Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uredništvo
Nov uporabnik

Napisal/-a Uredništvo Če mar 08, 2007 4:13 pm

Dodana dva albuma iz Ženeve 2007:

Avtomobili (260 fotk):
http://www.avtomobilizem.com/modules/ga ... p?id=35610

Hostese (48 fotk):
http://www.avtomobilizem.com/modules/ga ... p?id=35617

Članek sledi v večernem času - bo viden na naslovnici portala ;)

Uporabniški avatar
mVm
Novinec

Kraj: 34ta

Napisal/-a mVm Če mar 08, 2007 7:25 pm

dEjaN_ je napisal/-a:in kako je kej s prenočišči - se jih da dobit brez problema za eno noč (ker pač naj bi šli za 2 dni, ker za 1 dan se res ne splača)? Lp

Da se jih že dobit, samo so vprašanje cene.... V bistvu ti je že Diablo povedal kaj in kako - če prej rezerviraš dobiš tudi kaj bolj ugodnega.... je pa res, da to velja predvsem za Press dneve - jaz sem bil enkrat v normalnem dnevu in v princiou ni bilo sploh problem s prenočišči, samo je pač vprašanje cene, ki si jo pripravljen plačati...

Mogoče se splača malo pobrskat in pogledat po okoliških krajih v Franciji (še nisem sprobal, samo je baje precej ceneje!)

Uporabniški avatar
erda
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a erda Ne mar 11, 2007 7:10 pm

zanima me tudi to, ker grem na sejem zadnja 2dni je možno da ne bo rastavljenih toliko avtov kot pa naprimer na začetku ali jih bo le <nekaj>

Uporabniški avatar
mVm
Novinec

Kraj: 34ta

Napisal/-a mVm Ne mar 11, 2007 7:33 pm

erda je napisal/-a:zanima me tudi to, ker grem na sejem zadnja 2dni je možno da ne bo rastavljenih toliko avtov kot pa naprimer na začetku ali jih bo le <nekaj>

Med "javnim" delom sejma običajno ne menjavajo eksponatov (vsaj takšne so moje izkušnje). Se pa lahko zgodi, da zmanjkajo kakšni katalogi in podobno....

Med dnevi za novinarje pa je to za pričakovati. Predlani na IAA je tako npr. VW za predstavitev EOS-a postavil posebej del raztavišča, kjer je stal avto, okoli pa polno sončnic. Že drugi dan (takoj po premieri) so ta del raztavišča podrli in postavili na isto mesto večje število vozil VW...

Uporabniški avatar
erda
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a erda Ne mar 18, 2007 7:14 pm

1 liga !! drugič grem edino z letalom, ni bolšega kot je to
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov