Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PapaDoc
Nov uporabnik

Napisal/-a PapaDoc Sr maj 16, 2007 9:58 am

nic bat bom se preprical da so res ono da jih lahko nalomim :) :twisted: :twisted:

Če te bo že kdo kdaj ustavil, tolko glej, da je res en od teh, da ne boš začel s kijem razbijat po folku, ki se jim je res pokvaril avto. :D :D[/quote]

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Sr maj 16, 2007 10:18 am

Kako mora bit človk tko pokvarjen no, mislim da bi se svet (ljudje) mogli bolj pogumno postavt izmečkom družbe po robu ne pa de se jih boji, pošten človk bi mogu tazga pizduna zgrabt za "kravatlc" ob pomoči drugih u trenutni bližini poštenih ljudi ga obvladat, zvezat in poslat na nek kao "goli otok" kjer bi mogu garat ko črnc (drugače odstrel), in pošteni ljudje bi lahko mirno hodil po ulcah kriminalci bi se pa bal in ne obratno, bog jim mater zahojeno, primitivno, kriminalno, fucking sovražm kriminalce!!

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Sr maj 16, 2007 10:55 am

TooOldVehicle je napisal/-a:Kako mora bit človk tko pokvarjen no, mislim da bi se svet (ljudje) mogli bolj pogumno postavt izmečkom družbe po robu ne pa de se jih boji, pošten človk bi mogu tazga pizduna zgrabt za "kravatlc" ob pomoči drugih u trenutni bližini poštenih ljudi ga obvladat, zvezat in poslat na nek kao "goli otok" kjer bi mogu garat ko črnc (drugače odstrel), in pošteni ljudje bi lahko mirno hodil po ulcah kriminalci bi se pa bal in ne obratno, bog jim mater zahojeno, primitivno, kriminalno, fucking sovražm kriminalce!!

:tomidelej:

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Sr maj 16, 2007 11:25 am

Enkrat se bo nekdo zabil v njih ali pa enega od njih, ki bo skakal po cesti, povozil. Kaj mislite kdo bo kriv?

Bo pisalo... slovenski državljan povozil romuna, ki je ob pokvarjenem vozilu na avtocesti prosil za pomoč.

Takšni niso nikdar krivi, vedno zaradi nepoštenih naJ pošteni.

--> Zato pa, vedno ko jih opazite, poklicat 113, da bodo spucali cesto, ne pa da kličete na radio in ste zvezda dneva, bedaki pa naprej skačejo pred avte.

(več jim damo dela, manj cajta bojo meli za strašit z radarji)

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr maj 16, 2007 11:47 am

Nič kaj novega kar berem,to se vsako leto dogaja, sploh na magistralah in avtocestah lani sem tega doživel još pa još, ja MB-PTUJ relacija sploh Loka in naprej je izredno priljubljen kraj prodajalcev lažnega zlata. Tudi jaz sem imel podobno situacijo sem se enkrat peljal okoli 12 ure dopoldan in kr naenkrat za ovinkom je moški stal sredi ceste in mahal ko budala :lol: itak sem že na daleč videl da je cigo, pa njihove utripalke, polek avta so pa stali še 4je.... samo stisno sem po gasu je mel srečo, da ga nisem zbil mamo mu j***m na sredini ceste stat! potem sem seveda takoj obvestil Radio in so takoj alarmirali. Drugač pa tile nateguni pridejo vsako poletje, takrat je njihov čas zaradi turistov najbolj primeren.
Imajo pa povečini romunske registrske kot na posnetku, potem sem že videl tudi preizkusne nemške tablice in pa francoske....

Policija pa očitno kr pušča, da tile veselo se postavijo kjer čejo in nategujejo in prodajajo..... :roll:
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Gujzer
Nov uporabnik

Kraj: Na soncni strani bohorja

Napisal/-a Gujzer Sr maj 16, 2007 12:08 pm

Tace polamat, vsak naj ima kij v avtu ali pa pol colski ror od vodovoda, pa kr čez kolene. No kaj hočem povedat, da se strinjam z vami.

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr maj 16, 2007 2:36 pm

Škoda da nisem voznik kakega 40 tonskega šleparja. Bi lepo počasi zaviral, da bi oni mislili, da bom ustavil in se začel prot njihovmu avto pomikat 5 na uro. Ampak nebi bremzu, sam porinu bi ga v graben in odpeljal naprej, pol nej se pa znajdejo :lol:

Zgleda da je skor bolš da pokličeš na radio in oni obvestijo dalje, ker tako vsaj mogoče kakšen procent ljudi sliši zato in ne nasedejo. Jebeš ti 113, ko pa tko al tko nič ne ukrenejo. Še na 24ur.com je neki policist povedal, da bi lahko več naredl glede tega, pa jih samo z vodstva pošiljajo delat vemo kaj. žal.
Slika

marjan novak
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a marjan novak Sr maj 16, 2007 3:25 pm

Značilnost romskih "poslovnežev" iz nove Evrope je igranje z velikodušnostjo mimoidočih, ki so pripravljeni pomagati in predvsem nenasilje, zato je še prezgodaj govoriti o Texasu. Če pomislim kaj se dogaja na cestah v okolici španskih in Italijanskih velemest, sem kar srečen, da živim v Sloveniji. Tam so strah in trepet "policisti v civilu", ki za razliko od vzhodnoevropskih Romov ne ponujajo zlatih verižic, ampak ti poberejo vse kar imaš v avtu, seveda pod pretvezo, da iščejo mamila.
Tudi jaz sem za ustrezen pregon cestnih kriminalcev, res pa je , da so njihova kazniva dejanja težko dokazljiva: pokvarjen avto ob avtocesti še ni kaznivo dejanje.
Ali veste kje so otroci teh večnih potnikov s pokvarjenimi avtomobili? Igrajo harmoniko v stari Ljubljani in ravno to je kaznivo dejanje. Otroci morajo biti v dopoldanskem času v ŠOLI!

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr maj 16, 2007 3:45 pm

marjan novak je napisal/-a:Tudi jaz sem za ustrezen pregon cestnih kriminalcev, res pa je , da so njihova kazniva dejanja težko dokazljiva: pokvarjen avto ob avtocesti še ni kaznivo dejanje.

Tukaj potem pride v igro Hanžek... :evil:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 Sr maj 16, 2007 3:48 pm

Hanžek je preteklost... Razen če bo zdaj na stara leta, ko ni več ombudsman, kot privatnik reševal take luzerje, ki strašijo s ponarejenim zlatom...
Mir in dobro!

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr maj 16, 2007 4:28 pm

Samo da se jim pa tko hitr avto pol popravi... to je neverjetn!! samo 24ur novinarji morajo pridt pa delajo avtomobili ko ribica =)
drugače pa je že tu par prekrškov blo (v videu).. usi brez žmigaucev in verjetno je yaris skor nabou tole 5ko!

Uporabniški avatar
porihtano
Novinec

Kraj: KOROŠKA Prevalje

Napisal/-a porihtano Sr maj 16, 2007 4:33 pm

kr lomli bi itd.ka pa je to zaj?
Slika

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Sr maj 16, 2007 5:43 pm

ja vsi imajo dobre avte in pouni so ketn okrog vrata in rok :P
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Sr maj 16, 2007 6:38 pm

loooolll ko je cigan spizdu, da jih vidim meni se takoj ABS pokvari.........
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr maj 16, 2007 6:38 pm

marjan novak je napisal/-a:Značilnost romskih "poslovnežev" iz nove Evrope je igranje z velikodušnostjo mimoidočih, ki so pripravljeni pomagati in predvsem nenasilje, zato je še prezgodaj govoriti o Texasu. Če pomislim kaj se dogaja na cestah v okolici španskih in Italijanskih velemest, sem kar srečen, da živim v Sloveniji. Tam so strah in trepet "policisti v civilu", ki za razliko od vzhodnoevropskih Romov ne ponujajo zlatih verižic, ampak ti poberejo vse kar imaš v avtu, seveda pod pretvezo, da iščejo mamila.
Tudi jaz sem za ustrezen pregon cestnih kriminalcev, res pa je , da so njihova kazniva dejanja težko dokazljiva: pokvarjen avto ob avtocesti še ni kaznivo dejanje.
Ali veste kje so otroci teh večnih potnikov s pokvarjenimi avtomobili? Igrajo harmoniko v stari Ljubljani in ravno to je kaznivo dejanje. Otroci morajo biti v dopoldanskem času v ŠOLI!

zakaj je težko dokazljivo?
pride policaj mim v civilnem avtu, civilno oblečen, ustavi mu ponudjo zlato, probajo kej spizdit... unedva jih mau nalomta pride mim patrulja, jih zmečejo v marico pa pišejo kazni zaradi ogrožanja varnosti, poskusa goljufije, kraje itd... ker niso slovenski državljani grejo itq takoj pred sodnika, velika kazen + izgon iz države pa je
podpis

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Sr maj 16, 2007 7:00 pm

lublancan je napisal/-a:
marjan novak je napisal/-a:Značilnost romskih "poslovnežev" iz nove Evrope je igranje z velikodušnostjo mimoidočih, ki so pripravljeni pomagati in predvsem nenasilje, zato je še prezgodaj govoriti o Texasu. Če pomislim kaj se dogaja na cestah v okolici španskih in Italijanskih velemest, sem kar srečen, da živim v Sloveniji. Tam so strah in trepet "policisti v civilu", ki za razliko od vzhodnoevropskih Romov ne ponujajo zlatih verižic, ampak ti poberejo vse kar imaš v avtu, seveda pod pretvezo, da iščejo mamila.

zakaj je težko dokazljivo?
pride policaj mim v civilnem avtu, civilno oblečen, ustavi mu ponudjo zlato, probajo kej spizdit... unedva jih mau nalomta pride mim patrulja, jih zmečejo v marico pa pišejo kazni zaradi ogrožanja varnosti, poskusa goljufije, kraje itd... ker niso slovenski državljani grejo itq takoj pred sodnika, velika kazen + izgon iz države pa je

lublančan, ne strinjam se povsem s tabo - izgon iz države :?:

:idea: IZ KONTINENTA :D

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr maj 16, 2007 7:09 pm

Za takele pa jst redno kličem na Policijo in so jih že kar nekaj pohopsal.
Največkrat majo res romunske, madžarske al pa francoske tablce.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Sr maj 16, 2007 7:30 pm

traktor TDI je napisal/-a:Enkrat se bo nekdo zabil v njih ali pa enega od njih, ki bo skakal po cesti, povozil. Kaj mislite kdo bo kriv?

Bo pisalo... slovenski državljan povozil romuna, ki je ob pokvarjenem vozilu na avtocesti prosil za pomoč.

Takšni niso nikdar krivi, vedno zaradi nepoštenih naJ pošteni.

--> Zato pa, vedno ko jih opazite, poklicat 113, da bodo spucali cesto, ne pa da kličete na radio in ste zvezda dneva, bedaki pa naprej skačejo pred avte.

(več jim damo dela, manj cajta bojo meli za strašit z radarji)

podpis pod to izjavo :tomidelej: fajn si to napisal.sploh zadn stavek

Uporabniški avatar
Escalade
Nov uporabnik

Napisal/-a Escalade Sr maj 16, 2007 7:50 pm

Samotar je napisal/-a:Za takele pa jst redno kličem na Policijo in so jih že kar nekaj pohopsal.
Največkrat majo res romunske, madžarske al pa francoske tablce.
ter italjanske.

sem jih ze srecu na avtocesti...

wiliamskis
Novinec

Napisal/-a wiliamskis Sr maj 16, 2007 8:15 pm

Če bi men en pred avto skoču in začel mahat in bi bil približno prepričan, da gre za take kalibre, ni druge kot da ustaviš, pizduna s pajsarjem nalomiš, ter mu za posladek z ruskim ključem ˝popraviš˝avto! Samoumevno pa bi policija zapisnik priredila v prid meni in v škodo pizduna! Nočem bit neki pretirano duhovit, ampak letos sem nekj podobnega že izvedel, le da si posladka nisem nikol privoščil! Pobje, če zalotite nekoga, ki vam krade, mi prosim ustrezite, ter ga sesujte do, malo pred amena :twisted:
A ves ka je moč??? Ko biku tako v rit pihneš, da se mu rogovi zravnajo!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov