myster je napisal/-a:pa najbol so nadležni v mestih motoristih...ko nabijajo obrate tak da te kr glava boli
sebaveh je napisal/-a:myster je napisal/-a:pa najbol so nadležni v mestih motoristih...ko nabijajo obrate tak da te kr glava boli
Si kr predstavljamJaz sem skoraj kilometer od glavne ceste doma, pa na tej ravnini tako navijajo, da bi enkrat najraje stopil za cesto in zalučal prvemu cepcu eno ciglo v čelo
![]()
Burnout je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:myster je napisal/-a:pa najbol so nadležni v mestih motoristih...ko nabijajo obrate tak da te kr glava boli
Si kr predstavljamJaz sem skoraj kilometer od glavne ceste doma, pa na tej ravnini tako navijajo, da bi enkrat najraje stopil za cesto in zalučal prvemu cepcu eno ciglo v čelo
![]()
Kaj je bl nadležno.. skuter k se dere k neumen pa ne gre nikamor, ali motor.. k enkrat zarohni in ga več ni?
Ok, ne bom se kregal, ker itak ne bo pomagalo. Amapak... malo pred svojim pragom popucajte pol pa na vse druge pi***te. Velika večina motoristov ti ne bo nikdar pred bajto nabijal gas do daske in zaradi dotičnih osebkov pač posplošujete nek stereotip na vse. Na ravnicah.... a vi pa ne prtisnete v avta, jst ga. Ne bom govoru da sem perfekten voznik, ker nisem , ampak tako nizko se pa veeno ne spuščam da bi za kom kaj metal. In ja.. živim v vasi ob glavni cesti in lepa ravnica je vn iz vasi in zelo redkokateri se drži omejitev, še posebej tisti ki niso iz naših koncev.......
Mah škoda besed... itak tisti kateremu bi blo to namenjeno ne bi razumel....
Lp Burnout
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov