Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne jun 10, 2007 5:58 pm

zgleda da bo to kr držal, včeri na x lokaciji sem se pridružil kolegu na parkingu, ki je bil parkiran zraven policijskega avta ( notri 2 policaja) in sicer sem sam parkiral avto do kolegovega avta in malo debatirali in se smejali policajem v avtu. fora je bla v tem da ko sem prihajal na parking sem imel glasno muzko, neprivezan mimo njih in nič niso nardil sam pogledal so in to je blo vse.....no ko je vmes po cesti šel mimo en tip z malo starejšim avtom in to kar po gasu je v prazno nabil sta se policaja takoj zganila z pogledi proti njemu in si zapisala regist. tablico in neki po cb-jki al kaj je že govorila....tko da delno teorija glede starejših avtov drži

isto je blo v petek ko sem imel policijski avto na svoji desni jaz pa sem zavil na levo kjer nebi smel in nista niti trznila policaja in sta normalno zavila na svojo desno prot tivoliju jaz pa prot viču

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne jun 10, 2007 6:27 pm

V Celju lahko iz PP vidijo avtomobile parkirane na pločnikih, v križišču, skoraj na zebrah pred lokali pa nič. So pa to vse avti višjega cenovnega razreda, tako da takih prekrškov jaz še dolgo ne bom mogel delat.

lp

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Ne jun 10, 2007 7:09 pm

tukaj definitivno nekaj smrdi :twisted:

Uporabniški avatar
voO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a voO Ne jun 10, 2007 7:25 pm

andrej86 je napisal/-a:tukaj definitivno nekaj smrdi :twisted:

Policaji

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne jun 10, 2007 7:37 pm

No včeraj je polcaj (poklical še carinika) na Obrežju pri vstopu potegnil h kraj en BMW 5 črne barve, not pa 'gangsta' makaronarji. So celga obrlni.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jun 10, 2007 7:39 pm

voO je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:tukaj definitivno nekaj smrdi :twisted:

Policaji

Riba smrdi pri glavi
Šefi, šefi smrdijo, ker iz strahu pred višjimi šefi z zvezami ne ukažejo popolne enakosti pred zakonom (in kasneje podprejo policaje) in s tem kršijo zakone in ustavo oz. vsaj slabo opravljajo posel, ki jim je naložen.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne jun 10, 2007 7:45 pm

Ja, temu se reče korupcija, klientelizem in ViP. Odraža se na cestah kuha pa v pisarnah.

Poznam primer, ko je hotel en višji vladni funcionar z vozniško preko meje. Pa mu seveda ni ratal. Ob tem je pa grozil polcaju, češ sej maš otroke pa te fore.
Pa je dobil odgovor, da ne bo živ prišel z prehoda, če še enkrat omen otroke in se je obrnu po šou. In kasenej ne duha ne sluha o njem.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne jun 10, 2007 8:15 pm

kerga ni blo več funkcionarja al policaja potem?

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jun 10, 2007 9:00 pm

polcaji so v p... vlada pa tudi...

zadnč grem na Kosilo in jem na terasci zunaj, ko se pripelje v križišče en klinčev vladni motor s modro in rdečo lučko in tisto gnilo sireno tuli tam v križišču in ustavi ves promet. Glede na to da je to bilo v Lj na križišču med Tržaško in Tivolsko se je takoj zabil cel Vič. in potem se mimo s tistimi obupnimi in zavijajočimi sirenami pelje mimo še 5 motoristov, nakar prleti par Ml-ov z lučkami in potem vel satis in 7ka bmw in potem spet neki ML-i. pa še helikopter nad njimi. končno se promet sprosti in čez kolono se KONČNO LAHKO PREBIJE REŠILEC Z LUČKAMI.

cesta je bla zaprta 3-5 minut zarad nekega seronje k je kao nekj pomemben, po drugi strani je pa lahko da nekdo v rešilcu umiral...

j*** jim...

gniloba

Wotan
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Wotan Ne jun 10, 2007 9:26 pm

jah, on u resilcu vrjetn ni biu VIP, pa lah pac crkne, ce more en gospod u kravati pa s spremstvom pridet tocn na kosil :?

ja, tu u cel je najvec parkiranih avtov po plocniku pa avtobusni postaji tk direktno cez cesto od policije, pa si ne upajo nic :x

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne jun 10, 2007 9:34 pm

Wotan je napisal/-a:jah, on u resilcu vrjetn ni biu VIP, pa lah pac crkne, ce more en gospod u kravati pa s spremstvom pridet tocn na kosil :?

ja, tu u cel je najvec parkiranih avtov po plocniku pa avtobusni postaji tk direktno cez cesto od policije, pa si ne upajo nic :x

očitno sem edini ki je videl tam kazni gor na šipi vsaj pred nekaj leti je blo tko

Wotan
Nov uporabnik

Napisal/-a Wotan Ne jun 10, 2007 10:09 pm

očitno sem edini ki je videl tam kazni gor na šipi vsaj pred nekaj leti je blo tko[/quote]

ne pravim da ne napisejo nobene kazni, sam ocitno pa ne dost, da je se vedno plocnik poun avtou:/ ce bi dost kazni napisal, pol ne bi blo take guzve tm :?

pa ne sam ba parkirajo narobe tm, pol se ko se odpelejo, tist ful po gasu pa to, tk da se ja vidi da izivajo, policaji se pa vedno nic :?

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 Ne jun 10, 2007 10:27 pm

kolesar je napisal/-a:
Wotan je napisal/-a:jah, on u resilcu vrjetn ni biu VIP, pa lah pac crkne, ce more en gospod u kravati pa s spremstvom pridet tocn na kosil :?

očitno sem edini ki je videl tam kazni gor na šipi vsaj pred nekaj leti je blo tko

Takrat so to bile sitne ribe, zdaj so pa velike.
lp

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne jun 10, 2007 10:42 pm

na tistem pločniku še vedno parkirajo čefurji?
na njih se pa ne upajo spravlat brez specialcev, ker enkrat zvečer so se neki stepl pa kr po pištole na srečo je pršlo par maric pravočasno...

mikko
Novinec

Napisal/-a mikko Ne jun 10, 2007 10:55 pm

Jaz sem se dans mal nad policaji šel :D Mal sem jih izzival, za ritjo prletu ... pa zapelem levo v en lokal, in oni pač...tud...pol sem pa za njimi parkiru, čis bliz ... sej niso nč rekel, sam debelo so gledal :D Pol pa še jaz brihtn, kaj policaj s kapco na glavi - kao uradna oseba med svojim delovnim časom dela po lokalih...Pa sta spet samo debelo pogledala :D Ups ane :P

Drgač pa vem, da so taki, slabš avto ko je, več kazni bo.
Na žalost.
Raje bogatemu vzamem in revežu dam kot obratno :!: :!: :!: :!:

Wotan
Nov uporabnik

Napisal/-a Wotan Po jun 11, 2007 10:02 am

ja, bogatim ne zaracunajo, kr vejo da itak ne bi placal, kr njihove sefe poznajo in bi sam se naj**** policajcki, ce bi jim kazn napisal :?

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po jun 11, 2007 10:31 am

Pr nas na dolensjkem mamo pa probleme s cigani, in to unimi tapravimi. Vozjo se v neregistriranih avtih po možnosti še brez ispita, delajo samo piz..., v enmu osebnmu avtu se jih pelje 8 notr, od tega 4 otroc k sedijo kjer majo plac, o kakšnih otroških sedežih še slišal niso, izsiljujejo itd. In tazga ne bo noben policaj ustavu, raj pogleda stran pa ga pusti naprej. Mene k se pa nisem prvezu pa sem 5 km prehiter pelu me bo pa tam zaj... pa sral. Cigoti so že tako v vsem priviligiran, bognedaj da se pa z njim zaletiš, takrat je boljš da greš kolker te pete nesejo.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 11, 2007 11:43 am

mikko je napisal/-a:Jaz sem se dans mal nad policaji šel :D Mal sem jih izzival, za ritjo prletu ... pa zapelem levo v en lokal, in oni pač...tud...pol sem pa za njimi parkiru, čis bliz ... sej niso nč rekel, sam debelo so gledal :D Pol pa še jaz brihtn, kaj policaj s kapco na glavi - kao uradna oseba med svojim delovnim časom dela po lokalih...Pa sta spet samo debelo pogledala :D Ups ane :P

Drgač pa vem, da so taki, slabš avto ko je, več kazni bo.
Na žalost.
Raje bogatemu vzamem in revežu dam kot obratno :!: :!: :!: :!:

Tako kot vsi ostali imajo tudi oni odmor za malico...Ups ane :bonk
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po jun 11, 2007 11:52 am

ma ste prov bulani
namest da bi bli veseli, če vas kdaj spustijo
mene niso še nikol- je pa res, da niso šli vedno za mano, če sm prekršek naredu- kje se jim pa da
lp

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Napisal/-a croma_man Po jun 11, 2007 12:13 pm

Prigoda : poleti v portorožu (pri marini) lansko leto

avto sem mel parkiran pol na prehodu za pešče in pol blizu kvadrata za parkiranje ampak avto ni bil parkiran v boxu ker ga tam ni blo. Bil sem v pekarni in sem gledal ko popisujejo policaji nepravilno parkirane avte, dobu je kazen en pred mano in en za mano, mojga si je pa ogledal in šel naprej. Bil sem s coupejem, una dva sta bla pa čist navadna neopazna avta.

Pa to ni blo prvič da sm mel boniteto glede na avto ki sem ga vozil in ga bom spet drugo leto ko ga usposobim nazaj :wink: za nekatere je pač ferrari :rofl
the brand with the three stripes :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov