Kar se pa tiče tega z omejitvami na 160 km/h, nekak dvomim da bo to tega prišlo, ni pa slaba ideja ta z nekakšnim speed limitrom.
kljukec je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a:180-200km/h bi pa že znalo biti. Čeprav je najvišja hitrost marketinška fora pri prodaji. Prav tako kot pospešek do 100km/h.
pri 160 je načeloma še vsak nov avto varen- se lepo vozi
180-200 pa vsak sloh ne pride
po mojem so to buče
lp
kljukec je napisal/-a:Petersilj je napisal/-a:180-200km/h bi pa že znalo biti. Čeprav je najvišja hitrost marketinška fora pri prodaji. Prav tako kot pospešek do 100km/h.
pri 160 je načeloma še vsak nov avto varen- se lepo vozi
180-200 pa vsak sloh ne pride
po mojem so to buče
lp
Mick Jerry je napisal/-a:Tisti ki se tako strašno bojite tistih 160km/h; preberite si današnji komentar o prometu v časopsiu Delo. Pravi da večina žrtev je še zmeraj na lokalnih cestah. Rad bi tudi videl procent ljudi ki se res vozijo 160 konstanto po AC, kot je že nekdo omenil. Mislim da je zelo majhen.
Kako naj vam dopovemo da so avtoceste najvarnejše ceste in je popoln nesmisel postavljanja radarjev na AC, ker gre za očitno polnjenje proračuna?
Nekateri odprite oči, zraven pa poskusite še malce razmišljati z glavo...
Tudi angležki nakladajo, ne samo beograđani. Tole zgoraj je totalen bulshit, če predloga za evropsko uredbo ali direktivo ni predlagala Evropska komisija (ki edina to formalno lahko stori), kar pa nikjer ne piše (slišal pa nisem nič takega, pa skoraj dvomim da bi kaj takega šlo mimo širše javnosti)Now obviously this is utterly and totally wrong, but that won't prevent members of the European Parliament from voting on the proposed ban this autumn.
AudiFreak je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Tisti ki se tako strašno bojite tistih 160km/h; preberite si današnji komentar o prometu v časopsiu Delo. Pravi da večina žrtev je še zmeraj na lokalnih cestah. Rad bi tudi videl procent ljudi ki se res vozijo 160 konstanto po AC, kot je že nekdo omenil. Mislim da je zelo majhen.
Kako naj vam dopovemo da so avtoceste najvarnejše ceste in je popoln nesmisel postavljanja radarjev na AC, ker gre za očitno polnjenje proračuna?
x2
Mick Jerry je napisal/-a:Tisti ki se tako strašno bojite tistih 160km/h; preberite si današnji komentar o prometu v časopsiu Delo. Pravi da večina žrtev je še zmeraj na lokalnih cestah. Rad bi tudi videl procent ljudi ki se res vozijo 160 konstanto po AC, kot je že nekdo omenil. Mislim da je zelo majhen.
Mick Jerry je napisal/-a:Rad bi tudi videl procent ljudi ki se res vozijo 160 konstanto po AC, kot je že nekdo omenil. Mislim da je zelo majhen.
nebivedu je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Rad bi tudi videl procent ljudi ki se res vozijo 160 konstanto po AC, kot je že nekdo omenil. Mislim da je zelo majhen.
Procent ljudi je največji (po moje) tistih, ki vozijo med 110 in 130, malo manj je tistih , ki vozijo 140 in 150, redki pa smo, ki vozimo 100 ali pa 180. Je pa potem še par izjem ki vozijo nad 200.
black je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Rad bi tudi videl procent ljudi ki se res vozijo 160 konstanto po AC, kot je že nekdo omenil. Mislim da je zelo majhen.
Procent ljudi je največji (po moje) tistih, ki vozijo med 110 in 130, malo manj je tistih , ki vozijo 140 in 150, redki pa smo, ki vozimo 100 ali pa 180. Je pa potem še par izjem ki vozijo nad 200.
In še nekaj najnevarnejših
tisti ki vozijo od 90-110
nebivedu je napisal/-a:Procent ljudi je največji (po moje) tistih, ki vozijo med 110 in 130, malo manj je tistih , ki vozijo 140 in 150, redki pa smo, ki vozimo 100 ali pa 180. Je pa potem še par izjem ki vozijo nad 200.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov