golfTDI je napisal/-a:svašta kaj se dogaja! pridem zjutrej na parking,avta pa nikjer!spizdli
!noben nč vidu noben nč slišou.letnik je biu 00,tok da niti kasko ni biu.verjetnu profesionalci,ker je meu kodno varovan vžig motorja(al kaj je že unu?).ostala je samo ena guma od vrat.verjetno je že po kosih,tok da niti ne pričakujem da bom še kdaj kaj slišal o njemu.proklete barabe tatinske.čuvajte si avte(multi-lock,...)
sonček je napisal/-a:Brez kregarije, jaz sem lepo povedal, da ne citirajte naprej, se povsem zavedam kaj hočte. Ampak ljudje smo si različni, različno sposobni, eni mal duševno bolani ampak vsak pa mora preživeti a tisti, ki krade mislite, da bo umrlo od lakote raje krade kot pa umre, pač nekateri so oškodovani ampak tisti ki pa je dejansko avto ukradu pa je vsaj nahranu svojo družino v tujini, sam poglejte kaj se dogaja Južni preb. hodijo v Slovenijo zalužt in pošiljajo doli denar, da preživi njegova družina.
Še tole zato pa raje vlagam denar tam kjer je bolj varno kot pa v avte, ki ti ga lahko ne moreš vrjet ukradejo, ali pa ga ponesreči rabiješ, ali pa ti ga toča stolče.
Ravno zdej je pri ans padal toča in kaj mi je bilo povsem mar saj niamm avta za 2 milijona sit ampak za precej manj denarja
CABRIO je napisal/-a:golfTDI je napisal/-a:svašta kaj se dogaja! pridem zjutrej na parking,avta pa nikjer!spizdli
!noben nč vidu noben nč slišou.letnik je biu 00,tok da niti kasko ni biu.verjetnu profesionalci,ker je meu kodno varovan vžig motorja(al kaj je že unu?).ostala je samo ena guma od vrat.verjetno je že po kosih,tok da niti ne pričakujem da bom še kdaj kaj slišal o njemu.proklete barabe tatinske.čuvajte si avte(multi-lock,...)
Ma niti ne rabš multi lock, že kakšen mal bolši alarm (od 200 eu dalje) je zadost za tak avto.
sonček je napisal/-a:Brez kregarije, jaz sem lepo povedal, da ne citirajte naprej, se povsem zavedam kaj hočte. Ampak ljudje smo si različni, različno sposobni, eni mal duševno bolani ampak vsak pa mora preživeti a tisti, ki krade mislite, da bo umrlo od lakote raje krade kot pa umre, pač nekateri so oškodovani ampak tisti ki pa je dejansko avto ukradu pa je vsaj nahranu svojo družino v tujini, sam poglejte kaj se dogaja Južni preb. hodijo v Slovenijo zalužt in pošiljajo doli denar, da preživi njegova družina.
Še tole zato pa raje vlagam denar tam kjer je bolj varno kot pa v avte, ki ti ga lahko ne moreš vrjet ukradejo, ali pa ga ponesreči rabiješ, ali pa ti ga toča stolče.
Ravno zdej je pri ans padal toča in kaj mi je bilo povsem mar saj niamm avta za 2 milijona sit ampak za precej manj denarja
človek pošteno dela, da si prisluži neki dnara in pol mu spizdijo eni izmečki avto
in ti take izmečke, ki so preleni da bi delal, podpiraš
sonček je napisal/-a:
adis je napisal/-a:respect to all, ampak sonček kaj teb ni jasn? mogoče tud ti kradeš, mogoče to govoriš iz lastnih izkušenj, ne mi zamert sam tak vtis sem dobil.....kakorkoli že take, ki kradejo treba roke polomit in to tiste s katero so ukradl, npr. v nekaterih državah ti odsekajo tisto roko s katero si stvar ukradel, da boš ja prišel do spoznanja da kraja ni način preživljanja in da tega ne boš naredil nikoli več, pred kratkim je bil primer ko je možakar ukradel neko X stvar in posledica: avto je zapeljal čez desno roko, saj je s to roko kradel....
jaz vem kako je, če ti kdo ukrade nekaj kar je v povezavi z avtom ( zvočnike, avtoradio pa ni mogel ker ni blo ploščice in to v samem središču centra že dooooolgo nazaj par let) in poznam občutek pomanjkanja, ki nastane po kraji.....
golfTDI je napisal/-a:v bistvu mi niti ni tako hudo.verjetnu mi sploh še ni čist potegnlu.bo še za mano pršlu.![]()
sej moj namen niti ni biu neki jokat tle,hotu sm vas samo opozorit da se to res dogaja pa da malo bolj čuvate svoje avte.pa vsak si misli:sej to se men ne more zgodit...ni se nujno učiti na svojih napakah,lahko se na napakah drugih.
ok že mau nakladamampak tako je.
Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov