RED_line je napisal/-a:če ima za deževat ja ne boš toliko neumen da boš odpiral šipe in čakal da se uščije. ter potem kot budala tekel dol cel v paniki. če je tako si si sam kriv. kot da vam je težko počakat 2 min zraven avta, se usest, dat klimo na ful in se odpeljat. mislim, do neke meje naj bo udobnost, samo z tem pa res pretiravate. ko so bli še jugoti in podobno si s lhko samo pržil. kakšne električna stekla al karkoli.
kaj te briga,kaj si drugi misljo važn da se ti z večjim užitkom v avto usedeš, ne pa da k odpreš vrata da butne vate vsa guna vročina!!hladni je napisal/-a:jaz mam in je le šminkerija. tudi če to nardim kr je vroče, mi je nerodno kr narod takoj pogrunta da šminkiram. Že takrat ko sm sedel na terasi in odklenil avto v sedečem položaju in so se pač vse luči prižgalie so že zavijali z očmi. tak da...živeli šminke!
hladni je napisal/-a:jaz mam in je le šminkerija. tudi če to nardim kr je vroče, mi je nerodno kr narod takoj pogrunta da šminkiram. Že takrat ko sm sedel na terasi in odklenil avto v sedečem položaju in so se pač vse luči prižgalie so že zavijali z očmi. tak da...živeli šminke!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov