-=davor=- je napisal/-a:Brouky je napisal/-a::shock:pa ka si nor mal...
![]()
![]()
![]()
sam na začetku je napisu da nima dnarja da bi ga kupval...Ka mislte da ne bo še več zapravu za to da ga bo sam naredu
![]()
za model H1 je cena nekje 40 - 50 mil sit, tako da je njegov vložek še vedno drobiž
traktor TDI je napisal/-a:-=davor=- je napisal/-a:Brouky je napisal/-a::shock:pa ka si nor mal...
![]()
![]()
![]()
sam na začetku je napisu da nima dnarja da bi ga kupval...Ka mislte da ne bo še več zapravu za to da ga bo sam naredu
![]()
za model H1 je cena nekje 40 - 50 mil sit, tako da je njegov vložek še vedno drobiž
Ma rabljeni se začnejo pri 40.000€ že lepi, tako da ne o tem, da pride 200.000€. Ta njegov bo samo oblike takšne, še vedno to ne bo HUMMER, zapravil pa bo ziher več kot 40.000€. Bi raje kupil dobro ohranjenega rabljenega, bi vsaj imel to kar hoče.
nebivedu je napisal/-a:
Ne nakladaj, cena njegovega hummerja bo prišla okoli 8000 dolarjev. Ford bronco je imel doma in ta je bil donator za podvozje. Še vseno pa je to boljše podvozje kot od original hummerja, ki pa je v originalu od chervolet tahoe. Motor bo manj požrešen, pleh je pa pleh.
Edino, kar ima original več, so bočni reduktorji, kar pa bo najbrš delno rešil z 100% zaporo prednjega in zadnjega diferenciala.
Templar je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:
Ne nakladaj, cena njegovega hummerja bo prišla okoli 8000 dolarjev. Ford bronco je imel doma in ta je bil donator za podvozje. Še vseno pa je to boljše podvozje kot od original hummerja, ki pa je v originalu od chervolet tahoe. Motor bo manj požrešen, pleh je pa pleh.
Edino, kar ima original več, so bočni reduktorji, kar pa bo najbrš delno rešil z 100% zaporo prednjega in zadnjega diferenciala.
Glede vsega ostalega se strinjam samo dodajam da ima podvozje od Tahoe H2 in ne H1.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov