Pri teh odgovorih bi jaz rajš mal kombinirala :P . Ker na cesti sem razumevajoča, to pomeni, da če se kdo s stranske vključuje v kolono ga pač spustim, kar pa vidim da folk nerad dela

. Postanem pa zelo nestrpna in se vsedem na hupo, če me kdo s stranske na hitri cesti izsili in seveda potem počaaaasi druga, tretja...., tko da moram pol na ful bremzat..bla, bla, bla. če izsiliš pohodi gas!!! Opažam, da folk sploh ne zna oceniti s kakšno hitrostjo se mu približuje avto

. Se ne čudim pri statistiki nesreč!
Vozim hitro, večinoma se ne držim omejitev

ops: (pa moram rečt, da zarad tega še nisem bla nikol kaznovana-knock, knock), razen v naseljih in seveda tam, kjer policaji skoz stojijo. Ne razumem folka, ki se zjutraj vozi v koloni (za primer vzamem cesto Litija-LJ) 80 km/h na suhi cesti

in potem se cijaaaaaaazimo, folk je nestrpen in prehiteva na nemogočih odsekih (sem že razmišljala, da bi en mesec zapored mal snemala kako nevarno se je voozit po tej cesti - sploh, če se pelješ v nasprotno smer

).
Še ene stvari na cesti ne prenesem. In sicer ljudi ki v križiščih zavijajo levo. Kako se vsi suvereno nabijejo na sredino križišča, ne razmišljajo, da se bo semafor vmes zaprl in da bodo ohromili celotno križišče. Takrat hupa poje, spet (ah jeba, če ima pa tak lep glas

).
Če povzamem. Na cesti moraš bit hiter, hitro se moraš odzivat, ne rint v križišče za vsako ceno, tut koga spustit pred sabo. Predvsem pa priporočam vsem, ki ste zjutraj zaspani, ko greste v avto, da greste raje na vlak, ker na cesti ste k polži in zarad vas drugi izgubljamo živce

.