Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr mar 14, 2007 1:38 pm

js se ne sekeram kako me postreže,ker dejansko ne hodm na črpalko na pogovor pa po nasmeh,tam se gre tankat,plašaš,greš...that's the way it is...mi je praktično vseen
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr mar 14, 2007 1:47 pm

ma jaz zmiraj tankam na OMV-ju v bližini NG... nič pripomb... zmiraj vredu ;) dobro, vica mi ni še povedal :lol:
Slika

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr mar 14, 2007 1:51 pm

Mah petrol je zandrek benz in nafta, tko da grem vedno na mol v Celju, vedno prijazno osebje.

LP

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr mar 14, 2007 1:57 pm

Samo naštevamo petrole, kjer še najdeš pristen človeški odnos, nobenega moraliziranja ni tukaj.

In denar ni razlog za to, da so ljudje zamorjeni. Petrolar v Rovtah dobi 130 jurjev, pa se je vseeno pripravljen zafrkavati s teboj. Če pa smo stranke roboti, bodo tudi trgovci roboti.

Živel sem v Ljubljani in se počutil kot številka, zdaj sem spet na vasi in se spet počutim kot človek. Tako je to.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 14, 2007 2:03 pm

To je velemestni sindrom. Vrjemi na vseh področjih je tako. Tukaj v kranju se večina folka skor pozna, pa je kr veliko mesto. Ko grem na kebab se zajebavamo, ko grem v štacuno, tankat, še s policaji smo skorej na "ti". V LJ tega ni spljoh.
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr mar 14, 2007 2:31 pm

Mah, ta ljubljana je mesto zombijev, ušiva, gnila in "folerantska".
Najbolj uživam, ko grem na primorsko.
Se spomnem lani, na enem majhnem OMV-ju v Komnu, ko mi je kar gospa, uslužbenka natankala, kar dol sem skoraj padel,ko je vprašala za koliko. Potem smo pa skupaj gruntali, kje se odpre tankdekelc na testni alfici in se smejali, ko je spraševala, a je nova alfica, da ne vem kje se jo futra. :D
GOOD PEOPLE ROOOOOOCK!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 14, 2007 2:44 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:naslov me je spomnil na eno pesem: "vse manj je dobrih gostiln,..."

Od šifrerja je ta in tud mene je naslov spomnu na to pesem 8)

Ko že ravno naštevate...tud Istrabenzova črpalka na Brezovici se mi ne zdi ravno slab vzgled drugim, še posebej če dela ena moja priljubljena prodajalka; tam sem kupil darilo za marsikater rojstni dan in si je vedno vzela čas in šla z mano ob police in sva tam iskala kaj bi vzel ter debatirala :lol:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr mar 14, 2007 2:47 pm

Spyker je napisal/-a:
SAVINJCAN je napisal/-a:naslov me je spomnil na eno pesem: "vse manj je dobrih gostiln,..."

Ko že ravno naštevate...tud Istrabenzova črpalka na Brezovici se mi ne zdi ravno slab vzgled drugim, še posebej če dela ena moja priljubljena prodajalka; tam sem kupil darilo za marsikater rojstni dan in si je vedno vzela čas in šla z mano ob police in sva tam iskala kaj bi vzel ter debatirala :lol:

sta tudi kaj na spodnjih policah iskala? predvsem ona :P

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 14, 2007 2:48 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
Spyker je napisal/-a:

sta tudi kaj na spodnjih policah iskala? predvsem ona :P

:ne Ona mi tam samo prodaja - kaj in kako pa naj si vsak zase misli :P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Re: Vse manj je dobrih črpalk!

Napisal/-a sebaveh Sr mar 14, 2007 2:48 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Kje so torej še "tracionalne" pumpe?

Jaz lahko na spisek dodam sledeče:
-obe v Medvodah v smeri proti LJ
-LJ-Center za Kolizejem, baje jo bodo kmalu rušili
-Rovte, črpalka vseh črpalk, vedno se ustavim na njej
-Senožeče

Sigurno v Majšperku - so ohranili še celo tisti šestkotni Petrol napis na steni, fajn osebje, se pozna da je mali kraj - vredna obiska

Pa na Polskavskem OMV so lansko poletje imeli eno lušno čistačico šip, je bila ves čas nasmejana in se je ful rada menla :D
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr mar 14, 2007 2:55 pm

Tudi v Lotmerku (Ljutomeru) je fajn ÖMV, za pultom prepiti, ampak prijazni dedci... čisto tako kot včasih.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr mar 14, 2007 3:17 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Tudi v Lotmerku (Ljutomeru) je fajn ÖMV, za pultom prepiti, ampak prijazni dedci... čisto tako kot včasih.

res je.

na ptuju pa najraje tankam na rogoznici pri merkurju na petrolovi črpalki. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Sr mar 14, 2007 3:47 pm

Na Ormoški na Ptuju tudi dela en starejši gospod, ki je vedno za špase. :D

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr mar 14, 2007 4:12 pm

hmm, mislim, da je vas Žlebič, nisem pa siguren, če greš od sodražice proti kočevju (po uni cesti kjer pol prideš tam mim kjer si lahko medvede ogledaš :D

no tam je ena fajn petrol črpalka, smo že ene parkrat uleteli tja po pijačo (mamo vikend 15 km stran, samo ni vmes skoraj nobene trgovine, še posebej ne zvečer, ko se mi spomnimo da bi še kaj kupli).

Drugač pa več al manj po teh vaških črpalkah so dostkirat dobrovoljni ljudje. Na večjih črpalkah, kjer maš 500 strank na dan pa res ne vem kok se ti da z vsakim zafrkavat, niti ne vem če je kdo tok inovativen, da bi si tok hitro nove štose spominjal. večino se pa tudi ljudem mudi, na tistih vaških pa pridejo sovaščani ki se itak poznajo pa še mal poklepetajo vmes. pa tudi če bi se ob mal večji gužvi na črpalki začel na veliko zajbavat z uslužbencim, pomojem vsa kolona za tabo ošpice dobi

na enih črpalkah pa res nimaš več interakcije z uslužbenci, prideš, tankaš, plačaš s kartico na tistem terminalu zraven pa greš.

lp
Slika

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Sr mar 14, 2007 5:10 pm

Petrol zraven BTC-ja...na blagajni kasirala simpaticna in zgovorna mlada dama...podzavestno se vracam tja :D

Petrol v Zalogu...ena izmed bolj urejenih crpalk, dejansko je vse tip top...blagajnicarki tudi prijazni.

OMV v Sentvidu...sicer cist odvisno kdo dela...ko smo imeli dve valuti v obtoku, me je starejsi gospod za blagajno okrog prinesel za 50SIT...medtem, ko sta mlajsa dva ful prijazna in za fore.

Uporabniški avatar
JEREMIA
Nov uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Skor jih ni več !

Napisal/-a JEREMIA Sr mar 14, 2007 5:23 pm

Omv na letališki v ljubljani to je to ! :tomidelej:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 14, 2007 6:56 pm

bass je napisal/-a:Mah, ta ljubljana je mesto zombijev, ušiva, gnila in "folerantska".
Najbolj uživam, ko grem na primorsko.
Se spomnem lani, na enem majhnem OMV-ju v Komnu, ko mi je kar gospa, uslužbenka natankala, kar dol sem skoraj padel,ko je vprašala za koliko. Potem smo pa skupaj gruntali, kje se odpre tankdekelc na testni alfici in se smejali, ko je spraševala, a je nova alfica, da ne vem kje se jo futra. :D
GOOD PEOPLE ROOOOOOCK!

Ej čist k bi mi z jezika potegnu. LJ - Los Zombeles. In res je, da kr po defaultu na primorskem srečaš vredu ljudi. Seveda so izjeme itd, samo tko nasplošno. Pa sm gorenc. To ti res dan nardi k kšnga dbest človeka srečaš.
Slika

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Sr mar 14, 2007 7:29 pm

rok46 je napisal/-a:js se ne sekeram kako me postreže,ker dejansko ne hodm na črpalko na pogovor pa po nasmeh,tam se gre tankat,plašaš,greš...that's the way it is...mi je praktično vseen

PODPIS! ;)
325i Coupe

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Sr mar 14, 2007 7:34 pm

B_M_W je napisal/-a:
rok46 je napisal/-a:js se ne sekeram kako me postreže,ker dejansko ne hodm na črpalko na pogovor pa po nasmeh,tam se gre tankat,plašaš,greš...that's the way it is...mi je praktično vseen

PODPIS! ;)

2X!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr mar 14, 2007 7:39 pm

če vas pa zanima kje je najstarejša črpalka? to je na poti proti logarski dolini v solčavi, še vse iz Titovih časov :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov