xandrej je napisal/-a:Ni treba bit v ameriki za ta dejanja... Poznam slovenski primer ko je dobila prijatlica megana rumenega coupe (ker je foter pač rumenega vzel). za 18 rojstni dan... Čakal jo je v salonu. Ona pa v jok pa delala zdrahe pa da nebo mela rumenega pa nevemkaj... Foter se razpizdil pa preklical sredi salona vseskup pa so pol se nekak zmenli pa so čez 2 meseca punčki nabavili Peugeota. Banda pa še 10€ v življenju ni zaslužila. Jaz sem sicer vedno rekel, če bi dobil bi vzel ampak bolj cenim to kar si sam človek kupi pa zazluži.
No tega, da se derejo, zavračajo darilo in podobne zadeve, so sposobne samo do amena razvajene hčerkice, katere foter enkrat v življenju ni bil sposoben nakurcat. pišuka, če starši reskirajo tok denarja, se pa menda ne boš zdej šel dret, da so ti avto kupl... no vsaj js vem, pa če tut bi bil roza barve, pa bi bil vsaj nekje podoben temu, kar si želim, da se ga nikakor nebi branil.
Po drugi strani pa se čudim tem velebogatim fotrom, oziroma fotru iz tega primera, da je tuk nesposoben, da ne more presenetit hčerke na tak način da jo posadi v avto, pelje v avtosalon, hčerki pove kje je meja in si zbere sama avto. Zakaj zaboga bi moral določat kaj kupiš nekomu, če si lahko sam zbere

Seveda pa če imaš ti veze v določeni avtohiši se pač omejiš na neko znamko, ali mal več dnarja na določene kvalitetnejše znamke... ampak dobro, ni pa potrebno zdej drugemu zbrat vsega... Tega nikoli ne bom razumel. Sam imam modrega Leona, katerim je vsem v naši familiji grd. Men je pa všeč - in recimo se mi rdeč in črn ne dopadeta. In zakaj bi moral met črnega npr., če pa mi je moder všeč?...