traktor TDI je napisal/-a:Drugič raje na mestu pokličite policijo in povejte kaj se je zgodilo (npr. odvzem prednosti, naglo pospeševanje in bremzanje, nenakazovanje smeri,...), in naj se oni s tem ukvarjajo, se bodo zapeljali po ulici in preverili, če bodo kje v bližini (ga poiskali, ni nemogoče najt nekoga, za katerega se ve, da je trenutno na točno določeni točki) kot pa da za hrbtom govorite in brezglavo obtožujete.
traktor TDI je napisal/-a:Pa se vam zdi to pametno pisat registrske po netu in ljudi obtoževat? Ko bo človek prebral, da se delate norca z njega na podlagi svojega subjektivnega mnenja in ga blatite (preko znane registrske in vrste avta - modri vts al kaj je), še lahko kdo tu gor konkretno nasrka zaradi nepremišljenega pisanja.
Drugič raje na mestu pokličite policijo in povejte kaj se je zgodilo (npr. odvzem prednosti, naglo pospeševanje in bremzanje, nenakazovanje smeri,...), in naj se oni s tem ukvarjajo, se bodo zapeljali po ulici in preverili, če bodo kje v bližini (ga poiskali, ni nemogoče najt nekoga, za katerega se ve, da je trenutno na točno določeni točki) kot pa da za hrbtom govorite in brezglavo obtožujete.
Ko bi policija dobila več takšnih prijav o "divjaku" na cesti, bi pa že lahko nekako ukrepala, vsaj z opozorili (teženjem).
phoebus je napisal/-a:modra fiesta ST
traktor TDI je napisal/-a:Pišem, da vas prestrašim. Mogoče bi pa se tukaj našla moja tablica. Kaj pa potem?![]()
![]()
Preveč je pacientov, ki prehitro obtožijo druge, da divjajo. V kolikor bi začeli objavljat tablice, bi bilo 4/5 tablic ziher od ljudi, ki so velikokrat vozili po omejitvi ali to želeli, pa jim en pametnjakovič ni pustil, s svojimi 50kmh pri dovoljenih 90kmh. Saj veste kako piz...., ko se jih prehiti pri njihovih "nadzvočnih" 70kmh.
Potem bi pa ta pametnjakovič limal mojo tablico na net. Takrat bi moral pa jaz začet piz...!
esem je napisal/-a:(BTW - se spomnete divjanja Mate-ta lani po hrv. Istri? Ve kdo kaj novega o tem - so vse prikrili?)
MacTron je napisal/-a:esem je napisal/-a:(BTW - se spomnete divjanja Mate-ta lani po hrv. Istri? Ve kdo kaj novega o tem - so vse prikrili?)
nic prekritega "...Ozlijeđenih nije bilo, nastala je samo materijalna šteta"
samo hrvati in njihovo "podjeb.... v naslovu"
http://www.parentium.com/prva.asp?clanak=9611
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov