Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Re: poškodba platišča--->pralnica

Napisal/-a B|ind So jun 15, 2013 7:47 pm

Za to da cenilec preveri situacijo nerabiš policije.

Bom videl kaj mi bojo rekli na zavarovalnici...

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Ne jun 16, 2013 11:04 am

No saj. Meni je vseeno, vem pa, da če bi bil jaz vodja poslovalnice bi te že po nekaj dneh gladko odslovil. Nimaš nobenega papirja, ki bi potrjeval, da je škoda bila na avtu tisti dan. Če pa je škoda nastala zaradi pralnice, se pa ugotavlja naknadno.

In ti po pravici povem, da si zaslužite zgubljat živce v pralnici in za forumi, ker:
1. se spravljate na zaposlenega tam, ki ni nič kriv in dela po navodilih,
2. se zadeve ne lotite korektno; gre za poškodovanje vaše lastnine in imate pravico (in zavoljo vas samih tudi dolžnost) poklicati policijo.

Tu ne govorim, da potrebuješ policijski zapisnik, kot ga zavarovalnice zahtevajo pri uveljavljanju škod iz kaska. Tu govorim samo o tem, da sebe zaziheraš. Če se pa vam ne da tam počakati da pride policija in ustvari uradni zaznamek, potem ne pričakujte, da vam bo po enem tedno kdorkoli škodo priznal. Ker je tudi vi ne bi nikomur.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jun 16, 2013 2:16 pm

Zdaj pa jaz tebe ne razumem najbolje..
MIrno in kulturno sem delavca v pralnici opomnil da sem opazil poškodbe platišč in kaj o meni o tem. On mi nejevoljno odvrne da to ni nič pa da tudi ni možno da se je to zgodilo tam..zraven pa poiskuša s krpo zdrgniti odrgnine dol. Vprašam za nekega nadrejenega, pa pravi da ni nikjer nobenega.
In ta zaposleni 'ki dela po navodilih' je moj avto usmeril na tekoči trak in ker ga je usmeril preveč levo do roba traku se je med pranjem seveda poškodoval lak na feltni.

Škodo bom prijavil na zavarovalnico, kjer pa če bojo hoteli bojo z lahkoto ugotovili ali je to poškodba od tekočega traku ali ne. Samo avto je treba spet tja nazaj postavit in se bo videlo da se višina odrgnin točno ujema z višino železnega roba traku.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po jun 17, 2013 6:20 am

no jaz sem vceraj opazil se poskodbe laka spredaj desno nad blatnikom. enakomerne praske v sirini cca 40cm, polkrozne. Opazil sem sele, ko sem pral avto doma. K srec je slo s salabajzerskim poliranjem ven, ostali sta le dve mini praski, ki sta zal pregloboki.
Od uceraj naprej sem skleil, da nikool vec ne peljem avta v pralnico.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov