Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Re: homologacijske oznake

Napisal/-a M4rko To maj 06, 2014 9:41 am

Pa imajo katere Angels Luči sploh TUV certifikat.. za vse kar sem gledal tudi različne modele, se vsi sklicujejo samo na ta E - certifikat in da ne potrebuješ TUVa.. Bojo na tehničnem komplicirali ali se bodo zadovoljili s to E oznako?

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B To maj 06, 2014 9:59 am

Seveda imajo. Pred nakupom vseeno poslji mail proizvajalcu in jih prosi ce ti posljejo certifikat za ta model luci za tvoj model avta. Ce certifikata ne dobis, luci NE BO SLO homologirat. Razen ce probas pomutit s certifikatom in ga ponaredit, kar pa znajo tudi preverit in potem si.. saj ves kje. Na tehnicnem se ne bo zadovoljil z E oznako ampak bo hotel videt homologacijo z vpisanimi lucmi (razen ce izgledajo tako podobne originalnim, da ne bo porajtal. Sem spadajo recimo razni ponaredki in kopije originalov, Depo in podobne zadeve).
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
M4rko
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a M4rko To maj 06, 2014 10:59 am

V tem je fora, da sem itq pošiljal in dobim v odgovor, da je TUV-frei v smislu oz. trdijo (No TUV certification required) da je že opravljen in potrjen s to E-oznako:) Uglavnem če skrajšamo.. Angel Eyes luči za Opel Astro F s TUV certifikatom ne obstaja (kljub dokaj bogati ponudbi na ebayu) :) Bi ga ponaredil valda, sam blage se s tem ukvarjat, kako pa kaj na podlagi česa.. če pa kdo to rihta, se z veseljem dogovorim z njim..;)

EDIT* Ma jeb*š neki ta kič.. more bit original, mal spolirat luči.. u podn, feltne, distančniki, toj to:)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov