lenivec je napisal/-a:vbistvu ni vse samo v rednih servisih, kaj pa registracija, ki j pri dizlu dražja, pa potem kaki stroški ki niso nekak redni, ampak se dogajajo.
je že blo dostikrat povedano da se splača pri dosti kilometrih na leto, taki pa v slo ni kaj preveč
trafo66 je napisal/-a:pa kaj boš z dizlom klinc pršparau. cena nafte je skoraj enaka kot benz . avto dizel je dosti dražji in če hočeš imeti stroj ki ma obilo kilovatov bo zelo težko poraba pet šest litrov. samo več . vzdrževanje je tudi dosti dražje. jaz bi si lahk kupu dizla sploh ni težav ampak mislim da je vožnja dražja. edin če bi mel kakega golfa d z 40 kilovati ali podobno. rad se vozim z avtom ki ima okrog 150 ks in tak ni noben pretirano varčen.
mirco je napisal/-a:trafo66 je napisal/-a:pa kaj boš z dizlom klinc pršparau. cena nafte je skoraj enaka kot benz . avto dizel je dosti dražji in če hočeš imeti stroj ki ma obilo kilovatov bo zelo težko poraba pet šest litrov. samo več . vzdrževanje je tudi dosti dražje. jaz bi si lahk kupu dizla sploh ni težav ampak mislim da je vožnja dražja. edin če bi mel kakega golfa d z 40 kilovati ali podobno. rad se vozim z avtom ki ima okrog 150 ks in tak ni noben pretirano varčen.
Če se prišpara? Se, sam znajdet se je treba. Kupil mondeota 1.8 d98. l. Mislim da mi pri normalni vožnji pije pod 7 litrov. Ker pa mam dobavitelja nafte in mi jo proda po 140€ sodček pač nbom gledal da so vrtljaji nad 2500.
Dariooo je napisal/-a:...ce bi pa imel recimo cliota cdi (al kake dizle ze ima renault) bi bila poraba recimo 5 pa do max 6-6.5l/100km (clio je podobne oblike kot moj avto, ki ima1100kg)
mega_ne je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:...ce bi pa imel recimo cliota cdi (al kake dizle ze ima renault) bi bila poraba recimo 5 pa do max 6-6.5l/100km (clio je podobne oblike kot moj avto, ki ima1100kg)
reno ma dcipa 6 do 6,5 NIKOLI ne vidiš (tut če ga v prvi cel tank voziš
) 5ka je čis uredu cifra, če si pa norc je MAX 5,5
mega_ne je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:...ce bi pa imel recimo cliota cdi (al kake dizle ze ima renault) bi bila poraba recimo 5 pa do max 6-6.5l/100km (clio je podobne oblike kot moj avto, ki ima1100kg)
reno ma dcipa 6 do 6,5 NIKOLI ne vidiš (tut če ga v prvi cel tank voziš
) 5ka je čis uredu cifra, če si pa norc je MAX 5,5
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov