smile4me je napisal/-a:brezveze je al maš 10ur al pa 50 po opravljenem izpitu bo vsak vozil tako kot da ni nikol v avtošolo hodu.To govorim na lastnih izkušnjih na podlagi najmanj desetih osebkov.Prvi dan po izpitni mal še pogledajo okol,v krožnih nobene pravilne razvrstitve nobenga pogleda,tabl za omejitve kot da jih ni,..
po enem mescu roka obvezno na šaltheblu,nobenga žmigovca, izsiljevanje,nespametno prehitevanje,nobenga pogleda,vožnja čez rumeno oz. rdečo,...
andrej86 je napisal/-a:jaz havala bogu nisem imel tej težav,ko sem zaj.. me je peljal na enako mesto kjer sem prej zaj.. včasih tudi trikrat da sem sam skapiral,boljšega inštruktorja nisem mogel imet kot je bil ta.Avtošola Vremec Mb
Perica je napisal/-a: Govoril mi je razne stvari o razlicnih pravilih, situacijah, mojih napakah, najbolj pogostih napakah na glavni voznji.... kadar pa ni govoril o teh stvareh, sva se pa zajebavala in vcasih nasmejala do solz![]()
![]()
![]()
LP
menjekul je napisal/-a:inšturktorji so golazen ( seveda je nekaj izjem, na enega sem celo naletel, in tudi izpit končal pri njemu).
vglavnem sem imel take primere, da sem jih peljal okoli po malice ( čakanje od 5 -10min), tankanje goriva, da so brali časopis med vožnjo, se menili po telefonu ali pa preklinjali ob kaki napaki. deklice so ponavadi izpostavljanje raznim opazkam, šlatanju in nadzorovanju dekoltejev s posebnim retrovizirčkom nameščenim na sredini armaturke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov