xandrej je napisal/-a:Daš za avto 25 mio (bivših) pol se pa drkaš če ti pije 6 litrov nafte al pa 10 litrov...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudje se zakreditirajo do amena, da si nabavijo avto diz ker jim bo pol manj pil... Plačuje pa vsak mesec 60 jurjev za avto kredita.... jesus jesus...
Spyker je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Daš za avto 25 mio (bivših) pol se pa drkaš če ti pije 6 litrov nafte al pa 10 litrov...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljudje se zakreditirajo do amena, da si nabavijo avto diz ker jim bo pol manj pil... Plačuje pa vsak mesec 60 jurjev za avto kredita.... jesus jesus...
Nekateri tud ne dojamete takih testovKdo pravi da lastniki večjih in prestižnejših avtomobilov z dizelskim motorjem, vozijo kot po jajcih zato da imajo čimmanjšo porabo?
Še vsak tak ali podoben avto ki sem ga videl, ni šel počasi in voznik ni šparal s plinom. No so izjeme ampak pustmo to.
Bistvo testa je samo probavanje kakšno razdaljo lahko nek avto prevozi s takim motorjem. In za tiste ki ne vedo - pri Top Gearu gre v vsaki oddaji za 70% humorja, vse je posnet na tak način in na način da zabava/privabi gledalce. In tud tak test se mi zdi zelo zanimiv, tako kot bi si vsak rade volje pogledal npr. kolk ekonomično bi lahko vozil s kakšnim superšportnim avtomobilom in bencinskim motorjem.
adis je napisal/-a:1000rpm ????
Škoda avta!
CERES je napisal/-a:Glede tega posnetka ki ga je posredoval MacTron pa sm opazil da mašina ni 4.2 tdi ampak 4.0 tdi quattro....tudi to
kar je opravil je dober dosežekKo je vozil sem tudi opazil da je imel pri obratomerju kazalec precej blizu 1000 obratov
/ minuto...Tako da potem ni težko vprašanje kako mu to uspe![]()
Lp
Sazo je napisal/-a:dobri ste folk da mate z 19tdi porabe po 3.6 pa po 4.8, mogoče na mestu sam hudo...jst mam tud passata 19.tdi 4motion 130km in če res mirno vozim, se prav brez noge pa da sm mrtu na pol mam 7.8porabe pa še to se mi zdi mal, ne vem kako vi vozte...konc res...
xandrej je napisal/-a:Vsak bencinski šestak laufa v 5 prestavi pri 2300 obrati pri 90 km/h pa za to ne rabiš bit svetovni prvak, da ugotoviš da bi se tudi bencinskega šestaka spravilo na 6-7 litrov tak, da take reklame ki jih majo, da tuaregi vlečejo letala, da se toti s toto zverino vozi po avtocesti 90 km/h mene sploh ne prepričajo. V resnici pa pije 3.0 TDI 10 litrov povprečno...Gre se za A8 3.0 TDI Q os trica... Tak, da ne govorim na pamet.
Voith je napisal/-a:Sazo je napisal/-a:dobri ste folk da mate z 19tdi porabe po 3.6 pa po 4.8, mogoče na mestu sam hudo...jst mam tud passata 19.tdi 4motion 130km in če res mirno vozim, se prav brez noge pa da sm mrtu na pol mam 7.8porabe pa še to se mi zdi mal, ne vem kako vi vozte...konc res...
te 3.neki porabe se men precej bucne zdijo. se js tok spijem na 100km..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov