Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ Pe jul 25, 2003 12:35 am

prosko002 je napisal/-a:Fantje spraševali ste, jest sem pa včerej ponoči lutal po Ljubljani, pa sem vidu Opelna Speedsterja, pa je na njem pisalo Zapelji se z menoj, spodej pa GSM številka. Kaj naj bi to pomenilo sicer ne vem, ampak po moje da se ga da sposodit...

aja še GSM: 041327786

Pa pamet v glavo, če si bo kdo ta avto sposodil. Jest sem enkrat ene dva ovinka dirkal za njim, pa vam povem, da mu ne rečejo zastonj Piccollo Ferrari, Grande Opel...

lp

True dat.Js sm ga tut dans zvecer vidu...
Slika
02' TOUGE GHOST

Uporabniški avatar
Radman
Novinec

Napisal/-a Radman Pe jul 25, 2003 5:53 am

Speedster ni nč posebnega in se ga hitro naveličaš. Na predstavitvi bi se lahko vozil z njim cel dan, pa sem ga imel po eni uri čisto dovolj, prav tako moj novinarski kolega. Proti koncu sva si ponujala avto, ker se ga nobenemu ni več dalo voziti.

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Pe jul 25, 2003 7:45 am

Jaz sem pa bolj skromen in bi bil vec kot zadovoljen tudi z njim :P ...in verjemi, da to ne samo en dan 8) Sem ga tudi jaz ze fural in mi je kar zrasel k srcu. Predvsem, ko se spustis iz Godovica proti Idriji in gres naprej do Bovca. Joooooj kako sem takrat sele ljubil ovinke... :twisted:

Uporabniški avatar
Radman
Novinec

Napisal/-a Radman Po jul 28, 2003 7:50 am

Jest sm mogu desn čevelj sezut, da sem se sploh do gas pedala dokopal. :D
Ok, če bi mi ga šenkal, ne rečem, bi ga rade volje vzel, ampak da bi dal pa 8 mio za tak avto... raj si cliota V6 nabavm.

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Po jul 28, 2003 12:10 pm

E fantje zakaj so to sanje pa še vašega kolega malo preveč obtužujete ka ni to lepo če bi tako darilo dobili vi od vaše punce takoooo lepo darilo.Meni bi se zmežalo na licu mesta pa čeprav samo za tri dni .
Res škoda da teka ni pri nas v sloveniji.
LP TIGRICA

NEON KAKO JE BILO NA MORJU????

Uporabniški avatar
matic
Nov uporabnik

Napisal/-a matic To jul 29, 2003 11:29 pm

Kaj pa Porsche slvenija in vzet na testno voznjo enga cabrioleta?! :roll:
Ali pa Audi TT, ali kaj podobnega,.. kako corveto bos resda bolj tezko dobil, ampak kaj manjsega pa ze.. Kak Jaguar, hudga mrecedesa, unga malega kabriota? Audi, bmw, porsche..?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost