Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Pe jul 04, 2003 7:06 am

RegY je napisal/-a:čestitke, mali :D

zdaj boš pa našparal za konkretni avto, ne pa renaulta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti pravis Hyundaiu avto? :P

LP ;)

P.S. Baje se ni lepo hecat iz drugih, no pa da bos vedu... sej je samo hec :lol:

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Pe jul 04, 2003 2:12 pm

Safi a s ti dons tm pred Summitom rože flancou pa travo kosil :D :D :wink:

mondy
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mondy Pe jul 04, 2003 3:55 pm

Pametna odločitev SAFRANE! Mogoče ti bodo nekega dne dali za vozit Focus2 Cosworth.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe jul 04, 2003 4:14 pm

Johnny je napisal/-a:Safi a s ti dons tm pred Summitom rože flancou pa travo kosil :D :D :wink:

SlikaSlika
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Pe jul 04, 2003 8:48 pm

dobek je napisal/-a:
Johnny je napisal/-a:Safi a s ti dons tm pred Summitom rože flancou pa travo kosil :D :D :wink:

SlikaSlika

...hehehe...
...ne smem kar želim...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe jul 04, 2003 9:02 pm

he he še ena za v kategorijo najbolj smešnih izjav
SlikaSlika

Kr_eden
Novinec

Kraj: kras

Napisal/-a Kr_eden Pe jul 04, 2003 9:33 pm

Torej Safrane, zdej ko nisi več pr MB in maš svobodo govora, povej, keri je bolši, MB al Bmw? :P

lp,

kr eden

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Re: zamenjal službo

Napisal/-a AIRbrush So jul 05, 2003 2:20 pm

SAFRANE je napisal/-a:no sam tolk na brzino: zamenjal sem službo

nisem več pri Mercedes-Benzu->

od začetka avgusta bom delal za firmo SummitMotors v SummitCentru (ford,jaguar,landrpver,volvo) na Flajšmanovi.
Delal bom v prodaji vozil znamke Ford.

Ni sicer tako prestižna firma samo za to se mi res j*** saj dobim:
-skor 100k boljšo plačo že v osnovi
-procente dobim že od prvega prodanega avta=tko da ni plana
-služben telefon
-služben avto (!!)

in sploh se mi komplet delavno okolje bistveno bolj dopade. Vse je še čisto novo,res dobro organizirano, servisi imajo najnovejše naprave ipd.

no sam tolk--->tko da zdej bo spet mal več $$$ = bom saj loh Safrane-a začel pedenat! :wink: :twisted:

lp vsem
johny 8)

:lol: :lol:
Yeah right...

Pri 19 letih in brez da te poznajo ti kar takoj ponudijo 100 jurjev plače. Sijajno.
Kvečjemu če si dobival pripravniško plačo in maš zarad tega zdaj višjo. To je pa možno.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush So jul 05, 2003 2:40 pm

SAFRANE je napisal/-a:kdo pa je reku da me ne poznajo? jest že ne.
pač se z direktorjem dobro poznamo in ker ravno iščejo prodajalca se je on spomnil name ->jest pa sem zagrabil in to je to.

in plača je DEJANSKO 100k lahko pa tudi več (odvisno kolk prodaš) večja od te pri MB. Zakaj? zato ker pri MB si dobil 150.000 sit = to je bila osnova ampak si prej mogu prodt 39 avtov v 3h mesecih (!!!) pol si šele sploh dobu 150.000 sit. šele od tedaj pa od 3-7 % od avta ->pol se pa pejd.
kle pri fordu se ti pa procenti začnejo že od prvega avta šteti in zato je tolk boljš in maš tolk boljšo plačo!
Jah,...j*** ga kakor koli je MB že prestižna znamka --plače ma pa za en *****.
pol pa al verjameš al pa ne ....boli me k***c

drgač pa ane....ni jo čez slovensko fovšijo ane?!?!?!
p-i-z-d-a kle napišem eno dobro novico kako mi je ratal en fletn job dobit--> a kwa mi greš ti bluzit? "ne to pa ne more bit"---->fak ej hvala no za tko lepe čestitke

noro....

Don´t get me wrong!

Niti malo ti nisem fovš! Privoščim ti če ti je to res uspelo. Samo čudno se mi pa zdi v iber pa brez zamere, ker se take stvari danes takim mladim pač NE dogajajo.

Pa še enkrat brez zamere, ker se ne mislim prepirat.

Fovš ti pa za ta denar ziher nisem, ker vem kako težko svojega prigaram.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen So jul 05, 2003 8:34 pm

Safrane je napisal/-a:no mislem da ne morš to kr tako posplošit jest ti garantiram da mi pri mercedsu Ac-Intercar res poskusimo vse da bi dobil kupec čimbolj prijazen in udoben pa prijeten občutek kadar je pri nam---vsi smo zelo izobraženi o avtomobilih-njihovi tehniki-designu-barvnih kombinacij itd....starejši prodajalci so sploh že zelo izkušeni so bili tudi že večkrat na raznih seminarjih po tovarnah itd.---jaz pa bom npr šel čez 2 leti prav na Mercedesovo Akademijo v Muenchen kjer me bodo v 1,5-2 leti izučili za vodjo prodaje. Hočem ti povedat da zdej res ne vem kolk se firme ampak vsaj posamezniki-prav prodajalci pa sigurno trudimo da bi čim več znali in vedeli o produktih ki jih zastopamo tko da ne kr posploševati-to namreč ne moreš nikoli!

...kolk te zasluži vodja prodaje pri MB???...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne jul 06, 2003 3:48 am

Ja zanimivo. Kolko pa res zasluži?

Verjetno ne tolk malo kot navaden prodajalec.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne jul 06, 2003 11:14 am

SAFRANE je napisal/-a:ah veš da bistveno več= jest bi reku tm ene 400.000 neto sigurn vn dobi
to zdej govorim za slovenijo.

v Nemčiji je pa to seveda bistveno boljše saj že sam prodajalec komot dobi 2k €.

to z akademijo pa zdej ne bo najbrž nič ker pač nisem več pri MB-u.

lp
johny

p.s.: hvala zoran da tako spremljaš moje poste.....kaj bi brez tebe?*brez tebe in enega očesa: napol slep* :roll: :twisted:

Čudno se mi zdi da si šel stran potemtakem, če so te hotli dat na šolanje za vodjo prodaje. A se nebi splačalo delat za 400.000 sit.

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Ne jul 06, 2003 10:05 pm

...ja prodajalec pri MB dobi mesečno 670.000 sit...
...vodja prodaje pri MB dobi mesečno 890.000 sit...

...in prodajalec pri Fordu dobi mesečno 1.322.000 sit...
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Po jul 07, 2003 6:10 am

Uuuuu... to je pa fino!

Poslanska plača!

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Po jul 07, 2003 6:23 am

ja sevede tok da dobi prodajalec dobrojutro tok dobijo sele sefi sektorjev
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Po jul 07, 2003 9:19 am

[quote="Lucas"]ja sevede tok da dobi prodajalec dobrojutro tok dobijo sele sefi sektorjev[/quote

A zato mamo pol une akcije do 600k SIT pa še čez. Ko se avto ne da prodat se odrečete svoji ekstra proviziji. Ampak more bit tole zagulen posu, da znaš povedat iz prospekta podatke o avtu! Mene noben prodajalc ne bo prepričal, da bom kupu avto, če se pred tem nisem prepričal že sam preko testov in podobno.
Ne bit užaljen, če je tole ma zlobno napisano, ampak v nekterih drugih branžah more prodajalc kupca res tud prepričat v izdelek. Nimamo za vse artilkle sobotno prilogo, kjer se delajo testi in krešejo mnenja, pol grem pa v štacuno, pa pokažem na avto, prodajalc pa 7 % u žep, mamamia !

LP, Bojan

fric
Novinec

Napisal/-a fric Po jul 07, 2003 9:39 am

BojanI je napisal/-a:
Lucas je napisal/-a:ja sevede tok da dobi prodajalec dobrojutro tok dobijo sele sefi sektorjev[/quote

A zato mamo pol une akcije do 600k SIT pa še čez. Ko se avto ne da prodat se odrečete svoji ekstra proviziji. Ampak more bit tole zagulen posu, da znaš povedat iz prospekta podatke o avtu! Mene noben prodajalc ne bo prepričal, da bom kupu avto, če se pred tem nisem prepričal že sam preko testov in podobno.
Ne bit užaljen, če je tole ma zlobno napisano, ampak v nekterih drugih branžah more prodajalc kupca res tud prepričat v izdelek. Nimamo za vse artilkle sobotno prilogo, kjer se delajo testi in krešejo mnenja, pol grem pa v štacuno, pa pokažem na avto, prodajalc pa 7 % u žep, mamamia !

LP, Bojan

Lahko ti samo rečem... če je prodajalec res dober, mu boš jedel iz roke pa še vedel ne boš za to!
Kar se pa provizije tiče, pa po vsej verjetnosti dobi 7% od RVC-ja, ki pa, glede na vse akcije in kaj ti vse dajo zaston itd. ni ne vem kakšen.

BojanI
Novinec

Napisal/-a BojanI Po jul 07, 2003 9:44 am

fric je napisal/-a:
BojanI je napisal/-a:
Lucas je napisal/-a:ja sevede tok da dobi prodajalec dobrojutro tok dobijo sele sefi sektorjev[/quote

LP, Bojan

Lahko ti samo rečem... če je prodajalec res dober, mu boš jedel iz roke pa še vedel ne boš za to!
Kar se pa provizije tiče, pa po vsej verjetnosti dobi 7% od RVC-ja, ki pa, glede na vse akcije in kaj ti vse dajo zaston itd. ni ne vem kakšen.

No ja, lahko me prodajalc prepriča u modre ne pa u zelene hlače, pr 5MIO SIT pa se lahko na pol pretrga pa me ne bo prepričal, če se že prej nisem sam.

Lp, Bojan

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Napisal/-a zoranwagen Po jul 07, 2003 10:18 am

SAFRANE je napisal/-a:
zoranwagen je napisal/-a:...ja prodajalec pri MB dobi mesečno 670.000 sit...
...vodja prodaje pri MB dobi mesečno 890.000 sit...

...in prodajalec pri Fordu dobi mesečno 1.322.000 sit...

??????????

kjes pa te cifre dobu????

pri nm v SLO zih niso take plače-->sej sm bil prodajalec pri MB-u.
=NI ŠANS!

še v nem nimajo takih plač-kje pa

...a mogoče veš kaj je sarkazem...???
...ne smem kar želim...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Po jul 07, 2003 10:25 am

ČE boš dobu služben avto pa lahko safrana prodaš? (aja registracijo pa zavarovanje boš pa že plačval s sto ksit večjo plačo!)
aja pr 17 si že avte prodaju???? kako šolo pa maš pol 2 letno trgovsko skrajšan program??? ne nas nategvat! čeprav včasih pa paše da se mal nasmejimo! :rofl :rofl :rofl
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov