Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po maj 07, 2007 5:17 pm

nejko307 je napisal/-a:
Shket je napisal/-a:Avtohiša je kriva ker si ti tak nesposoben da ne znaš presoditi o stanju pnevmatik?

Bravo.

točno....in kaj bi lahko on sedaj naredil :?: .....v 5 dneh lahko gume totalno zrabiš...drugi vzrok ja pa tudi zakaj si letel z ovinka :idea: .....

...ma pa res zanima kaj si hotel dobiti od od avtohiše......mogoče nov avto :!:

se podpišem, kaj takega še pa nisem slišal :P

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Pe maj 11, 2007 2:17 pm

JA glede novo pa že staro tak primer smo imeli mi vozniki pri Kitajcu je kupil vsaj 40 NOVIH zimskih gum Kumho :shock: :shock: :shock: a so bile stare 4leta in pol , se sploh ni dalo iz polnega snega ven pridit in v mokrem je kar plesalo kakor , da so gor nove Efekta+ :D z rabljenimi Eskimo s 3 pa za šalo , sem jih jaz imel na svoji 5ki zadaj pa nove obnovljene nikoli problema tudi v mokrem ne 8)

Uporabniški avatar
W_Golf
Novinec

Napisal/-a W_Golf Pe maj 11, 2007 3:42 pm

Ivan36 je napisal/-a:JA glede novo pa že staro tak primer smo imeli mi vozniki pri Kitajcu je kupil vsaj 40 NOVIH zimskih gum Kumho :shock: :shock: :shock: a so bile stare 4leta in pol , se sploh ni dalo iz polnega snega ven pridit in v mokrem je kar plesalo kakor , da so gor nove Efekta+ :D z rabljenimi Eskimo s 3 pa za šalo , sem jih jaz imel na svoji 5ki zadaj pa nove obnovljene nikoli problema tudi v mokrem ne 8)

Bedarija, obnovljene pnevmatike se za en drek....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe maj 11, 2007 3:45 pm

W_Golf je napisal/-a:
Ivan36 je napisal/-a:JA glede novo pa že staro tak primer smo imeli mi vozniki pri Kitajcu je kupil vsaj 40 NOVIH zimskih gum Kumho :shock: :shock: :shock: a so bile stare 4leta in pol , se sploh ni dalo iz polnega snega ven pridit in v mokrem je kar plesalo kakor , da so gor nove Efekta+ :D z rabljenimi Eskimo s 3 pa za šalo , sem jih jaz imel na svoji 5ki zadaj pa nove obnovljene nikoli problema tudi v mokrem ne 8)

Nekateri imamo obnovljene pnevmatike na avtomobilih, ker stanejo enkrat manj kot nove. Pa z njimi ni nobenih problemov, ker to niso več tiste stare nalite gume, kot so bile včasih, ko so celi kosi gume stran letel. Zdej so tudi nalite že dovolj kvalitetne.

Nalite gume, ki jih imam na avtu so pa takele.
Slika

Nalita guma, ki vseeno zdrži ogromno.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI Pe maj 11, 2007 3:56 pm

nebivedu je napisal/-a:
W_Golf je napisal/-a:

Nekateri imamo obnovljene pnevmatike na avtomobilih, ker stanejo enkrat manj kot nove. Pa z njimi ni nobenih problemov, ker to niso več tiste stare nalite gume, kot so bile včasih, ko so celi kosi gume stran letel. Zdej so tudi nalite že dovolj kvalitetne.

Nalite gume, ki jih imam na avtu so pa takele.
Slika

Nalita guma, ki vseeno zdrži ogromno.
adijo kak profil,to pa prideš na Triglav ;)
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Pe maj 11, 2007 4:09 pm

Kera dimenzija je to nebivedu? zgledajo nekam ozke pa visoke :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe maj 11, 2007 4:58 pm

195/80/15 - dimenzija kot jo predpisuje proizvajalec avtomobila - čist po homologaciji.
Old subarus never die, they just get faster!

dsf
Nov uporabnik

Napisal/-a dsf To maj 15, 2007 12:10 pm

Kje je pa kakšna lamela ? Te kocke so samo za po travi in blatu, asfaltu pa jih jaz ne bi kazal.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To maj 15, 2007 1:43 pm

Lahko teb k maš 4X4 :vc
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov