Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
trafo66 je napisal/-a:čist enostavno je to z hitrostjo. preveriš tako da pogledaš v knjižici maksimalne obrate motorja in kolikšna je resnična hitrost pri teh obratih. in če ma max hitrost napisano 185km/ na primer na 6000 obratov v peti. potem moraš imet na obratomerju vsaj 8000 obratov če hočeš da gre 210 km .
mark1984 je napisal/-a:Osebno sem imel Cliota 1.4 (78KM) prvi model pa sem ga po klancu navzdol naštimal na 202km/h po števcu. Kok je pa to v realnosti pa je spet vprašanje.
2Fast&2Furious je napisal/-a:bass je napisal/-a:Ta tema me spominja na čase, ko smo kot pokovci letali od avta do avta in gledali kateri ima več napisano na števcu.
več je meu, boljši je biu
McFly je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:bass je napisal/-a:Ta tema me spominja na čase, ko smo kot pokovci letali od avta do avta in gledali kateri ima več napisano na števcu.
sorry za OT: šel je 20 manj, kot je pisalo na števcu
McFly je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:bass je napisal/-a:Ta tema me spominja na čase, ko smo kot pokovci letali od avta do avta in gledali kateri ima več napisano na števcu.
Eazy-O je napisal/-a:McFly je napisal/-a:2Fast&2Furious je napisal/-a:bass je napisal/-a:Ta tema me spominja na čase, ko smo kot pokovci letali od avta do avta in gledali kateri ima več napisano na števcu.
Sam res, kje so tej cajti... Sploh ne vidm tamalih več okol letat...
milankregar je napisal/-a:mark1984 je napisal/-a:Osebno sem imel Cliota 1.4 (78KM) prvi model pa sem ga po klancu navzdol naštimal na 202km/h po števcu. Kok je pa to v realnosti pa je spet vprašanje.
Si prepričan, da ni bilo 203km/h? Ker meni ga je enkrat uspelo spraviti celo na 203,6km/h po števcu, samo da je bil veter v hrbet.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov