maky, ja bi vzel dizla pa se ne vozim tako veliko. šiht mam doma tako da večino kilometrov naredim ob vikendih če grem kam dlje. na leto sekam komaj do 20.000.
nekaj časa sem imel v mislih peugeota 206 1,6 16V, ker naj bi letel tja do 210, vredu potegnil in malo pokuril, ampak teh avtov je na cesi toliko kot je blo včasih stoenk, pa še nekam majhna lupinica se mi zdi.
Kot so ze drugi povedali. Vsekakor vzemi 1.8T, ce ne tega pa TDI. Ker z 1.6 ali 1.8 bos pomoje tam tam z porabo ce primerjas z 1.8T. Ko bos pa rabil moc pa vemo kje smo. Pravis da si bolj umirjen, no potem je brezveze kaksne atmosferske motorje. Ata ima Octavio 1.8T pa prav ne vem ce je bila ze kdaj poraba 8. Me prav zanima koliko bo danes ko bo prisel iz morja.
sem umirjen ampak to samo takrat ko sedi punca zraven. ko je ni, gre pa do daske, če je razpoloženje ta pravo, sploh če se mi kak frajer lima na rit pol pa veste kakšna je procedura...
oba hočva pa met avto ki lepi na zic ko pohodiš gas (pač da čutiš da potegne bolje kot avto od stare mame) a zato ne bi odštela ravno bogastva. iščeva nekaj rabljenega in poskušava doseč en pameten kompromis med ceno, pospeški in porabo.
za avto bi odštel 2.500.000, oz. tudi do 3.000.000 če ne bi blo druge izbire. ko sem gledal 1,6 A3 sem mejo postavu pri 2.500.000. zdej če bi pa 1,8T bi blo pa verjetno treba dat par 100.000 več pomoje.
v mislih sem mel tudi Hondo Civic 1,6 VTI l. '99 ali '00, samo to je druga zgodba. Vem da bi bla cenej od Audija sam mi A3 bolj sede ker se da lahko tako lep styling na njemu narest da je hudo, medtem ko ga pri tej dotični Hondi še nisem videl.
Fotr ma avdija A4 letnik 98 1.6 motor 100 konjev.Res da je avtek verjetn mal težji od A3 avdija ampak neke velike razlike ne bi smelo bit.Torej:
Avtek do 100 km/h pospešuje skoraj enako kot moja petka (1.1 motor) kar je za neki bolj tko športn avtek vsekakor prešvoh sploh če ga misliš še mal olepšat kot si reku.Z mesta je avto hudo len in vsekakor ni za mlade voznike ki si želijo mal več adrenalina.Končna je nekje do 180(po števcu) za kaj več pa ga že morš ornk tišat.Poraba pri,ko ga vozi fotr, znaša od 7-8. Medtem ko je pri men, ko sem ga vozu presegla krepko prek 10l! Tko da men se zdi za vsaj mal bolj športen in adrenalinski užitek 1.8T al pa 1.9tdi kr super izbira vsaj če bi jaz izbiral bi se odločal izključno med tema dvema.
Upam da sem kaj pomagu pa LP
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
Ja saj a3 z športno opremo tud ni kaj ful udobnejši od vti-ja!!!
Za taki denar ,ki ga maš na razpolago pa lahko zelo dober nakup nardiš!!!
Vekakor kupi 1,8T ne bo ti žal!!
2,5 m do 2,8m evo!!
ker jim je še zdaj cena padla ,ko je novi zunaj!!
samo je pa tud odvisno od opreme kaj ma!!!
Jaz sem se svojega odločo prodajat!! heh