voO je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:tukaj definitivno nekaj smrdi
Policaji
Wotan je napisal/-a:jah, on u resilcu vrjetn ni biu VIP, pa lah pac crkne, ce more en gospod u kravati pa s spremstvom pridet tocn na kosil![]()
ja, tu u cel je najvec parkiranih avtov po plocniku pa avtobusni postaji tk direktno cez cesto od policije, pa si ne upajo nic
kolesar je napisal/-a:Wotan je napisal/-a:jah, on u resilcu vrjetn ni biu VIP, pa lah pac crkne, ce more en gospod u kravati pa s spremstvom pridet tocn na kosil![]()
ja, tu u cel je najvec parkiranih avtov po plocniku pa avtobusni postaji tk direktno cez cesto od policije, pa si ne upajo nic
očitno sem edini ki je videl tam kazni gor na šipi vsaj pred nekaj leti je blo tko
mikko je napisal/-a:Jaz sem se dans mal nad policaji šelMal sem jih izzival, za ritjo prletu ... pa zapelem levo v en lokal, in oni pač...tud...pol sem pa za njimi parkiru, čis bliz ... sej niso nč rekel, sam debelo so gledal
Pol pa še jaz brihtn, kaj policaj s kapco na glavi - kao uradna oseba med svojim delovnim časom dela po lokalih...Pa sta spet samo debelo pogledala
Ups ane :P
Drgač pa vem, da so taki, slabš avto ko je, več kazni bo.
Na žalost.
Raje bogatemu vzamem in revežu dam kot obratno![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov