KANZYANI je napisal/-a:Sam bi verjetno na tem mestu vprašal eno še bolj relevantno vprašanje, kot to ali spustite ali se umaknete drugemu avtomobilu...koliko vas na ne semaforiziranemu prehodu za pešce ustavi in da prednost pešcu?? Ker po mojih izkušnjah je takih bore malo
lenivec je napisal/-a:vbistvu na cestah ozkih, če je človek fer se umaknem. če pride kaki frajer ki je cesta njegova se ne umikam, so že tut špegli leteli. kaj se pa tiče križič in raznik vklučevanj, združitev 2 pasov pa isto. če kdo izsiljuje mu pr meni ne uspe. če bo šel tak daleč da bota avta razbita bo pač kuponček jebat ga, če pa lepo pridno fer čaka v koloni pa spustim.
če povzamem na kratko, normalne mine ljudi kičakajo brez blema spustim, frajere ki izsiljujejo in je cesta njihova pa niti ne pomislim da bi ga spustil.
pi je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:vbistvu na cestah ozkih, če je človek fer se umaknem. če pride kaki frajer ki je cesta njegova se ne umikam, so že tut špegli leteli. kaj se pa tiče križič in raznik vklučevanj, združitev 2 pasov pa isto. če kdo izsiljuje mu pr meni ne uspe. če bo šel tak daleč da bota avta razbita bo pač kuponček jebat ga, če pa lepo pridno fer čaka v koloni pa spustim.
če povzamem na kratko, normalne mine ljudi kičakajo brez blema spustim, frajere ki izsiljujejo in je cesta njihova pa niti ne pomislim da bi ga spustil.
evo, čisto enako je moje mišljenje oz. tako tudi delam..
Borcix je napisal/-a:pi je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:vbistvu na cestah ozkih, če je človek fer se umaknem. če pride kaki frajer ki je cesta njegova se ne umikam, so že tut špegli leteli. kaj se pa tiče križič in raznik vklučevanj, združitev 2 pasov pa isto. če kdo izsiljuje mu pr meni ne uspe. če bo šel tak daleč da bota avta razbita bo pač kuponček jebat ga, če pa lepo pridno fer čaka v koloni pa spustim.
No s tem se tudi jaz strinjam. Puščam tistim ki so vljudni, ne puščam pa prepotentnežev ki mislijo da so mali bogovi na cesti in izsiljujejo na vse načine. Najdejo se pa taki ki se furajo z svojimi "velkimi" novimi vozi kar po sredini, ti se pa "moraš" pač umakniti - e nemoreš brate.
Lumpy_ je napisal/-a:Tud jaz se dostkrat umaknem če vidim da nebo šlo pa tud odzdravim oz. pozdravim/se zahvalim če se mi umakne nekdo. Če pa me spusti v kolono pa se z 4 žmigavci zahvalim.
Drugače pa nemaram takih ki kar rinejo...za primer, zadnjič se peljem od kolegice, pa majo full ozko cesto pa ovinkasto. Peljal sem se dol po bregu (je kar strmo, 2. prestava max), kontra se mi pripeljeta nek ženska in moški in me debelo gledata. On bi se lahko zapeljal rikverc slabih 20m, pa je mel prostor da mi da plac ampak ne, onadva me gledata ko da sem z lufta prleto al kaj, sem se moral jaz peljat nekje 100m rikverc gor po bregu po taki cesti da te je strah se naprej pelat kaj šele nazaj.Ok ni problema se umaknem če je že tak, pa ju gledam v avto, onadva bulita z avta še vedno v mene, kot da sem jima kaj naredo in se brez zahvale odpeljeta. PM da bi šel za njim pa ga tak vsipal prepotentneža.![]()
Malo sem se razpisal
![]()
LP
AndrejD je napisal/-a:Borcix je napisal/-a:pi je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:vbistvu na cestah ozkih, če je človek fer se umaknem. če pride kaki frajer ki je cesta njegova se ne umikam, so že tut špegli leteli. kaj se pa tiče križič in raznik vklučevanj, združitev 2 pasov pa isto. če kdo izsiljuje mu pr meni ne uspe. če bo šel tak daleč da bota avta razbita bo pač kuponček jebat ga, če pa lepo pridno fer čaka v koloni pa spustim.
No s tem se tudi jaz strinjam. Puščam tistim ki so vljudni, ne puščam pa prepotentnežev ki mislijo da so mali bogovi na cesti in izsiljujejo na vse načine. Najdejo se pa taki ki se furajo z svojimi "velkimi" novimi vozi kar po sredini, ti se pa "moraš" pač umakniti - e nemoreš brate.
Podpis
Perica je napisal/-a:V taksnih situacijah se ponavadi vedno skusam umakniti jaz, ker nikoli ne ves s kaksnim "nesposobnim" voznikov v nasproti vozecem avtomobilu imas opravka. Nekateri kar rinejo naprej, tako da ti se bolj otezujejo umikanje! Sicer se pa ze nekako na dalec vidi ce se ti kdo misli umakniti ali ne ... Jest osebno ponavadi ze ob pogledu na voznika vem, ce bo upocasnil in se skusal umakniti, ali pa bo le brezglavo rinil naprej in te zraven se grdo gledal. Takim pac ni pomoci!
Osebno se vedno zahvalim nekomu, ki se mi je umaknil, me spustil na cesto .... ampak na zalost smo mi "zahvaljevalci" vedno bolj v manjsini
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov