NO! NO! hvala bogu vsaj eden! sej glede tistih 9 sec sem reku, da bom probal se enkrat zmeru, ker takrat mi je en frend meru s telefonom, pa vem kako je komot falis za kaksno sec mogoce 2

glede koncne je pa tko, clio ima drugacna prestavna razmerja kot megan, vsaj 1.4 16V, zato ima clio 1.4 16V 98KM, megan jih ima pa pri enaki masini 95KM, in to samo zaradi prestavnih razmerij, (tako mi je reku serviser) pa pravis Vladek da ni mogece it z 95KM 200km/h in se mal cez, pa potem pravis, da ni mogoce it z 160KM 240km/h to so buce! razen ce hondi laze stevec! , to je cist od vsake masine odvisn, dost avtomobilov ima velik konjev, pa potem se ne pomeni, da kam grejo! Zakaj recimo Tipo 2.0 ie 115KM, zakaj ga potem ruknem v pospeskih cist za salo? pa ima vec konjev pa se lazji je? sicer koncne tud nima dost vecje,oz sploh ne vem ce gre tolk, ampak prej pride do nje ker ima vec navora...
Je pa res kar je reku runner klanci ga cist zjebejo, men avto do cca 100 kr uredu vlece, potem pa pocas zacne mal sanjat in do 200 kar rab neki casa (dost) ampak ko je enkrat zasunkan tud ce spustis gas takoj dobis spet 200 oz se mal cez
Potem tud ne bi bilo mogoce, ko so vcasih pri formuli 1 iz 1,5 masin stisnili tud do 1500 Konjev??!! dokler ni FIA to prepovedala!!!