Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali ste kdaj povozili mačko?

da
61
36%
ne
110
64%

Skupaj glasov : 171

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare So apr 21, 2007 9:07 am

Joj kaka super tema :D :!:

1 x peljal čez malo miško. Ker je bila full pozna ura (v okolici MB) sem šel ven pogledat kak je z njo, in verjeli ali ne je mala bila v takom šoku da se je kar tresla. Mislo sem da bom umrl od smeha, pol sem jo z neko plastiko na travnik vrgel. PREŽIVELA!

1 x pa sem nekemu kmečkemu pesu čez taco z zadnj desno kolo peljal. Kužiju to ni bilo všeč je zarenčal in vgriznil v zadnje vrate tak da še danes imam prasko od njegovih zob. ČUDAK!

lp, ;)

Uporabniški avatar
Elantrinho
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a Elantrinho So apr 21, 2007 9:12 am

Zaenkrat še ničesar nisem povozil in upam,da bo tko tudi ostalo.Sm pa meu enkrat srečo,da nisem zbiu srne,ker je šlo za centimetre.

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 So apr 21, 2007 9:16 am

VET je napisal/-a:4 mačke, 2 psa, 2 zajca, 2 ježa, 1 srno, 1 konja (ne hudo), 1 kragulja in cca. 10 vrabcev in eno miš ... :)

Večina na AC vključno s konjem (višnjegorski) :roll: ..... najbolj nenavadno pa hkrati mačka, kragulja in miš - kar naenkrat so uleteli vsi trije na isti kup tik pred menoj ... nisem mogel nič - je samo počilo. :shock:

Je*** ga .... v 1 mio km se nabere. :?

No eni si s svojim "ulovom" zaslužite že častno članstvo v lokalni lovski družini. :D

Drugače pa še nisem povozil drugega kot kakšne miši ali pa vrabča.

Sem pa že večkrat razmišljal o tem, da brezglavo zaviranje in izogibanje ni ravno dobra varianta. Že nekajkrat sem skoraj zapeljal s ceste, da sem ubogemu mačkonu rešil eno izmed 9 življenj. Bolj kot to me skrbi, da bi nekoč rešil kakšno mačje življenje, namesto tega pa vzel človeško.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc So apr 21, 2007 9:21 am

Ma sej to so pa zbegane zvali, sploh srne, tolk casa caka zravn ceste vsa zbegana da pride en avto, pol pa direkt pred avto skoc in mas pizdarijo. Ponavad se kksna budala najde k kksno srno zbije folk, kt jo ne razmesar glih nevem kaj, in potem pride kksn pametnjakovic in srno v prtlaznik in cao :-P

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So apr 21, 2007 9:32 am

Še nič, enkrat sva z mojim uletela v trop 4-ih srn, ki so se zapodile čez cesto... Hvalabogu so bile nekako 3 pred nama in ena za nama, vmes nobene, tako da ni bilo nič... Le srce v gatah :P

Mačke sva že kar nekajkrat obšla, 2x z bremzanjem na ful (sredi noči, nikogar za nama). Še dobr da ravno nove letne gume gor, k so se res izkazale.

Sem pa na cesti jaz našla svojega mucka, ki ga je očitno nekdo zadel dovolj močno, da je negibno obležal ob robniku. :cry:

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O So apr 21, 2007 9:34 am

Nisem še nič zbil, sva pa s kolegom en teden nazaj skoraj srno nabila ko je skočila direkt pred avto podnevi. Čaka, čaka, čaka, skoči. :?

svizc je napisal/-a:...in srno v prtlaznik in cao :-P

Ja kaj pa češ? Če maš že škodo na avtu boš pa vsaj na kupovanju mesa mal pršparu. :D
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So apr 21, 2007 9:41 am

In po možnosti je srna kej bolna in pomrete vsi, ki ste jo jedl. :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So apr 21, 2007 10:33 am

snoopek je napisal/-a:nisem je še povozil! bi mi blo vrjetn ful hudo če bi jo, kr mam ful rad mačke!

enako. Bi pa hmal enga ponoč povozu, ko se je znajdu na cesti.
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So apr 21, 2007 11:05 am

Nisem še trenutno nobene živali povozil...hvalabogu :lol:

Vidim pa da eni mate kar lepo kariero za sabo hehe :twisted:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky So apr 21, 2007 12:30 pm

sam žabo z motorjem.. :? :lol: z avtom pa še k sreči nič...sma pa lih zanč, k mi je kolega prpelu pokazat BMWja k si ga je mama kupla,sma šla seveda da test drive---->po 500m we have a cat down :?

Sm pa 1x u 5em razredu k sm hodu v šolo vidu, k je sosed mi povozu mojo mačko... :x :( ni blo lepo za videt :?
no to je to.. :D ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 So apr 21, 2007 12:44 pm

sam srno 1x, mačka se bl težko povoz, saj pr ns v vas... :D ja srna je pa skočila pred avto....tko da....
Najlepše šele pride. :)

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn So apr 21, 2007 12:52 pm

Pelte se iz vodic prot zbilam pa bote vidl kok žab oste povozil ni šans da se umakneš ker jih je tok, se ti kr mal gadno zdi vozt ker skos neki ropota. Drugač pa sm enkrat mačka pa je preživu, me je čez 2 dni spet čaku za cesto sam ni hotu še enkrat probat :lol:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 So apr 21, 2007 1:01 pm

Mad je napisal/-a:... no pa dajmo ... Dihurja , mačko 2 x , goloba , zajca , divjo svinjo in vrabca - zapičil se mi je skozi masko v hladilnik in ga prebil ... L.p. Mad

hehe :twisted: :P :lol:

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So apr 21, 2007 1:05 pm

z Z4 je sel kot namazan, z prejšnim bemfom se je pa zataknu v podvozje in sm ga še 50m vleku odspodi. Bed filing, kr ni hotu vn it :cry:
Slika Slika

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 So apr 21, 2007 1:19 pm

Jaz ene 3 mačke 2 mladiča v Bovcu se lepo peljemo v koloni in se na desni strani igra ene 5 mačkov mladiči je bilo eno veliko dvorišče in naenkrat bumm 3 je na cesto pred avte nič in ko pridejo čez se nenkrat obrnejo in glih pod moj avto je sam tok tok nardil in sta dva popadala koj. Ta tretji pa grem iz nočne službe in ga vidim v kanalu ene 60 m stran in glej ga spet pod avto in bumm je padu za robom pa nisem vozil več kakor 60 ko sem ga opazil. Pa še enega netopirja sem pobral izza prednje maske je bil že čisto izsušen hehe.

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost So apr 21, 2007 1:51 pm

Zaenkrat še nisem nobene živali povozil, hvalabogu kr jih mam rad, sm se pa enkrat pelu čez Romsko naselje nekje pri Škocjanu s petko od kolega, pa kr naenkrat začne proti sprednji levi gumi pes teč, bolj ko sm se umikal bolj ga je gnalo pod kolesa, ne vem najbrž je bil nagnjen k samomoru, bi se pa skor jst u drevo poču k sm se mu izogibu.
Slika

Uporabniški avatar
Leonardo
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Leonardo So apr 21, 2007 2:10 pm

hvala bogu te izkušnje še nisem mel..
mi je blo že takrt ene žabe žov k jo je fotr zbil :/

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So apr 21, 2007 3:12 pm

z avtom žvat ni težk trofit.men se je mlada srna v srednjo kolo(sredi noči) zaletela ( s štirko seveda).pa mal je mankal pa bi glavo skoz vilce potisnu...škoda...dober golaž bi bil...
2x sm zgazu mačko (s štirko seveda) oba preživela (1.lajf manj).pa kolegu je tut en muc skoču pred avtu.pelama se 30 pa na hitro zažlajfa tako da je avto kolo blokiral.mačka je pa pod kolesom prijelo pa mu sprednje noge scefral.dala muca v avto.se pelama 1 kilometer do enga veterinarja. sreči je mel doma inekcijo. potem pa sva muca seveda lepo pokopala.bogi muc. pa še tak je bil ko v reklami za wiskas

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 So apr 21, 2007 3:43 pm

1x mačko 3xzajca ampak škode ni blo nobene razn krvavih gum
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

žmiguc
Nov uporabnik

Napisal/-a žmiguc So apr 21, 2007 3:44 pm

Ma ne vem, nism štel .... mislim da ene 3 do 5 mačk, eno kokoš in eno srno, ki je btw preživela saj jo je samo zvrnlo po cesti, se je pobrala in jo popihala dalje ...

LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov