moj audi iz Celja do Ljubljane tudi lahko vozi s povprečno porabo 6.6 L/100 Km govorimo vozit ne delat kolon za seboj ... L.p. MadAudiRSboy je napisal/-a:cinqucento 0,9
ce lepo vozs se sprav na 3,5litre ce gons na povno kokr da iz sebe 6litrov...
Mad je napisal/-a:moj audi iz Celja do Ljubljane tudi lahko vozi s povprečno porabo 6.6 L/100 Km govorimo vozit ne delat kolon za seboj ... L.p. MadAudiRSboy je napisal/-a:cinqucento 0,9
ce lepo vozs se sprav na 3,5litre ce gons na povno kokr da iz sebe 6litrov...
fare je napisal/-a:Ja, vse je lepo in prav samo meni se zdi da se tu pogovarjamo večinoma o porabi malih avtiov!
Pri avtih od 1500kg pa se zadeva malo spremeni, in zato imamo tdi, dci, crdi...itd ljube nam masince
W_Golf je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Clio dvojka 1.2 60KM je poraba od 4 litre pa do 5 litrov, če lepo normalno voziš - mešana vožnja 400km po mestu in 400km po relaciji - 800km moraš z vsakim tankom narest.
Ma ja ka se teb mal meša. Pa ka nakladate če nevete dejanske porabe. Ta clio pije okol 6-7 litrov tk da ne pisat bedarij.
Pa sj ti sam seb verjameš
nebivedu je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Clio dvojka 1.2 60KM je poraba od 4 litre pa do 5 litrov, če lepo normalno voziš - mešana vožnja 400km po mestu in 400km po relaciji - 800km moraš z vsakim tankom narest.
Ma ja ka se teb mal meša. Pa ka nakladate če nevete dejanske porabe. Ta clio pije okol 6-7 litrov tk da ne pisat bedarij.
911kilometrov z 40 litri goriva - clio 1.2 60KM letnik 1998 - z vsakim tankom je prišlo preko 900 kilometrov. Tko da ne pametuj, če imaš zjeban avto.
nebivedu je napisal/-a:W_Golf je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Clio dvojka 1.2 60KM je poraba od 4 litre pa do 5 litrov, če lepo normalno voziš - mešana vožnja 400km po mestu in 400km po relaciji - 800km moraš z vsakim tankom narest.
911kilometrov z 40 litri goriva - clio 1.2 60KM letnik 1998 - z vsakim tankom je prišlo preko 900 kilometrov. Tko da ne pametuj, če imaš zjeban avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov