comfortably numb je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Gremo blokado narest ?
![]()
![]()
![]()
Pa še dlje časa bomo pol lahko gledal Exibita...
Exibit -

Nixxon je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Armin, Festina, GGG in ostali nehajte moralizirat tukaj na forumu. Tema naj teče o Top Run-u. Če si mate kaj drugega za povedat si dejte prek PM-ja al pa pojdite na drug forum (www.vijavaja.com bo primeren)!
Za zdej sem poste pobrisal. Če se ne boste držali zgoraj napisanega pa bom zaklenu temo.
Kera bedarija. Torej se o drugi plati takega "dirkanja" ne sme govorit. Klinc pa tako pristranski moderatorji.![]()
blindek je napisal/-a:biggie si mogoče na to pomislil da se nakteri radi vozijo z svojim avtom? Meni tudi ni lepšega kot se nekje čez nepoznane kraje vozit in vozit, brez da bi prav vedel kaki bo moj cilj
McLaren je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Armin, Festina, GGG in ostali nehajte moralizirat tukaj na forumu. Tema naj teče o Top Run-u. Če si mate kaj drugega za povedat si dejte prek PM-ja al pa pojdite na drug forum (www.vijavaja.com bo primeren)!
Za zdej sem poste pobrisal. Če se ne boste držali zgoraj napisanega pa bom zaklenu temo.
Kera bedarija. Torej se o drugi plati takega "dirkanja" ne sme govorit. Klinc pa tako pristranski moderatorji.![]()
Plat drugega dirkanja?
Zarad mene si naredi temo o nevarnostih dirkanja po cesti pa piši not kolk te je volja. V tej temi je pa govor o Top Runu, sepravi naj se govori o dirki!
Kakor hitro bote (bodo) začeli modrovat o nevarnostih tega pa bosta nastala 2 tabora in bo kreganje in tema bo šla v falus.
PS:
In kje je kaka pristranskost s strani mene. Maš ti z moje strani kakšne prepovedi pisanja, si lahko kdo privošči da piše bedarije pa mu pustim tebe pa takoj pobrišem?
Ne vem, če ti to tako vidiš bo že držalo![]()
Naj se tema nadaljuje. Če mi maš kaj za napisat mi dej na PM.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov