Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Pe maj 25, 2007 9:02 pm

Da bi take barabe lovil je policajev premalo, za položnice pisat poštenim državljanom in jim še groziti z uklonilnim zaporom če ne plačajo, jih je pa preveč. Tisti čas ko stojijo na avtobusnih postajališčih bi lahko izkoristili za občasne vožnje po teh garažnih hišah in parkiriščih pa bi bilo že dovolj. Spomnim se pa še časov, ko so policaji še lahko tepli, pa ni bilo nobenega vika in krika. Drugače pa moja kartoteka je čista, da ne bo pomote.
Če pa kdo zaloti barabo pa kar s štaflom po prstih desne roke da še en mesec ne bo mogel žlice držat pa lep pozdrav

toma18
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a toma18 Pe maj 25, 2007 9:04 pm

Mislim da so v city centru parkirplaci pod kamerami, če se men kej takega zgodi bom policijo klicu pa naj ukrepajo dalje.
ps: upam da nimajo pike na stare žalške grbe celski razgrajači :D

Uporabniški avatar
Black_Racer®
Poznavalec foruma

Kraj: Toti Cjele

Napisal/-a Black_Racer® So maj 26, 2007 8:00 am

To je po mojem kir on onih tablce rabo za avto čez mejo spravt dol na jug za prodajo al pa kj podobnega :?
Prasci,ej takim pa js kr želim da jih v tem trenutku začne rak razžirat da počas crkajo :evil:
1 3 5
2 4 6 R

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 So maj 26, 2007 10:18 am

Glede tega pobiranja prstnih odtisov in podobno... Ne moreš vrjeti ampak dejansko se tut to kdaj zgodi. Včeraj smo imeli primer, ko so neki mulci nekemu moškemu na avto vrgli steklenico (smo bli zunaj v lokalu, pa smo ravno videli). Steklenica je padla ravno na rob med havbo in blatnikom, tako da hudo ni bilo vdrto, kakih 3mm in premera 2cm. Smo klicali policijo, čez 25min pa pridejo ne policisti ampak kriminalisti s kovčkom & shit :lol: In začnejo pobirati prste odtise, zbirati dokaze (steklenica) in podobno. Tako da pohvalno za tako dejanje, une mulce pa mislim da so tudi potem dobili, ker je lastnik avtomobila šel za njimi, da niso ušli (sej v bistvu se niti trudili niso, ker ko so vrgli steklenico na avto, so počasi hladnokrvno odkorakali na bencinsko črpalko in tam če 15 min stali :lol:).

LP

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash So maj 26, 2007 10:35 am

Ste morda pomislili, da se to dogaja ljudem, ki parkirajo 80% na en parkir plac, 20% na drugega.
Dans sem bil na park placu celih 30 min in parkirali so 3 v moji bližini in čisto vsi z eno gumo na sosednjem parkir placu, tko, da ni blo možno parkirat zraven še z enim avtom, ker je bil na 3 placu že en avto z gumo ob črti. Taki mi gredo najbolj na k..... ,seveda pa ne zvijam tablic.
Sem pa enkrat eni mutavi gospodični vzdignu oba prednja brisalca, ker je parkirala točno na sredi črte in zasedla 2 placa. No in ravno ko sem jih dvignil, je prišla zravn in me debelo gledala, jst sm ji pa sam reku, da nej pogleda, kako je parkirala, pol se je še neki ful pizdla, sam jo nism poslušu, sem bil pa ful razpizden, ker je blo skor čist vse zasedeno, ona pa svojga čez 2. Bravo :clapclap , tko da jst sumim to zvijanje kot posledica nepravilnega parkiranja.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So maj 26, 2007 10:41 am

veš možno je tudi to, samo to ni način opozarjanja ljudi, ki napačno parkirajo, bolje je tiste listke uporabit, ki so bili že na forumu - za nepravilno parkiranje

Uporabniški avatar
Creative
Nov uporabnik

Napisal/-a Creative So maj 26, 2007 12:04 pm

toma18 je napisal/-a:Mislim da so v city centru parkirplaci pod kamerami, če se men kej takega zgodi bom policijo klicu pa naj ukrepajo dalje.
ps: upam da nimajo pike na stare žalške grbe celski razgrajači :D

Ja sej kao so tud v city parku... pa so sam table sploh ni kamer...

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So maj 26, 2007 12:20 pm

mene tut moti ko folk ne more na sredino med črtama parkirat.kak problem je še 1x dat v rikverc pa mal obračat volan pa spet naprej da nacentriraš avto na sredino...sj ni nobedn popoln, da bo vedn sredino zadel.pa lahk ma že 30 let izpit pa se bo najdu dan ko ne bo v 1. parkiru na sredino.no men se je tut že naredilo da mi je edn dol vzel brisalce pa jih naslonil na havbo pa anteno odšravfal pa zravn ostalih brisalcev dal.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So maj 26, 2007 12:36 pm

B3NZ0 je napisal/-a:Glede tega pobiranja prstnih odtisov in podobno... Ne moreš vrjeti ampak dejansko se tut to kdaj zgodi...

Se strinjam. Mojmu starmu atu so hotl enkrt vlomt v avto, ampak jim žal ni ratal, ker jih je tkrt "spodu" en vaščan, kjer je bil bliz avto parkiran. Pršli nasledn dan al pa dva k nm na dom pobrat odtise in jih tud dobil, tko da unmu, k se smešn zdi to glede prstnih odtisov, je sam seb smešn.
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So maj 26, 2007 12:39 pm

zlo dolg nazaj so bratrancu iz tujine pr ns v slo vdrl v accord type-r in razbil šipo in pobral stvari, kar so lahko in je pršla murja in neki slikala ter odtise pobirala, čeprav niso nikol dobil storilcev :shock: tko da tud če vzamejo odtise ali pa ne je vse odvisno od policije koliko truda bodo vložili v samo preiskavo......

eni pač nimajo serva pa zato nemorejo preparkirat avta ker jim je težžžžkkkoooooo lol

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster So maj 26, 2007 12:55 pm

IcEm4n je napisal/-a:
B3NZ0 je napisal/-a:Glede tega pobiranja prstnih odtisov in podobno... Ne moreš vrjeti ampak dejansko se tut to kdaj zgodi...

Se strinjam. Mojmu starmu atu so hotl enkrt vlomt v avto, ampak jim žal ni ratal, ker jih je tkrt "spodu" en vaščan, kjer je bil bliz avto parkiran. Pršli nasledn dan al pa dva k nm na dom pobrat odtise in jih tud dobil, tko da unmu, k se smešn zdi to glede prstnih odtisov, je sam seb smešn.

ampak zdj se policaji fejst kregajo glede plač itn...njihovo delo bo/je "površno" zadnje čase dokler ne bodo ustregli njihovim zahtevam.čist odvisn od policajev, kako se bodo zdah lotili zadeve.

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Ne maj 27, 2007 10:15 pm

te ki škodo delajo bi s kladivom po prstih.svašta
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne maj 27, 2007 10:27 pm

pa s puherjom čez hrbet
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Ne maj 27, 2007 10:35 pm

s pajserjem čez hrbet, da mu zlomim hrbtenjačo :!:

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne maj 27, 2007 10:36 pm

pa z bejzbolko čez kolene :lol: :lol: :lol:

no umirmo se ;) ;) :P
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne maj 27, 2007 10:48 pm

Mularija nima kaj početi zdej ko ni več nabornikov. Sej ne rečem da ni metanje časa stran če si pol leta v vojski, ampak vseeno te pa malo manir naučijo in to danes manjka. Pa to da policaj ne more nič, tut če mulca dobi. Včasih če si kej takega naredil, pa te je policaj dobil, si dobil orenk batine od policajev, potem jih je od policajev še vsaj en od staršev slišal in potem si dobil batine še doma. Dons se pa mulc policaju smeji v faco, fotr ga pa še pohvali. Sej če ga pa fotr nebi pohvalu, bi pa mulc na socialno letu pa fotra prjavu da ga fotr zlorablja in bi imle fotr tut probleme.

Uglavnem starši premal vzgajajo mularijo, policija ne sme nič narest, nabornikov ni več, da bi se tam malo reda naučili, pol imamo pa tko kot je. Upam, pa da se kak k****n ne bo spravil na moj avto, ker ga bo potem lastna mati prepoznala samo po osebni, ostalo bo v bulah.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Po maj 28, 2007 3:48 am

Blinder je napisal/-a:To so krivi uni najstniki juznega izvora :evil:

si jih mogoce videl? nea neke se prevec kurblaj.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po maj 28, 2007 6:18 am

jay je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:To so krivi uni najstniki juznega izvora :evil:

si jih mogoce videl? nea neke se prevec kurblaj.

Če se že nekateri na tem forumu ne znajo obnašat, se vsaj ostali vzdržite komentarjev na butaste izjave!!! S tem bomo vsi pomagali, da bo forum boljši in hkrati bodo tudi ostali nehali pisat bedarije.
Old subarus never die, they just get faster!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Po maj 28, 2007 9:13 am

Tudi če se avto parkira po čez ali na streho ali nevemkak so zato ljudje katere država plačuje in so zato usposobljeni, da dajo kazen. Ne da se zakon vzame v roke razvajena mladina kateri imajo vsega polne riti pač delajo škodo. Zadnjič grema s kolegom sredi lepega dne na igrišče v našem kraju. 1 veliko igrišče za nogomet, pa 4 igrišča za košarko... Bila sva sama. Pred 10 leti ko smo bli je blo to vse polno ljudi otrok mladostnikov, nabijala se je košarka, fuzbal zdaj pa mrtvo vse tam. Ne moreš vrjet kaj delajo a samo za računalnikom sedijo al kako? Ali pa tablice zvijajo pa vandalizem trajbajo.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov