Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Horn3t
Nov uporabnik

Napisal/-a Horn3t Ne jul 13, 2003 2:01 pm

Mednarodna vozniška velja 3 leta, s tem, da je veljavna samo če imaš vozniško, izdano v tvoji državi zraven (v mednarodno vpišejo številko tvoje vozniške). Države v katerih rabiš mednarodno vozniško dovoljenje so vse tiste, ki niso podpisale Konvencije o cestnem prometu z dne 8. novembra 1968. To so: ZDA, Kanada, Španija, države izven EU,... Ne rabiš pa je (načeloma...) v naših sosedah (Avstrija !?!, italija, Hrvaška, Madžarska,...), v nemčiji itd.
enkrat drugič...

Uporabniški avatar
ZvoneCh
Nov uporabnik

Kraj: Winterthur /CH

Napisal/-a ZvoneCh To jul 15, 2003 8:10 pm

No nič novega od Avstrijcov.
Meni je začel težiti zaradi nalepk ki jih imam na avtu zadaj dve nalepke Slovenija z Rožicami in še na steklu Jerry racing Team.
Pol pa je rekal da po njihovem zakonu je lako samo nevem kako velika nalepka in da jaz imam preveč itd.
Ko je nehal z nakladanjem sem pa mu samo povedal da po Dunjaski konvenciji mi nemore nič ker je vozilo registrirano v CH in za ta avto veljajo CH predpisi kar se opreme in nalepk tiče.In če mu ni kaj prav pa lahko stopiva tudi do sodnika.
In problem je bil rešen. Cela zadeva se je dogajala Na AC Parkirišče pred Nem. Mejo.

Horn3t
Nov uporabnik

Napisal/-a Horn3t Sr jul 16, 2003 12:32 am

Saj ni slaba ideja, tole da jih potolčeš, tam kjer mislijo, da vse znajo. Dobro postopanje, ni kaj. Se bom še česa naučil takole... :D
enkrat drugič...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov