morem rečt,da je on že tudi imel slabe izkušnje z to avtohišo in obljube iz tega pa pol nič....tak da IDEALA NI!!![]()
![]()
Tudi z Peugeot Slovenija sem imel opravka,zaradi nekega dodatnega spojlerja ki sem ga naročil iz Francije in morem rečt da slabih izkušenj ni bilo,držali so se datuma in še prijazna je bila gospa!![]()
Tak da,sam imam tretjega Peugeota,sestrična ima prvega in sma oba zadovoljna![]()
Reci mi da si lastnik modre 407.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov