Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali je Škoda enakovredna Audiju po kvaliteti?

da
15
27%
ne
36
65%
ne vem
4
7%

Skupaj glasov : 55

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po feb 19, 2007 11:51 am

marsikater si bi lahko privoščil audija, bmwja, meco, porscheja... pa si ga ne iz istih razlogov kot ti trdiš da si ga morajo- zaradi posla- dostikrat moraš ''igrati reveža''- ker ne moreš trditi, da si poceni izvajalec, delaš s skoraj nič dobička- na sestanek pa se pripelješ z A8- se bolj splača kupit najbolšga renoja, vw, .... da ne bodeš v oči
lp

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po feb 19, 2007 12:00 pm

Kljukec s tem se pa nebi ravno strinjal.

Ne moreš trditi da si poceni izvajalec, obnem pa se na sestanek pripelješ z A8? Seveda lahko, navsezadnje naročnik dobi ponudbo od večih izvajalcev in se tako prepriča o tem kdo je najcenejši. In če vidi da prideš na sestanek s takim avtomobilom mu lahko daš vedeti tudi to, da si pač dober poslovnež in znaš ravnati z denarjem. S tem pa ni nič narobe ane?
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po feb 19, 2007 12:00 pm

ban mislm da si prov povedu :)

eclipse_r tud če maš vplivno firmo ni važno kakšen avto imaš, ker te bojo poslov. partnerji gledali po tem kaj si zmožen narediti in NE po tem kakšen avto imaš - to kar si ti rekel bi po moje veljalo le pri kakih keš p****h.........tudi če že greš na kak poslov. sestanek obstaja rent-a-car ali pa kak leasing varjanta kjer itak pišeš račun na firmo pa imaš toliko časa X avto dokler biznis laufa. aja pa vozil sem staro škodo favorit ( zelo kratek čas - škoda k ni mela servota sem vsaj triceps pa biceps nabildal :) ) stara k zemlja :)

Res je tudi to da smo materialistična družba ampak prava družba/posl. partnerji te bodo cenili po tem kakšen si in kaj zmoreš doseči v danem trenutku.
Nažalost "foušarija" je velik problem za vse nas - kar pa moram priznat da sem prej bil malo "fouš" ob pogledu na lepši in bolši avto sedaj pa nisem več ker mi te stvari niso več tako pomembne.
Zadnjič spremenil adis, dne Po feb 19, 2007 12:15 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po feb 19, 2007 12:08 pm

Spyker je napisal/-a:Kljukec s tem se pa nebi ravno strinjal.

Ne moreš trditi da si poceni izvajalec, obnem pa se na sestanek pripelješ z A8? Seveda lahko, navsezadnje naročnik dobi ponudbo od večih izvajalcev in se tako prepriča o tem kdo je najcenejši. In če vidi da prideš na sestanek s takim avtomobilom mu lahko daš vedeti tudi to, da si pač dober poslovnež in znaš ravnati z denarjem. S tem pa ni nič narobe ane?

vrjamem, da je v tujini tako- v slo. je foušarija huda reč
lp

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po feb 19, 2007 12:15 pm

ban je napisal/-a: Sam ste pa najdl primerjavo, a ne bi blo bolj smiselno primerjat VW pa audi?
Ne, še najbolj bi blo it primerjat Škodo z Bentleyem al pa Bugattijem.

Moje mnenje je tako. Če gledaš na avto kot prevozno sredstvo in ti ne pomeni veliko je Škoda kvalitetnejši nakup, čeprav je Škoda zdaj že dosti več. Če pa imaš več veselja do vožnje, te luksuz in značka privlačita (in če si to lahko privoščiš) je Audi za to.

Glede kvalitete pa ne vem če ni Škoda na isti ravni, ker mislim da se je zahteva kupcev zvišala (sicer pa ne verjemem da je škoda enako tažka in draga za sestavit kot Audi)
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po feb 19, 2007 12:24 pm

ah... spet se je zacela debata brez dna...
sploh pa me zanima ce je skoda tko slaba zakaj je potem v skupini VAG?
in btw spet ponavljam da ima tudi skoda svoje prestizne modele RS, superb...

lock!
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov