Če te bo že kdo kdaj ustavil, tolko glej, da je res en od teh, da ne boš začel s kijem razbijat po folku, ki se jim je res pokvaril avto.

TooOldVehicle je napisal/-a:Kako mora bit človk tko pokvarjen no, mislim da bi se svet (ljudje) mogli bolj pogumno postavt izmečkom družbe po robu ne pa de se jih boji, pošten človk bi mogu tazga pizduna zgrabt za "kravatlc" ob pomoči drugih u trenutni bližini poštenih ljudi ga obvladat, zvezat in poslat na nek kao "goli otok" kjer bi mogu garat ko črnc (drugače odstrel), in pošteni ljudje bi lahko mirno hodil po ulcah kriminalci bi se pa bal in ne obratno, bog jim mater zahojeno, primitivno, kriminalno, fucking sovražm kriminalce!!
marjan novak je napisal/-a:Tudi jaz sem za ustrezen pregon cestnih kriminalcev, res pa je , da so njihova kazniva dejanja težko dokazljiva: pokvarjen avto ob avtocesti še ni kaznivo dejanje.
marjan novak je napisal/-a:Značilnost romskih "poslovnežev" iz nove Evrope je igranje z velikodušnostjo mimoidočih, ki so pripravljeni pomagati in predvsem nenasilje, zato je še prezgodaj govoriti o Texasu. Če pomislim kaj se dogaja na cestah v okolici španskih in Italijanskih velemest, sem kar srečen, da živim v Sloveniji. Tam so strah in trepet "policisti v civilu", ki za razliko od vzhodnoevropskih Romov ne ponujajo zlatih verižic, ampak ti poberejo vse kar imaš v avtu, seveda pod pretvezo, da iščejo mamila.
Tudi jaz sem za ustrezen pregon cestnih kriminalcev, res pa je , da so njihova kazniva dejanja težko dokazljiva: pokvarjen avto ob avtocesti še ni kaznivo dejanje.
Ali veste kje so otroci teh večnih potnikov s pokvarjenimi avtomobili? Igrajo harmoniko v stari Ljubljani in ravno to je kaznivo dejanje. Otroci morajo biti v dopoldanskem času v ŠOLI!
lublancan je napisal/-a:marjan novak je napisal/-a:Značilnost romskih "poslovnežev" iz nove Evrope je igranje z velikodušnostjo mimoidočih, ki so pripravljeni pomagati in predvsem nenasilje, zato je še prezgodaj govoriti o Texasu. Če pomislim kaj se dogaja na cestah v okolici španskih in Italijanskih velemest, sem kar srečen, da živim v Sloveniji. Tam so strah in trepet "policisti v civilu", ki za razliko od vzhodnoevropskih Romov ne ponujajo zlatih verižic, ampak ti poberejo vse kar imaš v avtu, seveda pod pretvezo, da iščejo mamila.
Tudi jaz sem za ustrezen pregon cestnih kriminalcev, res pa je , da so njihova kazniva dejanja težko dokazljiva: pokvarjen avto ob avtocesti še ni kaznivo dejanje.
Ali veste kje so otroci teh večnih potnikov s pokvarjenimi avtomobili? Igrajo harmoniko v stari Ljubljani in ravno to je kaznivo dejanje. Otroci morajo biti v dopoldanskem času v ŠOLI!
zakaj je težko dokazljivo?
pride policaj mim v civilnem avtu, civilno oblečen, ustavi mu ponudjo zlato, probajo kej spizdit... unedva jih mau nalomta pride mim patrulja, jih zmečejo v marico pa pišejo kazni zaradi ogrožanja varnosti, poskusa goljufije, kraje itd... ker niso slovenski državljani grejo itq takoj pred sodnika, velika kazen + izgon iz države pa je
traktor TDI je napisal/-a:Enkrat se bo nekdo zabil v njih ali pa enega od njih, ki bo skakal po cesti, povozil. Kaj mislite kdo bo kriv?
Bo pisalo... slovenski državljan povozil romuna, ki je ob pokvarjenem vozilu na avtocesti prosil za pomoč.
Takšni niso nikdar krivi, vedno zaradi nepoštenih naJ pošteni.
--> Zato pa, vedno ko jih opazite, poklicat 113, da bodo spucali cesto, ne pa da kličete na radio in ste zvezda dneva, bedaki pa naprej skačejo pred avte.
(več jim damo dela, manj cajta bojo meli za strašit z radarji)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov