White light je napisal/-a:8AK je napisal/-a:Tisti ki niso vozli 75 nevejo kak dobra lega je voznja z 75..
drži ampak nekateri vseeno trobijo v tri krasne in si tega ne pustijo dopovedat
BAK pusti jih naj trobijo kaj hočejo,mi kateri smo oziroma še vozijo 75-tke pa vemo kak je ta avto dober...
trafo66 je napisal/-a:očitno so tukaj sami mladinci. jaz sem konec osemdesetih let bral celo goro testov iz raznih avtomobilističnih revij in nikjer niso hvalili alfe 75 nikoli . so pa novinarji vedno grajali lego na cesti s tem avtomobilom. drugače jaz skidam kapo alfam in si bom kako enkrat kupu ampak tale 75 je pa najslabša izbira.
... dej vzami meter pa izmeri Saab in Alfo 147 pol poglej kolika je razlika med medosno in medkolesno - to je tista nepomembna podrobnost ki iz tebe kot pametnega moža dela b***** ... pa še - povej mi letnik 9-3 kateri je bil ? meni se je zdel potovalni udoben avtobus z katerim sigurno nikoli ne bi šel vozit hitro tistih ovinkov kjer tebi 147 beži spredajmikko je napisal/-a:No za 147 lahko povem, da lega ni najboljša, pa imam športno podvozje...Pri visoki hitrosti na avtocesti ne rečem, je super. Ampak po ovinkih , full hitro sprednji konec ven odnese , dobro , je odvisno tudi od asfalta, to je res. Sej bad ni, samo ni pa to neki tako, kot npr. pri Saab 9-3, ki ima pa meni najboljše podvozje kar sem jih vozu
mikko je napisal/-a:No za 147 lahko povem, da lega ni najboljša, pa imam športno podvozje...Pri visoki hitrosti na avtocesti ne rečem, je super. Ampak po ovinkih , full hitro sprednji konec ven odnese , dobro , je odvisno tudi od asfalta, to je res. Sej bad ni, samo ni pa to neki tako, kot npr. pri Saab 9-3, ki ima pa meni najboljše podvozje kar sem jih vozu
fiatpowered je napisal/-a:Zakaj se govori da je bila alfa 75, še zadnja PRAVA alfa ki so jo naredili. Od te naprej naj bi delali samo še NE PRAVE alfe, karkol že to pomeni. No dajmo zdaj tu ugotovit kaj pomeni prava alfa in kaj neprava(verjetno je mišljeno poženščena alfa). Ker mi gre na falus ko folk kr neki v tri dni nabija, zato ker so stari fotri(prdci) ugotovili da od alfe75 delajo samo še neprave alfe(in zdaj podmladek ponavlja za temi prdci, da izpade brihtno u 3 pm), kaj pa je potem za te prdce alfa 147 GT, verjetno avto za babe kajne.![]()
No da vidimo če bo kdo znal utemeljit to tezo, ker če tega tu zdaj ne bo noben naredil bomo ta mit ovrgli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov