Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Po maj 14, 2007 2:44 pm

comfortably numb je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Gremo blokado narest ? :D

:wiihuu :wiihuu :wiihuu

Pa še dlje časa bomo pol lahko gledal Exibita... :mrgreen:

Exibit - :noro :noro...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr maj 16, 2007 12:26 pm

Jih je kdo videl?

New MMS from Team Maserati3200 - Canio
Slika
welcome to italy... finally
MMS recieved 2007-05-16, 12:24 from Team Maserati3200 - Canio

Nekateri pa mislim da so še na Hr..

Uporabniški avatar
HardGain
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a HardGain Sr maj 16, 2007 2:54 pm

dobro da so jih nasi na meji zafrkavali in pregledovali, ce ne ne bi niti vedli da so v Sloveniji
As modas passam, o que é belo permanece.
406 Coupé Slovenija

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr maj 16, 2007 3:11 pm

Nixxon je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Armin, Festina, GGG in ostali nehajte moralizirat tukaj na forumu. Tema naj teče o Top Run-u. Če si mate kaj drugega za povedat si dejte prek PM-ja al pa pojdite na drug forum (www.vijavaja.com bo primeren)!

Za zdej sem poste pobrisal. Če se ne boste držali zgoraj napisanega pa bom zaklenu temo.

Kera bedarija. Torej se o drugi plati takega "dirkanja" ne sme govorit. Klinc pa tako pristranski moderatorji. :roll: :?

Plat drugega dirkanja?
Zarad mene si naredi temo o nevarnostih dirkanja po cesti pa piši not kolk te je volja. V tej temi je pa govor o Top Runu, sepravi naj se govori o dirki!
Kakor hitro bote (bodo) začeli modrovat o nevarnostih tega pa bosta nastala 2 tabora in bo kreganje in tema bo šla v falus.

PS:
In kje je kaka pristranskost s strani mene. Maš ti z moje strani kakšne prepovedi pisanja, si lahko kdo privošči da piše bedarije pa mu pustim tebe pa takoj pobrišem?
Ne vem, če ti to tako vidiš bo že držalo :roll:
Naj se tema nadaljuje. Če mi maš kaj za napisat mi dej na PM.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Sr maj 16, 2007 5:11 pm

da wes pomirim da kot kaze tukaj so fantje ze cez slo
;)

http://www.gt3000.com/home/index.php?id=136
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr maj 16, 2007 5:54 pm

Naši policaji so spet srali na carini :roll:

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Sr maj 16, 2007 6:13 pm

H2 je napisal/-a:Naši policaji so spet srali na carini :roll:

ubistvu so opravljali svoje delo ce mene prasas ;)

biggie
Nov uporabnik

Napisal/-a biggie Sr maj 16, 2007 6:52 pm

Take "dirke" so zbiranje raznih dokazovanja željnih osebkov, ki se na kakršnikoli pravi dirki nikoli ne bi mogli dokazati, oziroma bi se verjetno osmešili. Ker pa so povrh vsega ti vozniki še večinoma nesposobni upravljati s tako močnimi avtomobili, vseeno pa hočejo "dirkat" in se važiti pred radovedno množico, imamo hitro rezultat iz Makedonije.
To so navadna j***a in kdor to podpira je b****.

Uporabniški avatar
dEjaN_
Novinec

Kraj: dolenjska

Napisal/-a dEjaN_ Sr maj 16, 2007 7:02 pm

človk kaj ti ni jasno...če teb zadeva ni ql še ne pomen da smo ostali ki to podpiramo bedaki :roll: :bonk

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Sr maj 16, 2007 7:04 pm

biggie si mogoče na to pomislil da se nakteri radi vozijo z svojim avtom? Meni tudi ni lepšega kot se nekje čez nepoznane kraje vozit in vozit, brez da bi prav vedel kaki bo moj cilj

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr maj 16, 2007 7:08 pm

.... ma če greš 200+ vidiš kraje v bolj, no, impresionistični podobi :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr maj 16, 2007 7:11 pm

Mislim, da pri 200 to bolj na kubizem vleče. :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Sr maj 16, 2007 7:15 pm

Makedonski asfalt pa na abstraktno. Če je kaki flek na njem ostal.

biggie
Nov uporabnik

Napisal/-a biggie Sr maj 16, 2007 7:31 pm

blindek je napisal/-a:biggie si mogoče na to pomislil da se nakteri radi vozijo z svojim avtom? Meni tudi ni lepšega kot se nekje čez nepoznane kraje vozit in vozit, brez da bi prav vedel kaki bo moj cilj

Dokler je to navadno kruzanje je vse ok in fina zamisel, veliko lepih avtov na kupu-super za videti. Ko pa to udeleženci začno obravnavati kot dirko in se prelevijo v šumaherje pa osnovni namen prireditve zbledi in ti prepotentneži začnejo ogrožat okolico.
In da, kdor to podpira je zame b****, obstaja namreč veliko drugih krajev, kjer vidiš še hujše avtomobile v pravi akciji, pa ne ogrožajo nikogar razen sebe. Idealna prilika je npr. 26. tega meseca na Hockenheimringu, kjer se bodo zbrali najhujši avtomobili vseh večjih tunerjev in se pomerili med sabo.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr maj 16, 2007 7:37 pm

biggie je napisal/-a:Dokler je to navadno kruzanje je vse ok in fina zamisel, veliko lepih avtov na kupu-super za videti.

torej ce se prav razumemo ..odobravas t.i. turisticne rally-je (edn npr se je zgodil predlanskim iz lj od poreca in nazaj...)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Napisal/-a Festina Sr maj 16, 2007 7:43 pm

spet ste zasli iz teme ;) predlagam da se tole zapre ker nikamor ne pele?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če maj 17, 2007 9:07 am

dEjaN_ je napisal/-a:človk kaj ti ni jasno...če teb zadeva ni ql še ne pomen da smo ostali ki to podpiramo bedaki :roll: :bonk

Ja ste, moje mnenje. Raje podpirajte legalno dirkanje na zaprtih cestah, kot pa tole kvazi-dirkanje.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če maj 17, 2007 10:52 am

McLaren je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Armin, Festina, GGG in ostali nehajte moralizirat tukaj na forumu. Tema naj teče o Top Run-u. Če si mate kaj drugega za povedat si dejte prek PM-ja al pa pojdite na drug forum (www.vijavaja.com bo primeren)!

Za zdej sem poste pobrisal. Če se ne boste držali zgoraj napisanega pa bom zaklenu temo.

Kera bedarija. Torej se o drugi plati takega "dirkanja" ne sme govorit. Klinc pa tako pristranski moderatorji. :roll: :?

Plat drugega dirkanja?
Zarad mene si naredi temo o nevarnostih dirkanja po cesti pa piši not kolk te je volja. V tej temi je pa govor o Top Runu, sepravi naj se govori o dirki!
Kakor hitro bote (bodo) začeli modrovat o nevarnostih tega pa bosta nastala 2 tabora in bo kreganje in tema bo šla v falus.

PS:
In kje je kaka pristranskost s strani mene. Maš ti z moje strani kakšne prepovedi pisanja, si lahko kdo privošči da piše bedarije pa mu pustim tebe pa takoj pobrišem?
Ne vem, če ti to tako vidiš bo že držalo :roll:
Naj se tema nadaljuje. Če mi maš kaj za napisat mi dej na PM.

Kje je tu pristranskost? Mogoče v tem, da vsako nasprotovanje takoj označiš za moraliziranje? Da ljudi, ki so sposobni zavzeti kritično distanco (to ni isto kot moraliziranje, s tem se verjetno strinjaš), pošiljaš na Vijavaja forum? Da taka moraliziranja nimajo kaj počet na forumu - čeprav se govori predvsem o (ne)varnosti take zabave bogataških sinčkov? Ker to kaj drugega kot adrenalinska (tudi glede tega bolj boga) zabava ni - je to zate res dirkanje? Na javnih cestah, kjer spravljajo v nevarnost nas, naše sorodnike, prijatelje, znance? Ob hitrem naraščanju števila žrtev na naših že tako krvavih cestah.

Se morajo res tudi oni vpisati v našo statistiko - po možnosti na račun koga nam bljižnjih, da bo nekatere razsvetlilo? In govoriti o takih dirkah - to, da se dogajajo na javnih cestah, je bistvena značilnost takih dirk!! Torej lahko govorimo o itinerarijih, o vrstnem redu (ki ga največkrat itak ni), o hotelih, kjer bodo spali, o cestah in krajih, ki jih bodo razsvetlili in počastili s svojim izjemnim dirkaškim znanjem, o hitrostih, ki jih bodo dosegali na javnih cestah, o prikolicah in čolnih - ne smemo pa govoriti o najbolj bistvenih značilnostih in skupnih lastnostih teh dirk - da so to le borne adrenalinske zabave kot kompenzacija izkrivljenega dojemanja realnosti in pomanjkanja resničnih vrednot nekaterih bogataških sinčkov.

To ti ne govorim kot moderatorju, to ti govorim kot navadnemu souporabniku. Če bi ti govoril kot moderatorju, bi bile besede manj prizanesljive, analiza tvoje "nepristranskosti" pa bolj ostra. A že tako ti Gumballovci, Cannonballovci in TopRunnerji niso vredni krega med nami in našega časa. Normalno je, da se ob eventih tako dvomljivega slovesa takoj ustvarita dva tabora (priden :lol: in moralizatorski :P ), manj normalno je, da se zaradi takih razvajenih bogatašev kregamo mi med sabo :evil: , še manj normalno pa je, da se ravno te bistvene značilnosti takih eventov skuša prikriti, ostalo je pa vse dovoljeno (vključno s pošiljanjem v Philadelphijo). Samo zato, da tema ne bo šla v falus? :shock:

Če nekaj smrdi po dreku, je to verjetno res drek, ne glede na to, v katerem peskovniku se nahaja.

lp

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Če maj 17, 2007 11:51 am

tole o sinih bogatašev verjetno ni res, saj tukaj sodelujejo večina ljudje srednjih let in tudi kaki 25let star, kateri je verjetno prej staršem kaj kupil kot pa obratno, saj niso vsi kot Paris Hilton...

Drugo pa je to da po tej tvoji logiki, več noben ferrari,lamborghini,itd. nebi smel na cesto, ker z tem ogroža druge in je smrtno nevaren saj on vedno leti nad 200km/h... :roll:

Raje naj en ta z takim avtom leti 150 kot pa en z jugecom 120...

nevem kaj vas tak moti da se tile bogataši peljejo po evropi? Če vas ne zanima ne gledat, saj se ne peljejo po vaši cesti in vas ogrožajo...
Nikoli še pri takih dirkah ni nihče nič rekel, dokler ni bilo nesreče pri Gumballu. Kaj moraš se zgodi. Saj se nonstop dogajajo nesreče

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Če maj 17, 2007 12:03 pm

take dirke so narejen samo zato da pritegnejo pozornost.če se bi jim šlo samo za dirkanje ali karkoli bi to naredili tako da ne bi bilo preveč opazno. tko da to je eno veliko preseravanje.
so kot pičke, rabijo pozornost. in na tak način jo tudi dobijo.
gassssssssssssssssss
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov